Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Athletic Bilbao – Celta de Vigo

1:1

konec (0:0)

19.01.2020, 18:30 • San Mamés Barria (Bilbao) • 20. kolo • Filip Lefenda

Tipsport: 2.02 3.22 4.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Rozhodčí odpískal faul pro Vigo, žlutou kartu ale paradoxně vidí hostující Kevin Vázquez, jenž celou akci nesportovně dohrál i po odpískání.

90+1

Nastavovat se bude pět minut nad rámec řádné hrací doby! Domácí tak stále mají možnost rozhodnout o svém vítězství.

88

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Brais Méndez, přichází Joseph Aidoo.

83

Iñigo Martínez udeřil ve výskoku loktem do tváře Braise Méndeze a rozšiřuje tak řady karetně potrestaných hráčů.

82

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iñaki Williams, přichází Iñigo Lekue.

79

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Rafinha, přichází Denis Suárez.

76

Bilbao právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! RAÚL GARCÍA poslal přízemní střelu přesně k levé tyči, Rubén Blanco se hodil na druhou stranu.

75

Po centru Ikera Muniaina zahrál Fran Beltrán ve vápně evidentně rukou! Athletic bude kopat penaltu!

72

Rubén Blanco opět nikterak nespěchal se svým odkopem, a tak už došly rozhodčímu Jiménezovi nervy. Je z toho žluté napomenutí.

71

Po centru na zadní tyč střílel nepříjemně Raúl García, Rubén Blanco ale jeho pokus chytá!

68

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Pape Diop.

66

Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Ibai Gómez, přichází Asier Villalibre.

65

Pozornost Herrerína otestoval po delší době opět Rafinha, domácí brankář ale střelu z pravého okraje malého vápna vyrazil. Následně je pískáno.

56

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Tak tohle je pro aktivní domácí celek brutálně ledová sprcha! Aspas poslal na levou stranu přihrávku na RAFINHU, který z nějakých osmnácti metrů trefil střelu přízemní levačkou přesně ke vzdálenější tyči. Balon ještě v jeho dráze letu mírně tečoval Yeray.

53

Bilbao si vypracovalo v krátkém sledu hned dvě velké šance! Nejprve vyrážel Rubén Blanco tvrdou střelu z hranice šestnáctky vedle levé tyčky, o pár vteřin později pálil u malého vápna z otočky Iñaki Williams, na poslední chvíli však jeho střelu přizvedl nohou Kevin Vázquez.

49

Iñaki Williams se zjevil za obranou a střílel tváří v tvář Blancovi, ten ale jeho ránu vytěsnil rukou mimo bránu. Následně je ovšem máván hned dvojnásobný ofsajd, trefa by tak stejně neplatila.

40

Athletic se dopustil lehké ztráty na vlastní polovině a málem za to tvrdě pykal! Z pravé strany velkého vápna přihrával Iago Aspas na zadní tyč zcela volnému Santiagu Minovi, před nímž zívala odkrytá branka! Útočník Viga ale trestuhodně selhal a poslal míč vedle levé tyčky! Spálená loženka i na druhé straně.

36

A teď to mohli domácí potvrdit vedoucím gólem! Ander Capa odcentroval z levé strany přesně na hlavu Ikera Muniaina, který se zjevil sám za obranou. Z hranice malého vápna ale nechal vyniknout jen Rubéna Blanca, který si připisuje naprosto fantastický zákrok! Tohle byla stoprocentní tutovka!

34

Po Olazově centru z téměř nulového úhlu hlavičkoval na zadní tyči Rafinha, Iago Herrerín ale jeho zakončení ukryl do rukavic!

27

Yuri Berchiche sejmul u rohového praporku zezadu skluzem Rafinhu a může být rád, že rozhodčí vytahuje pouze kartu žluté barvy.

23

Néstor Araujo udeřil v jednom ze soubojů bez balonu protihráče. Palec nahoru pro rozhodčí, že jim tento zákrok neunikl. Žlutá karta.

19

Unai López udeřil ve vzdušném souboji o balon loktem Santiaga Minu, v jehož tváři se zračí i krev. Zasloužená žlutá karta.

13

Ander Capa fauloval na vlastní polovině a sudí Davide Medie Jiménez sahá poprvé v utkání do náprsní kapsičky. Je to za žlutou kartu.

12

A další velká možnost Bilbaa! Po přiťuknutí od spoluhráče se do zakončení hlavou dostal Yeray, z malého vápna ale mířil kousíček vedle pravé šibenice.

11

Iñaki Williams posílal na zadní tyč přízemní přihrávku, kterou si hosté málem srazili do vlastní branky! Teď stáli při Blancovi a spol. všichni svatí.

7

Bilbao si vypracovalo solidní možnost na otevření skóre! Po přihrávce z levé strany střílel levačkou bez přípravy Raúl García. Jeho rána minula bližší tyč jen o decimetry.

3

Ibai Gómez našel načechraným centrem na středu vápna Iñiga Martíneze, jenž se zavěsil do vzduchu a hlavičkoval metr nad břevno. Bilbao poprvé zahrozilo, Rubén Blanco ovšem zasahovat nemusel.

Athletic Bilbao – Celta de Vigo

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 76. Raúl García (pen.) – 56. Rafinha (Aspas)

Karty:   13. Capa (ATB), 19. Unai López (ATB), 27. Berchiche (ATB), 83. I. Martínez (ATB) – 23. N. Araujo (CVG), 72. Blanco (CVG), 90+3. K. Vázquez (CVG)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 10:3. Rohy: 13:0. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 18:12.

Athletic Bilbao: Herrerín – Capa, Yeray, I. Martínez, Berchiche – Dani García, Unai López – Muniain, Raúl García, I. Gómez (66. Villalibre) – I. Williams (82. Lekue).
Náhradníci: Ezkieta – Beñat, Kodro, Lekue, Núñez, Vesga, Villalibre.

Celta de Vigo: Blanco – K. Vázquez, Murillo, N. Araujo, Olaza – Beltrán, Yokuşlu, Rafinha (79. Denis Suárez) – Méndez (88. Aidoo), Aspas, S. Mina (68. Pape Diop).
Náhradníci: S. Álvarez – Aidoo, G. Fernández, Hernandez García, Pape Diop, Denis Suárez, Sisto.

Rozhodčí: Jiménez – Izquierdo, Devis