Menu

Fotbal

Italská Serie A

US Lecce – Inter Milán

1:1

konec (0:0)

19.01.2020, 15:00 • Stadio Comunale Via del Mare • 20. kolo • David Suchý

Tipsport: 10.6 5.85 1.31 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Inter Milán se v úvodu druhého poločasu dostal do vedení, avšak tentokráte jsme sledovali o něco vyrovnanější podívanou, přičemž se Lecce dokonce povedlo srovnat krok. Inter se po vyrovnávací brance nemohl dost ke své klasické dominantní hře, i v tomto kole tak přišel o důležité body. (16:58:54)
Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:14. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:9.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Inter zahrával dost možná poslední dva rohové kopy. V tom druhém případě se povedlo zakročit Donatimu. Konec tohoto zápasu se pomalu a jistě blíží.

90+2

Velice šikovně to dokázal provést domácí Lucioni, který zkušeně propustil míč až do moci brankáře Gabriela, jenž pro změnu nasbíral cenné vteřinky.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná to vypadá na nerozhodný konec. Ještě ale musíme počítat s nastavením.

88

Žlutou kartu dostává Borja Valero (Inter Milán).

88

Uvnitř pokutového území si hledal prostor k zakončení hlavičkou Martínez, kterému se nepovedlo odhadnout dopad balónu, proto zakončoval výrazně vedle.

87

Do nepříjemného nátlaku se dostal Bastoni, který v tísni raději vyprodukoval zpětnou nahrávku až na kopačku de Vrije, kterému se povedlo rozehrát velice přesně.

84

Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem deseti minut. Inter Milán si pořádně komplikuje žití, v posledních minutách se mu zrovna moc nedaří.

83

Střídání v týmu US Lecce: ze hřiště odchází Matteo Mancosu, přichází Biagio Meccariello.

82

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Stefano Sensi, přichází Alexis Sánchez.
Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Marcelo Brozović, přichází Borja Valero.

81

K rozehrávce se nakonec postavil Falco, který to udělal hodně zajímavě. Jeho pokus se nebezpečně stáčel přes zeď, načež skončil pouze na tyči.

80

No vida, navíc z toho bude nadějná standardka také pro Lecce. K zakončení se totiž napřahoval Deiola, avšak na poslední chvíli ho fauloval vracející se Brozović.

79

Najednou tu máme pořádnou zápletku, koncovka tohoto zápasu bude ještě hodně zajímavá. Oba celky mají totiž k vítězství zase stejně daleko.

78

Poté si do zajímavé pozice seběhl rychlonohý Biraghi, který to pro změnu zkoušel hodně prudkým centrem, který bleskovým způsobem odvracel Rossettini.

77

77. Matteo MANCOSU - 1:1

77

Lecce právě vstřelilo branku!
Zničehonic se domácím povedlo srovnat krok! Jedna z nepovedených střel proletěla až k hranici pokutového území, kde jeden z domácích hráčů ještě vracel míč do malého vápna, kde stačilo nastavit kopačku MARCU MANCOSUOVI, jenž překonal Handanoviće.

US Lecce – Inter Milán

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 77. Mancosu (Majer) – 72. Bastoni (Biraghi)

Karty:   20. Donati (LCC) – 32. Candreva (INM), 88. Valero (INM)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:14. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:9.

US Lecce: Gabriel – Rispoli (76. Falco), Dell'Orco, Lucioni, Rossettini, Donati – Deiola, Petriccione, Mancosu (C) (83. Meccariello) – Lapadula (62. Majer), Babacar.
Náhradníci: Chironi, Vigorito – Falco, Gallo, Majer, Maselli, Meccariello, Riccardi, Vera, Tachtsidis.

Inter Milán: Handanovič (C) – Godín (68. Bastoni), de Vrij, Škriniar – Candreva, Barella, Brozović (82. Valero), Sensi (82. Alexis Sánchez), Biraghi – R. Lukaku, Lautaro Martínez.
Náhradníci: Berni, D. Padelli – Bastoni, Valero, Dimarco, Lazaro, S. Esposito, Alexis Sánchez, Ranocchia, Pirola.

Rozhodčí: Giacomelli – Liberti, Bottegoni