Menu

Fotbal

Francouzský pohár

FC Lorient – Paris Saint-Germain

0:1

konec (0:0)

19.01.2020, 20:55 • Stade du Moustoir • David Suchý

Tipsport: 7.48 5.36 1.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Paris Saint-Germain, kterému se povedlo vyhrát výsledkem 1:0. Druhý poločas tak trochu navázal na ten první, Lorient totiž předváděl velice dobrou obrannou činnost, která se dlouhou dobu vyplácela. Soupeř byl celkem dlouhou dobu směrem dopředu neškodný, výjimku tvořila situace deset minut před koncem zápasu, kdy se o jedinou branku postaral Sarabia. (22:48:54)
Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:8.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Diallo s přehledem odehrál míč kousek od svého pokutového území, posléze ale zasáhl hodně podezřele kolega Kurzawa, sudí nechává pokračovat ve hře.

90+2

Lorient ještě má několik minutek na vyrovnání, avšak soupeř ho absolutně nepouští k balónu.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o postupujícím se zdá být rozhodnuto. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.

88

Sarabia si nechtěl komplikovat život, naopak počkal na své spoluhráče v útoku. Poté se do kombinace zapojil také Silva, který očividně nikam nespěchá.

85

Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Jimmy Cabot, přichází Armand Lauriente.
Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Angel Di María, přichází Ander Herrera.

85

Vysoko na útočnou polovinu se vytáhl také defenzivně laděný Diallo, který pouze přeposílal na vedle postaveného Gueyeho, jenž rovněž nikam nespěchá.

84

Střídání v týmu FC Lorient: ze hřiště odchází Yoane Wissa, přichází Yann Kitala.

83

Po pravém křídle se dostával do rozhozené obrany domácí Cabot, který si přehodil míč na silnější končetinu, avšak i přesto našel prvního ze svých protihráčů.

82

Pařížané se pochopitelně nikam neženou, naopak se Diallovi povedlo vyprodukovat zpětnou nahrávku až na kopačku Rica, který s rozehrávkou hodně váhal.

81

Lorient to bude mít v současné době hodně složité, zhruba deset minut před koncem zápasu inkasoval první branku, Paris Saint-Germain tak je v lepší pozici.

80

80. SARABIA - 0:1

80

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Hosté se přeci jenom prosazují, díky čemuž vedou o jednu branku! Gueye přeposílal na vedle stojícího kapitána Silvu, který vyprodukoval fantastickou vzdušnou nabídku, na kterou si dokázal naskočit PABLO SARABIA, jenž zamířil nadmíru přesně.

80

80. Sarabia nevyzrál na Nardiho.

80

Nardi podržel svůj celek! Paris Saint-Germain dobře kombinovalo za pokutovým územím, prudká rána z nohy Sarabii skončila na pozorném Nardim.

79

Lorient se po delší době dostal až do opačného pokutového území, kde to střílenou nabídkou zkoušel Le Goff, který však nenašel svého kolegu Cabota.

FC Lorient – Paris Saint-Germain

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 80. Sarabia

Karty:   64. Paredes (PSG)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:8.

FC Lorient: Nardi – Hergault, Laporte, Saunier, Le Goff – Abergel, Fontaine, Le Fee – Cabot (85. Lauriente), Hamel (78. Lecoeuche), Wissa (84. Kitala)
Náhradníci: Pattier – Bozok, Kitala, Lauriente, Lecoeuche, Lemoine, Mendes

Paris Saint-Germain: Rico – Dagba, Silva, Diallo, Kurzawa – Gueye, Paredes (73. Choupo-Moting) – Sarabia, Di María (85. Herrera) – Draxler, Icardi
Náhradníci: Bulka – Neymar, Herrera, Choupo-Moting, Kimpembe, Mbappé, Mbe Soh

Rozhodčí: Abed