Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – AS Řím

1:3

konec (1:2)

19.01.2020, 18:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris • 20. kolo • David Suchý

Tipsport: 4.41 3.69 1.89 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím AS Řím, které svého soupeře porazilo výsledkem 3:1. Janov vstoupil do druhého poločasu velice aktivně, dokonce svého soupeře dokázal celkem dost zatlačit, avšak přesto se domácím nepovedlo vyrovnat. Ba naopak udělal velkou chybu rozehrávající brankář Perin, načež soupeř vstřelil třetí branku, která defacto rozhodla o osudu tohoto zápasu. (19:53:29)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 1:6. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:12.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Vypadá to, že nám tento duel žádnou další branku už nenabídne. Míč se totiž nyní nacházejí ve středu hrací plochy, AS se snaží koncovku zápasu kontrolovat.

90+2

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Stefano Sturaro, přichází Ivan Radovanović.

90+1

Janov se ještě pokusil zaútočit po pravém křídle, avšak tam byla cestička vpřed hodně přehuštěná. Navíc čistý obranný zákrok předvedl pozorný Smalling.

90

Druhý poločas bude nastaven o pět minut.

88

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Cengiz Ünder, přichází Bruno Peres.

87

Římané kontrolují koncovku tohoto zápasu s míčem na vlastních kopačkách, což musí být pro hráče soupeře hodně frustrující. Janov ještě zkouší napadat.

86

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Kevin Agudelo.

86

Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem pěti minut, Janovu se krátí čas na případné snížení nepříznivého výsledku. Římané jsou navíc stále u míče.

85

Domácí brankář Perin rovněž předvedl prudký odkop až na druhou stranu, avšak ani tentokráte se domácím hráčům nepovedlo uspět v hlavičkovém souboji.

84

Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Davide Santon, přichází Yıldırım Mert Çetin.

83

Smalling si nechtěl komplikovat život, místo toho vyprodukoval zpětnou nahrávku až na kopačku brankáře Lópeze, který si pro změnu vyzkoušel prudký odkop.

81

Žlutou kartu dostává Pau López (AS Řím).

79

Do nepříjemného obležení se dostal domácí Barreca, kterému se alespoň povedlo vybojovat zisk autového vhazování, po kterém se AS opět dokázalo ubránit.

78

Ten byl v tomto případě raději rozehrán po zemi nakrátko, načež se do malého vápna přeci jenom snášel centr, který si ve vzduchu dokázal najít Smalling.

77

Výsledkem byl další zablokovaný centr, tentokráte do pokusu o centr vložil kopačku pozorně hrající Santon. Janov si tak vyzkouší provedení dalšího rohového kopu.

76

Pro Janov se jedná o hodně složitý úkol, bude muset dotahovat hned dvoubrankové manko. Do konce nezbývá moc času, avšak na vyrovnání to stále je.

Janov CFC – AS Řím

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 45. Pandev (Schöne) – 6. Ünder, 44. Biraschi (vla.), 74. Džeko (Lorenzo Pellegrini)

Karty:   38. Romero (JAN), 62. Cassata (JAN) – 26. Veretout (ASR), 73. Džeko (ASR), 81. Pau López (ASR)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 1:6. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:12.

Janov CFC: Perin (C) – Biraschi, Romero, Goldaniga – Ghiglione, Cassata (70. Favilli), Schöne, Sturaro (90+2. Radovanović), A. Barreca – Pandev, A. Sanabria (86. Agudelo).
Náhradníci: I. Radu – P. Ankersen, Agudelo, Behrami, Destro, Favilli, Aljámik, Jagiełło, Pajač, Pinamonti, Radovanović.

AS Řím: Pau López – Spinazzola, Mancini, Smalling, Santon (84. Çetin) – Veretout (73. Cristante), Diawara – Ünder (88. Peres), Lorenzo Pellegrini (C), Kluivert – Džeko.
Náhradníci: Fuzato, Mirante – Çetin, Cristante, Juan Jesus, N. Kalinić, Peres.

Rozhodčí: Maresca – Longo, Valeriani