Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Granada CF

1:0

konec (0:0)

19.01.2020, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • 20. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.14 9.38 22.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:57:06)
Držení míče: 83 % : 17 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:17.
Je konec! Dnešní zápas nenabídl ani trochu záživnou podívanou, vlastně se dá spíše říct, že Barcelona utrpěla výhru. Granada ve druhé půli nehrála špatně, ale přišel nejspíše zlomový okamžik celého zápasu, když Sánchez viděl po druhé žluté kartě červenou. Domácí dokázali této přesilu využít, když se trefil Lionel Messi, který rozhodl o vítězství svého týmu.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Darwin Machís se ale přece jen dostal ke střele, která nebyla vůbec špatná! Granada vše vrhla do útoku, ale útočník hostí trefil dobrou ranou jen prostor, kde byl gólman připravený!

90+2

Nyní už se dá říct, že tento zápas se jen dohrává. Granada se ještě o něco pokoušela na polovině hřiště, ale o míč po chybě velmi rychle přišla.

90

Nastavovat se budou tři minuty!

89

Hostující fotbalisté se hnali do otevřené obrany, ale nakonec se o šanci sami připravili. Útočník hostí si moc předkopl balón, který mu domácí obránce sebral.

88

Zatím to však vypadá, že diváci na Camp Nou dnes opravdu uvidí jen jednu branku. Od tohoto zápasu se rozhodně čekal ofenzivnější příspěvek.

87

Katalánci kombinují nedaleko šestnáctky, ale nemohou se prokombinovat až do ní. Chtějí dnes dovážet góly až do prázdné branky, střel jsme dnes moc neviděli.

86

Fotbalisté v pruhovaných dresech nadále drží balón na svých kopačkách poté, co ubránili standardní situaci v podání hostující Granady.

85

Maxime Gonalons se vrhnul dopředu, když mu Ricard Puig přišlápl achilovku. Byl to spíše neopatrný zákrok, ale jako faul posouzený správně.

84

Antoine Griezmann si seběhl na prudký centr, ale ten nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Stále je to tedy jen o gól, ale domácí zase hrají jen v deseti lidech.

83

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Arthur.

83

Rui Silva nechtěl za žádnou cenu dopustit rohový kop na svou branku, tak ještě zastavil míč na hrací ploše. Měl nakonec štěstí, že toho domácí nijak nevyužili.

81

Arturo Vidal fauloval na obranné polovině a hosté měli k dispozici standardní situaci. Tu ale nevyřešili dobře, takže jsou u míče zase Barcelonští.

80

Lionel Messi si sbíhal na přihrávku mezi obránce, ale nakonec ho zradil odskok. Ten byl opravdu nečekaný a balón se po něm odrazil mimo hrací plochu.

79

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Anssumane Fati, přichází Carles Pérez.

FC Barcelona – Granada CF

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 76. Messi (Arturo Vidal)

Karty:   12. Machís (GRN), 59. Sánchez (GRN), 72. C. Fernández (GRN)   69. Sánchez (GRN)

Držení míče: 83 % : 17 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 11:17.

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Alba – Rakitić (71. Puig), Busquets, Arturo Vidal (83. Arthur) – Messi, Griezmann, Fati (79. C. Pérez).
Náhradníci: Neto – C. Pérez, N. Semedo, Firpo, Arthur, Lenglet, Puig.

Granada CF: Rui Silva – Díaz, D. Duarte, Sánchez, Foulquier – Eteki (72. J. A. Martínez), Gonalons – Vadillo (65. Puertas), Azeez (56. Y. Herrera), Machís – C. Fernández.
Náhradníci: A. Escandell – Köybaşı, J. A. Martínez, Neva, Puertas, Y. Herrera, Soldado.

Rozhodčí: Pizarro – García, Garrido