Menu

Fotbal

Francouzský pohár

Montpellier HSC – SM Caen

5:0

konec (3:0)

19.01.2020, 17:15 • Stade de la Mosson, Montpellier • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.32 4.91 9.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Montpellier postoupilo do další části Francouzského poháru, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (19:04:46)
Nepopulárního "bůra" inkasovalo Caen v pohárové bitvě s celkem z nejvyšší soutěže. Montpellier potvrdilo svou kvalitu a celkem v poklidu zamířil do další části Francouzského poháru. Hostující celek třicet minut hrál vyrovnanou partii, ale nezvládl závěr prvního poločasu, což rozhodlo. Následně byl ještě vyloučen Pi a rázem bylo po střetnutí.

90

Konec zápasu.

90

Běží poslední minuta základní hrací doby, hlavní rozhodčí asi nebude moc nastavovat, jelikož stav zápasu je zcela rozhodnutý.

87

Centr od postranní čáry mířil na první tyč, odkud byl útočníkem přizvednut a zamířil nad branku. Brankář Zelazny byl tentokrát klidný a bude rozehrávat od brány.

86

Po přenesení hry si domácí hráč míč píchl kolem obránce a už za ním mířil. Na pravé straně došlo k faulu, a tak Montpellier pošle do vápna další centr.

85

Fanoušci domácího klubu už prozpěvují vítězné chorály, vždyť jejich tým postoupí do další fáze Francouzského poháru.

84

Nově příchozí Vargas se rval směrem dopředu po levé straně, jenže jeho snažení zastavil útočný faul.

83

Další centr Montpellier letěl někam k penaltovému puntíku, kam si pro něj vyběhl Zelazny. Útočník Camara se jen chytil za hlavu, na znamení zmaru.

82

Střetnutí je dávno rozhodnuté, a tak se pouze dohrává. Na hostujícím celku je cítit, že by chtěl alespoň vsítit čestný zásah. Ovšem akce středem úspěch asi nepřinese.

80

Nepřesný pas domácího mužstva mířil až na levou stranu pokutového území, kam si pro balon vyběhl brankář Zelazny.

78

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Oyongo, přichází Vargas.

77

Po kvalitním zpracování si Camara posunul míč na střed a následně si jej pohlídal tělem. Soupeře tak musel vytáhnout zákrok za hranicí pravidel.

76

V šestnáctce domácího celku se srazili Oyongo a Vandermersch. Hostujícímu hráči pak byl odpískán faul, a tak je na tahu Montpellier HSC.

75

Další balonu na zadní tyč točil Savanier, který mu dal přílišnou razanci a poslal jej mimo hrací plochy. Následuje tak odkop od branky Montpellier.

73

Brankář Rulli musel dávat pozor, jelikož na jeho branku letěl pokus zpoza pokutového území. Střela mířila do levého spodního rohu branky, kam se argentinský gólman včas dostal.

73

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Delort, přichází Camara.

72

Kombinace hráčů ve tmavé sadě dresů skončila před šestnáctkou. Ovšem ani hostující mužstvo se daleko nedostalo, a tak se může střídat.

71

Montpellier se znovu nachází u balonu a kombinuje na útočné polovině. Domácí trenér chystá změnu v sestavě svého mužstva.

Montpellier HSC – SM Caen

5:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 24. Savanier (pen.), 37. Laborte, 40. Delort, 59. Mollet, 64. Delort

Karty:   21. Ferri (MON), 51. Congré (MON) – 32. Pi (CEN)   43. Pi (MON)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 9:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:0.

Montpellier HSC: Rulli – Congré, Hilton, Souquet, Oyongo (78. Vargas), Le Tallec, Ferri (65. Sambia), Mollet, Savanier, Delort (73. Camara), Laborte.
Náhradníci: Vidal, Bertaud, Chotard, Škuletič, Camara, Sambia, Vargas.

SM Caen: Zelazny – Rivierez, Yago, Vandermersch, Oniangué, Pi, Deminguet (65. Beka Beka), Kyeremeh (62. Armougom), Jeannot, Moussaki (69. Repas), Mbengue.
Náhradníci: Beka Beka, Repas, Wa Saka, Tchokounté, Gioacchini, Riou, Armougom.