Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga B

Irsko – Bulharsko

0:0

konec (0:0)

18.11.2020, 20:45 • Aviva Stadium, Dublin • Skupina 4 • Karel Jedlička

Tipsport: 1.85 3.27 5.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Irsko střídá hned třikrát: kromě zraněného Ryana Manninga končí také Ronan Curtis a James Collins, nastupují Sean Maguire, Cyrus Christie a osmnáctiletý Troy Parrott.

81

Další změnu provádí Bulharsko: ze hřiště odchází Dimitar Iliev, debut v národním mužstvu „Lvů“ si odbyde Denislav Alexandrov.

78

Zraněný Robbie Brady skutečně musí střídat, na jeho místo přichází první zástupce irské ligy Jack Byrne z Shamrocku Rovers.

68

68. Brady zpoza šestnáctky otřásl břevnem

68

Nejzkušenější hráč irské reprezentace Robbie Brady obešel obránce, navedl si míč na levačku a z 22 metrů napálil nádhernou dělovkou břevno za zkamenělým Lukovem!

67

Poprvé střídá Irsko: ze hřiště odchází Daryl Horgan, přichází Josh Cullen.

66

66. Dimitrov neproměnil po rohu největší šanci Bulharů

66

Na zadní tyči po rohu propadl přizvednutý míč před Dimitrova, který vyloženou šanci spálil! Na zakončení neměl moc času a z malého vápna těsně přestřeluje.

61

Trojnásobné střídání v týmu Bulharska: ze hřiště odcházejí Neuciano Gusmão „Cicinho“, Galin Ivanov a Spas Delev, nastupují Hristijan Vasilev, Bircent Karagaren a Svetoslav Kovačev.

57

57. Randolphova riskantní rozehrávka kolem Krajeva

57

Randolph zahrál na nervy domácích fanoušků u televizí. Božidar Krajev mu málem vypíchl rozehrávku, ale nakonec si zkušený brankář West Hamu kličkami na malém vápně poradil a předává míč Duffymu.

55

55. Curtis v další šanci přestřeluje

55

Nudný zápas nabírá grády! Ronan Curtis z třetiligového Portsmouthu dostal přihrávku do náběhu mezi beky a tváří v tvář bulharskému brankáři v jasné šanci přestřeluje ukvapenou ranou z velkého vápna.

54

54. Collinsův volej se otřel o boční síť

54

Největší šance Irska! Podruhé po přestávce se dostal do koncovky Collins a tentokrát mířil mnohem přesněji. O´Sheův skvělý nízko letící centr napálil z voleje o píď kolem přední tyče do boční sítě.

45

Žlutou kartu dostává Galin Ivanov (Bulharsko) za skluz hřebíky napřed proti O´Sheovi.

39

39. Collins ze dvou kroků hlavičkuje vysoko nad

39

Daryl Horgan si povodil dva protihráče a ideálním bochánkem posadil míč na hlavu Jamese Collinse, který zblízka vysoko přestřeluje.

37

Trestný kop ze 30 metrů rozehrál Robbie Brady, nikým netečovaný míč skočil před Lukovem a brankáře Lokomotivu Plovdiv pořádně vystrašil. Reflexivně ho ovšem stačil vytáhnout do strany.

32

Ivanov vysunul za obranu Ilieva, který mohl postupovat sám na bránu. Míč si však předkopl dost nešikovně pravou botou na levé koleno a hrací předmět odskočil mimo jeho dosah k irskému brankáři.

29

Žlutou kartu dostává Neuciano Gusmão „Cicinho“ (Bulharsko) za ošklivý na Curtise.

21

Žlutou kartu dostává Ryan Manning (Irsko) za faul na Deleva.

17

17. Curtisova tečovaná křížná střela těsně mimo

17

Poprvé zahrozili reprezentanti Irska. Ronan Curtis využil širokého průseku v bulharské obraně a jeho křížná střela ještě nabrala na nebezpečnosti díky teči Kristijana Malinova. Doletěla těsně vedle, skluzující Collins byl na místě pozdě.

11

Žlutou kartu dostává Kevin Long (Irsko). Uprostřed hřiště trefil do obličeje Ilieva.

Irsko – Bulharsko

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   11. K. Long (IRL), 21. Manning (IRL) – 29. Cicinho (BUL), 45. G. Ivanov (BUL)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:25.

Irsko: Randolph – O'Shea, Duffy /C/, Long, Manning (86. Christie) – Knight, Hourihane, Brady (78. Byrne) – Horgan (67. Cullen), Collins (86. Maguire), Curtis (86. Parrott).
Náhradníci: Travers, Kelleher – Clark, Lenihan, Taylor, Burke, McEneff.

Bulharsko: Lukov – Popov /C/, Dimitrov, Angelov, Cicinho (61. Vasilev) – Malinov, Cvetkov – Delev (61. Kovačev), Iliev (81. Alexandrov), Ivanov (61. Karagaren) – Krajev.
Náhradníci: Karadžov – Jankov, Jusein, Karabeljov, Terziev.

Rozhodčí: Visser – Nijssen, Vanyzere (Belgie)