Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga A

Bosna a Hercegovina – Itálie

0:2

konec (0:1)

18.11.2020, 20:45 • Stadion Grbavica, Sarajevo • Skupina 1 • Milan Huppert

Tipsport: 9.25 5.29 1.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:43:43)
Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 4:10. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:15.
Itálie potvrdila roli favorita a díky vítězství 2:0 nad Bosnou a Hercegovinou postoupila do play-off Ligy národů. Důležitý první gól vstřelili svěřenci trenéra Evaniho ve 22. minutě, kdy střelecký účet otevřel útočník Andrea Belotti po centru Insigneho. Pojistku přidali hosté krátce po hodině utkání. Do parádního Locatelliho lobu se položil Domenico Berardi, Pirić byl na jeho pokus krátký. Zbytek zápasu Italové pohlídali s velkým přehledem, navíc jim nahrával fakt, že soupeř dohrával o deseti z důvodu zranění Saničana, k němuž došlo v momentě, kdy už Bajević nemohl střídat.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Davide Calabria.

90+3

Domácí mužstvo zvládne dohrát střetnutí s dvoubrankovou ztrátou. Závěrečný kontr zastavil Vladan Danilović, ten zpacifikoval Lasagnu.

90+2

Odražený balón si na malém vápně našel Lorenzo Insigne, jenž nedokázal dostatečně seřídit mířidla, Pirić zůstal bez práce.

90+1

Třetí gól ještě Itálie bude moci přidat z rohového kopu. Polovysoký pas Insigneho totiž Todorović dokázal hlavou odvrátit pouze do zámezí.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.

89

Jorginho dokázal přenést hru na pravou stranu, kde měl moře volného prostoru Giovanni Di Lorenzo. Střílený centr až na Barellu nedoletěl.

88

Manuel Locatelli si vyměnil balón s Emersonem a podíval se, jestli je na koho centrovat. Když zjistil, že ne, tak poslal zpětný pas Acerbimu.

87

Břevno teď zachránilo Piriće od třetího inkasovaného gólu! Insigne nabil na střed Bernadeschimu, jehož volej levačkou orazítkoval brankovou konstrukci.

86

Čerstvý Kevin Lasagna chtěl dokázat, že si zaslouží místo v reprezentačním "áčku." Přes Todoroviće si dokázal najít prostor k zakončení, horní tyč přestřelil o několik decimetrů.

85

To je na jednu stranu i sympatické gesto, protože se zdá, že hosté nechtějí oslabenému protivníkovi přidávat další góly. Na pozici stopera zaskočil středopolař Lončar.

84

Evaniho družina má závěrečné minuty střetnutí pevně pod kontrolou. Dopředu se nežene, balón si vyměňují obránci na polovině.

83

Velá komplikace pro domácí mužstvo, které bude dohrávat o deseti. Siniša Saničanin si při rozehrávce poranil zadní stehenní sval a končí na nosítkách.

82

Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Federico Bernardeschi.
Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Andrea Belotti, přichází Kevin Lasagna.

81

Tuto skutečnost chtěl změnit Amer Gojak. Jeho centr ovšem postrádal výšku, Francesco Acerbi s velkým přehledem přiťukl míč Bastonimu.

Bosna a Hercegovina – Itálie

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 22. Belotti (L. Insigne), 68. D. Berardi (Locatelli)

Karty:   62. Kadušić (BSN) – 64. A. Romagnoli (ITA), 65. D. Berardi (ITA)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 4:10. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:15.

Bosna a Hercegovina: Pirić – Ćorluka, Hadžikadunić, Saničanin, Kadušić (79. Todorović) – Cimirot, Pjanić (C) (77. Danilović), Gojak – Tatar (79. Rahmanović), Prevljak (79. Hadžič), Krunić (71. Lončar).
Náhradníci: Dizdarević, Kacavenda – Danilović, Hadžič, A. Kovačević, Lončar, Milošević, Nastić, Rahmanović, Todorović, Višća, Zilijkić.

Itálie: G. Donnarumma – Florenzi (C) (46. Di Lorenzo), Acerbi, Bastoni, Emerson – Barella, Jorginho, Locatelli – D. Berardi (82. Bernardeschi), Belotti (82. Lasagna), L. Insigne (90+3. Calabria).
Náhradníci: Meret, Sirigu – Bernardeschi, Calabria, D'Ambrosio, Di Lorenzo, Orsolini, Pessina, A. Romagnoli, R. Soriano, Tonali, Lasagna.

Rozhodčí: Dias (POR) – Tavares (POR), Soares (POR)