Menu

Fotbal

Španělský pohár

CP Cacereño – SD Eibar

1:2

konec (0:0)

12.01.2020, 12:00 • Tomáš Kubečka

Tipsport: 7.4 4.57 1.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:54:04)
Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 2:3. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:15.
Je konec! Ligový Eibar nakonec zvládl pohárový duel na půdě Cacereňa a vítězí 2:1. Vše podstatné se dnes událo až po změně stran. Houževnatý domácí celek se brankou střídajícího Torrese dostal do vedení! Eibar ale zařadil vyšší rychlostní stupeň a Leon dokázal deset minut před koncem vyrovnat! V samotném závěru prožil velkou fotbalovou tragédii domácí obránce Delgado, jež si v závěru nastavení vstřelil vlastní gól a poslal Eibar do dalšího kola!

90+3

Konec zápasu.

90+3

90+3. DELGADO - 1:2

90+3

Eibar právě vstřelil branku!
Neskutečné! Tohle je pro domácí celek naprostá tragédie! Hned po přímém kopu se Eibar vydal do protiútoku, který vyústil v centr do pokutového území a domácí obránce ALBERTO DELGADO si nešťastně vstřelil nádherný vlastenec!

90+3

Domácí celek v závěru nastavení zahrával přímý kop. S prudkým centrem si ale poradil hned první obránce v dresu ligového Eibaru.

90+2

Domácí hráči vybojovali rozehrávku z vlastní poloviny. Brankář Bernabe s rozehrávkou rozhodně nespěchal a raději nastřádal cenné vteřinky k dobru.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Enrich mohl přihrát pod sebe na lépe postaveného Alváreze, jenže zvolil prudký centr před branku, kde se k míči nedostal nikdo v červeném dresu.

89

Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává po střetu se soupeřem ležet na trávníku a drží se za levý kotník. Uvidíme, zda bude nadále pokračovat.

88

Sergi Enrich si pohybem řekl o přihrávku na hranici velkého vápna, jenže nikdo ze spoluhráčů pobídku jeho směrem neposlal. Eibar raději kombinuje v zadních řadách.

87

Žlutou kartu dostává Dorado (CP Cacereño).

86

Delgado po delší době rozje útok domácího celku, potáhl míč po levém křídle dopředu a vybojoval pro Cacereňo alespoň vhazování. Domácí si mohou oddechnout.

85

Zadáci Eibaru se vytáhli na polovinu domácího celku a hledají si cestičku za pozornou obranu v zelených dresech. Závěr duelu bude hodně dramatický.

84

Domácí fotbalisté už vypadají velmi unaveně. Naopak hráčů Eibaru je v posledních minutách skutečně plná hrací plocha. Ligový celek si chce zajistit postup.

83

Sergi Enrich se před brankou domácího celku natahoval po centru z pravé strany, jenže špičkou kopačky na míč nedosáhl a Bernabe ukryl balón do náruče.

82

Střídání v týmu CP Cacereño: ze hřiště odchází Carrasco, přichází Neto.

80

80. Pedro LEON - 1:1

80

Eibar právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Eibar se nakonec dočkal vytoužené branky deset minut před koncem! PEDRO LEON dostal prostor v blízkosti velkého vápna a tvrdou střelou nedal gólmanovi nárok!

79

Domácí brankář dnes podává parádní výkon! Bernabe opět potvrdil skvělé čtení hry a ukryl do rukavic nepovedený centr z pravé strany hrací plochy.

78

Domácí mužstvo se už pouze brání a nikam se nežene. Naopak Eibar poslal na hřiště ofenzivní sílu, která má za úkol poslat duel do prodloužení.

77

Střídání v týmu CP Cacereño: ze hřiště odchází Martínez, přichází Gustavo.

76

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Correa, přichází Enrich.

75

Orellana obdržel přihrávku do střelecké pozice v blízkosti pokutového území, jenže jeho technická střela postrádala potřebnou razanci a brankář ukryl míč do rukavic.

74

Jeden z fotbalistů Eibaru se dopustil zcela zbytečného útočného faulu a přerušil útočné snažení svého celku. Hosté už začínají být frustrovaní.

73

Lamarca ustál souboj s Burgosem, který jej sice vytlačil k pomezní čáře, jenže domácí útočník se od balónu nenechal odstavit a získal vhazování pro svůj celek.

72

Obrovský závar před brankou domácího celku byl nakonec zcela zbytečný. Rozhodčí totiž dal na pokyn svého asistenta a přerušil hru pro ofsajd.

71

Eibar už se usadil na polovině domácího celku a házenkářským způsobem obléhá pokutového území. Nikdo v modročerveném dresu se ale zatím nedostal ke střele.

70

Charles uspěl v hlavičkovém souboji na hranici pokutového území, jenže k odraženému balónu se dostali jen fotbalisté v dresu domácího celku.

69

Domácí stoper Fernández si dal pozor na centr z levé strany a nikým neatakován odhlavičkoval míč do bezpečí. Eibar se v útoku hodně trápí.

68

Eibar opět uklidňuje rozehrávku na vlastní polovině. Ligový celek by ale měl pomýšlet spíše na ofenzivní pojetí hry. Domácí však brání fantasticky.

67

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Sanchez, přichází Exposito.

65

65. Marcos TORRES - 1:0

65

Cacereño právě vstřelilo branku!
Neskutečné! Domácí celek se dostává do vedení Cacereňo dokázalo udeřit po centru z levé strany. Na vysokou pobídku si naskočil střídající MARCOS TORRES a hlavou uklidil míč k zadní tyči!

64

Eibar opět kombinuje s míčem na kopačkách na polovině soupeře, jenže rozehrávat hostujícího celku je v posledních minutách hodně ospalá.

63

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Barbosa, přichází Léon.

62

Delgado si dal pozor na skákavou přihrávku na rozběhnutého Orellanu, skvěle si dal před rozběhnutého hráče tělo a nechal míč propadnout do zámezí.

61

Střídání v týmu CP Cacereño: ze hřiště odchází García, přichází Torres.

60

Je za námi hodina hry a stále čekáme na úvodní branku dnešního duelu. Po změně stran se z trávníku navíc vytratily také brankové možnosti.

59

Orellana prošel po levém křídle do blízkosti velkého vápna, jenže jeho slabý centr levou nohou skončil u dobře postaveného obránce v zeleném dresu.

58

Eibar se v úvodních minutách druhého poločasu musel spíše bránit. Účastník nejvyšší španělské soutěže ale v posledních minutách začíná vystrkovat růžky.

57

Burgos si musel dát pozor na sprintujícího Lamarcu. Hostující stoper se před něj skvěle natlačil tělem a odkopl míč do zámezí.

56

Po další zajímavé kombinaci zakončoval z hranice velkého vápna Lamarca, jenže rána se mu vůbec nepovedla a hostující gólman zalepil míč do rukavic.

55

Po hodně krásné kombinaci na levé straně odcentroval do pokutového území osamocený Andujar, jenže jeho pobídka jen prolétla velkým vápnem.

54

Burgos předvedl z pozice stopera hodně zajímavý slalom směrem do pokutového území. Obránce hostujícího mužstva poté narýsoval přihrávku do šestnáctky, ale tam nebyl nikdo v modrém.

53

De Blasis se v pokutovém území dostal k odraženému míči, jenže jeho přízemní dělovka skončila na noze pozorného obránce v zeleném dresu. Bude z toho roh.

52

Hostující stoper Burgos nyní diriguje rozehrávku Eibaru na vlastní polovině. Pozorný obránce přenesl těžiště hry na pravou stranu, ale tam nebyl nikdo v modrém.

51

Correa nakopl míč na polovinu Cacereňa, jenže nikdo v dresu Eibaru za jeho obloučkem nesprintoval. Fotbalisté v zeleném bez problémů získali míč.

50

Hostující brankář se po dlouhém autu srazil s jedním ze spoluhráčů a nyní zůstává ležet na trávníku. Gólman Eibaru se drží za žebra, ale podle všeho bude pokračovat.

49

Correa si pohlídal náběh domácího útočníka, skvěle se před něj natlačil tělem a nechal míč propadnout do zámezí. Odkopávat se bude od branky Eibaru.

48

Domácí Lamarca se probil na polovinu soupeře, kde však neustál souboj s Burgosem a poroučel se k zemi. Rozehrávat tak bude domácí Cacereňo.

47

Orellana odcentroval z levé strany na malé vápno, kam vyrazil také brankář Bernabe, jež jeho centr ukryl do rukavic. Domácí mohou poprvé zaútočit.

46

Eibar se ihned po výkopu do druhého poločasu vydal do útoku, jenže nákop na hranici velkého vápna skončil u pozorného obránce v zeleném dresu.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutvce mohou být o něco spokojenější domácí fotbalisté. Cacereňo v úvodních minutách přestálo šance Eibaru. Tu největší měl Orellana, kterého vychytal domácí gólman. Následně domácí mužstvo srovnalo obraz hry a udrželo nulu.

45

První poločas skončil.

45

Domácí celek v posledních minutách drží míč na svých kopačkách a chtějí jej dohrát s nulou v zadních řadách. Eibar se navíc nemůže dostat dopředu.

44

Po rohovém kopu se do odraženého míče opřel Oliveira, jenže při zakončení se projevilo to, že je stoper. Jeho pokus prolétl vysoko nad břevnem.

43

Correa se na pravé straně dostal k odraženému míči a pohotově jej chtěl vrátit před branku Cacereňa. Zadáci v zeleném srazili míč na rohový kop.

42

Orellana si znovu potáhl míč do pokutového území, ale stoper Fernández se k němu skvělým způsobem stáhl a odkopl míč mimo hrací plochu.

41

Bernabe si dal pozor na další přihrávku za obranu domácího celku a schoval míč do svých rukavic. Domácí celek se znovu může dostat dopředu.

40

Orellana si na pravé straně krásnou kličkou přehodil míč na levačku a nebezpečným centrem málem překvapil domácího brankáře. Jeho pobídka proskákala těsně vedle branky.

39

Fernández zastavil nebezpečnou přihrávku na značku pokutového kopu a odkopl míč mimo nebezpečný prostor. Eibar už se ale řítí vpřed s další akcí.

38

De Blasis prošel po pravém křídle k blízkosti rohového praporku, nicméně nikdo z fotbalistů Eibaru se mu nenabídl do prostoru.

37

Burgos se z pozice stopera zjevil snad deset metrů před pokutovým územím. Hostující dirigent hledal Charlese, jenže ten byl dobře střežen.

36

Correa je v posledních minutách v centru dění. Krajní zadák Eibaru se vrátil na hranici velkého vápna, kde zastavil průnikovou přihrávku na Lamarcu.

35

Correa odcentroval z pravé strany na malé vápno, jenže obránci domácího celku na poslední chvíli odkopli balón do bezpečí. Tlak Eibaru ale sílí.

34

Hra je přerušena! Domácí obránce Delgado odehrál míč ve skluzu do zámezí a poté schytal zásah jednoho z hostujících hráčů. Podle všeho ale bude nadále pokračovat.

33

Charles poslal z levé strany zajímavý prudký centr do pokutového území, jenže nikdo v modrém dresu se k jeho skákavé pobídce nedostal.

32

Domácí brankář Bernabe vyrazil ven z branky a před rozběhnutým Quique schoval míč do svých rukavic. Domácí obrana zatím hraje opravdu fantasticky.

31

Correa dostal přihrávku na pravou stranu, prošel na polovinu domácího celku, ale jeho oblouček směřující za obranu Cacereňa byl příliš krátký.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního duelu a zatím sledujeme velmi zajímavý duel. Eibar je sice o něco aktivnější, ale má problémy s překonáním pevné obrany.

29

První zakončení domácího celku v dnešním duelu! Lamarca prošel na hranici pokutového území, odkud vyslal prudkou střelu, ale gólman Eibaru bez problémů ukryl míč do rukavic.

28

Orellana dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže zpětná přihrávka skončila u prvního obránce v zeleném dresu domácího mužstva.

27

De Blasis si řekl o přihrávku na polovinu domácího celku, jenže Dorado jej nedovoleným způsobem poslal k zemi a nabídl Eibaru další rozehrávku přímého kopu.

26

Correa dostal přihrávku na pravou stranu a jeden z napadajících soupeřů jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Rozehrávat bude opět Eibar.

25

Ani další rozehrávka rohového kopu se Eibaru zrovna nepodařila. Domácí brankář Bernabe vyrazil na malé vápno, odkud vyboxoval míč mimo hrací plochu.

24

Eibar zahrával rohový kop. Orellana se po krkolomné kombinaci dostal do zakončení, jenže jeho oblouček srazil obránce těsně vedle branky domácího mužstva.

23

Alex García se ujal rozehrávku přímého kopu domácího celku. Fotbalista Cacereňa nakopl míč do velkého vápna, jenže tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.

22

Martínez se dostal k odraženému míči na hranici vlastního pokutového území. Domácí záložník raději zakopl míč vysoko na tribunu. Vhazuje Eibar.

21

Burgos opět nakopl míč na hranici pokutového území, jenže nikdo v modrém dresu za jeho pobídkou nespěchal. Pokračuje obrovská bitva o každý metr.

20

Correa dostal přihrávku na polovinu soupeře, jenže nikdo v modrém dresu nepodpořil jeho náběh a zadáci domácího mužstva se dokázali srovnat.

19

Teto skvěle napadal rozehrávku obránců Eibaru. Pod velký tlak se dostal hlavně krajní zadák Correa, který ale dokázal vybojoval rozehrávku pro hosty.

18

García neustál souboj na polovině hrací plochy a vymodlil si nedovolený zákrok na svou osobu. Cacereňo bude rozehrávat přímý kop.

17

Bernabe vyrazil ven z branky a bez problémů ukryl do rukavic nebezpečný centr z pravé strany hrací plochy. Domácí celek si opět může odpočinout.

16

Yoel Oterino nakopl míč na polovinu soupeře. K míči se dostal Álvarez, který přenesl hru na pravou stranu, jenže Correa jeho aktivitu nepodpořil.

15

Eibar už se opět usadil na polovině domácího mužstva, nicméně domácí celek brání v deseti lidech v blízkosti vlastní šestnáctky a nenechává soupeři moc prostoru.

14

Domácí celek měl k dispozici rozehrávku rohového kopu. Po krásném signálu se do pokutového území dostal Javito, ale jeho rána byla zblokována.

13

Barbosa vlétl do pokutového území za centrem z pravé strany, jenže v souboji s obráncem to přehnal s agresivitou a dopustil se útočného faulu.

12

Burgos tentokrát prošel s míčem až na polovinu hrací plochy a poslal krásnou přihrávku na levou stranu. Domácí hráči běhají většinu času bez míče.

11

Alvárez si dal pozor na napadajícího soupeře a bez problémů přenesl těžiště hry na levou stranu hrací plochy. Eibar v posledních minutách stupňuje svůj tlak.

10

Bravo prošel po levém křídle do blízkosti pokutového území, jenže jeho centr do velkého vápna směřoval jen do míst, kde nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.

9

Orellana si na hranici pokutového území pomohl v souboji s domácím hráčem nedovoleným zákrokem. Domácí Cacareňo tak bude rozehrávat.

8

Alvárez poslal přihrávku na hranici pokutového území, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se tentokrát k balónu nedostal. Pokračuje obrovská bitva.

7

Burgos diriguje rozehrávku Eibaru na polovině soupeře. Hostující stoper ale pouze rozhazuje rukama, že jeho spoluhráči zrovna nehýří pohybem.

6

6. Orellanova možnost

6

První zajímavá možnost ligového Eibaru! Orellana si krásně navedl míč do středu hrací plochy a vypálil levačkou. Jeho pokus vyrazil Bernabe mimo tři tyče!

5

Hostující de Blasis prošel po pravé straně na hranici pokutového území. Jeho nadýchaný oblouček však domácí brankář Bernabe vyboxoval mimo hrací plochu.

4

Oliveira si dal pozor na přihrávku za obranu Eibaru, vrátil se s rozběhnutým Carrascem a pomohl si malou domů. Eibar může rozehrávat z vlastní poloviny.

3

Eibar se až nyní usadil na polovině svého soupeře a kombinuje s míčem na kopačkách. Fotbalisté ligového celku zatím číhají na skulinku v obraně soupeře.

2

Hostující stoper si v souboji s domácím útočníkem Carrascem pomohl nedovoleným zákrokem a nabídl domácímu celku další rozehrávku.

1

Cacereňo obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale obrana Eibaru si s nákopem poradila.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hřišti. Eibar bude hrát v oranžovém, zatímco domácí obléknou zelené dresy.
Úvodní sestavy:

CP Cacereño: Bernabé – Moreno, Fernández, Dorado, Delgado – Abadias, Peňa, Guttierez – Carrasco, Lamarca, Andújar
Náhradníci: Berraco, Pérez, Sánchez, Neto, Ramon, Torres, Rentero

SD Eibar: Oterino – Correa, Oliveira, Burgos, Bravo – de Blasis, Álvarez, Sánchez, Orellana – Barbosa, Casín
Náhradníci: Enrich, Cote, Dmitrović, Leon, Cubero, Telejo, Exposito.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

CP Cacereño – SD Eibar

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 65. Torres – 80. Leon, 90+3. Delgado (vla.)

Karty:   87. Dorado (CACE)

Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 2:3. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:15.

CP Cacereño: Bernabé – Moreno, Fernández, Dorado, Delgado – Abadias (77. Gustavo), García (61. Torres), Guttierez – Carrasco (82. Neto), Lamarca, Andújar
Náhradníci: Berraco, Pérez, Sánchez, Neto, Ramon, Torres, Rentero

SD Eibar: Oterino – Correa (76. Enrich), Oliveira, Burgos, Bravo – de Blasis, Álvarez, Sánchez (67. Exposito), Orellana – Barbosa (63. Leon), Casín
Náhradníci: Enrich, Cote, Dmitrović, Leon, Cubero, Telejo, Exposito