Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Portugalsko – Nizozemsko

2:1

konec (1:1)

18.11.2020, 20:30 • Portimonense • Skupina 7 • Adam Dořák

Tipsport: 2.68 3.99 2.29 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Portugalci oplácí porážku z prvního vzájemného zápasu a zároveň připravili první prohru pro Nizozemce v letošní kvalifikaci. Nicméně na tom, že Nizozemsko postupuje z první pozice na ME a Portugalsko z pozice tabulky druhých týmů, se nic nemění a oba celky se představí na závěrečném šampionátu. (22:22:19)

90+4

Konec zápasu.

90+4

Míč má nyní brankář Costa, který je vykopl až na svého protějška na druhé straně. Scherpen podobně vyslal dlouhý nákop směrem dopředu.

90+3

A toto hlavičkové zakončení z vápna bylo velmi dobré a míč jen o kousek minul levou tyč branky Portugalska!

90+3

Přihrávka do vápna nyní vypadala nebezpečně a velké štěstí pro Costu, že se k ní nedostal někdo z hostujících hráčů.

90+2

Již nám běží druhá minuta nastavení a vypadá to, že v posledním kvalifikačním zápase si Nizozemci připíší první porážku.

89

Scherpen vyběhl až k hranici svého pokutového území a rychle poslal míč k polovině hrací plochy. Avšak spoluhráčům se nepodařilo rychle zaútočit.

89

Žlutou kartu dostává Kluivert (Nizozemsko).

89

Žlutou kartu dostává Joelson Fernandes (Portugalsko).

88

A taky časté přerušení, na základě drobných faulů. Po jednom z nich leží na trávníku domácí hráč, který spíše šetří čas ve svůj prospěch.

87

V posledních minutách sledujeme spíše osobní souboje a různé vyřizování mezi sebou. Nyní v blízkosti střídaček došlo k menší slovní výměně názorů mezi hráči a lavičkami. Rozhodčí rychle usměrnil tuto situaci.

87

Žlutou kartu dostává Bakker (Nizozemsko).

86

Teze fauloval u postranní čáry, ale spíše než za faul, dostal žlutou kartu za nesportovní chování a za nějaké výtky směrem k rozhodčímu. Každopádně Teze vypadal dost frustrovaně.

85

Nepřehledná situace ve vápně domácích, kdy jeden z hostujících hráčů zůstal na trávníku. Nicméně rozhodčí zde neviděl žádný penaltový zákrok a hra pokračuje.

84

Nyní se míč nachází před vápnem hostů, kteří se jej snaží rychle vybojovat a rychle se snaží dostat před branku Portugalců.

83

Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Leão, přichází Joelson Fernandes.

83

Vieira se již dnešního hattricku nedočká a na jeho místo nastupuje Bragança.

83

Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Hoogma, přichází Teze.

Portugalsko – Nizozemsko

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 2. Vieira, 53. Vieira – 42. Gakpo

Karty:   10. Leite (POR), 36. Correia (POR), 89. Fernandes (POR) – 22. Reis (NED), 66. Zeefuik (NED), 86. Teze (NED), 87. Bakker (NED), 89. Kluivert (NED)

Portugalsko: Diogo Costa – Correia, Queirós (C), Leite, Tavares – Florentino – Ferreira, Fernandes (57. Pote) – Vieira (83. Bragança), Carvalho (66. Ramos), Jota (46. Leão (83. Joelson Fernandes)).
Náhradníci: Maximiano – Pereira, Pote, Leão, Bragança, Dalot, Ramos, Mário, Joelson Fernandes

Nizozemsko: Scherpen – Bakker, Hoogma (83. Teze), Schuurs, Zeefuik (C) – Gakpo, Matusiwa, Reis (69. Ekkelenkamp) – Kluivert, Boadu (76. Sierhuis), Dilrosun.
Náhradníci: Paes – Teze, Doekhi, Knoester, Floranus, Nunnely, Ekkelenkamp, Sierhuis, Zirkzee

Rozhodčí: N. Walsh – D. Potter, R. Macleod (všichni SCO)