Menu

Fotbal

Španělský pohár

Unión Escobedo – Sevilla FC

0:5

konec (0:2)

12.01.2020, 12:00 • Estadio Eusebio Arce, Escobedo • Michal Sadlek

Tipsport: 36.0 15.0 1.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

90+1. Óliver TORRES - 0:5

90+1

Sevilla právě vstřelila branku!
Hosté na závěr stŕílejí ještě jeden gól! Navas si naběhl na přihrávku za obranu na pravou stranu a téměř z brankové čáry posunul míč do středu pokutového území k volnému ÓLIVEROVI TORRESOVI. Ten měl čas si ho i zpracovat a i v pádu ho poslal po zemi přesně k pravé tyči domácí branky.

87

Žlutou kartu za šlápnutí na nohu Tirada ve středu hřiště dostává Sergio Reguilón (Sevilla FC).

82

Ocampos přihrávkou na levou stranu pokutového území vysunul do volného prostoru Reguilóna, ten ale z poměrně ostrého úhlu trefil jen brankáře Pedrera.

80

Střídání v týmu Unión Escobedo: ze hřiště odchází José Carlos, přichází Alberto Noreña.

78

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Luuk de Jong, přichází Chicharito.

78

Už to mohlo být 5:0 pro Sevillu! Navasův centr zsáhl hlavou na přední tyči Luuk de Jong, prudkou hlavičkou ale míč poslal do vzdálenější spojnice branky domácích, od které se míč odrazil ven.

75

75. Franco VÁZQUEZ - 0:4

75

Sevilla právě vstřelila branku!
Sevilla vede už o čtyři góly! Jordánův centr ze standardky odhlavičkoval v předklonu kapitán Escobeda Mario Blanco jen na zadní tyč k volnému FRANCOVI VÁZQUEZOVI, jenž ho bez problémů uklidil do odkryté branky domácího celku.

72

Lavín se rozběhl z pravé strany k šestnáctce Sevilly a ze zhruba 25 metrů vystřelil. Jeho pokus tečoval Sergi Gómez tak, že míč vysokým obloukem ponad brankáře Bunúho spadl na břevno branky hostů.

71

Střídání v týmu Unión Escobedo: ze hřiště odchází Carlos Liaño, přichází Jorge Somavilla.

69

Vázquez zakroutil míč krásnou střelou levačkou ze zhruba 25 metrů do břevna domácí branky. Míč se pak odrazil zpátky k Sevillčanům, kteří pokračují ve své kombinaci.

68

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Rony Lopes.

65

Lavín tvrdou střelou z hranice pokutového území minul pravou tyč Bunúho branky jen o několik desítek centimetrů.

62

Žlutou kartu za podkopnutí Reguilóna po odehraní míče dostává Héctor Tirado (Unión Escobedo).

61

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Nolito, přichází Bryan Gil.

60

Ocampos nacentroval z levé strany na zadní tyč, kam si naběhl Vázquez, ten ale zblízka ve skluzu usměrnil míč jen nad Pedrerovu branku.

59

Bilous vyrazil s Tiradem po zisku míče do otevřené obrany Sevilly. Po přihrávce Bilouse střílel z hranice šestnáctky Tirado a jeho střelu srazil po zemi srazil těsně mimo svou branku Sergi Gómez.

57

Sevilla právě vstřelila branku!
Hosté přidávají třetí gól! Nolito se prokličkoval z levé strany k šestnástce Escobeda a krásným obloučkem na pravou stranu nacentroval na LUCASE OCAMPOSE. Ten míč usměrnil hlavou vysokým obloučkem ponad brankáře Pedrera a hrací předmět zapadl k vzdálenější tyči domácí branky.

54

54. Jesús Navas (SEV)

54

Rychlost svých protiútoků předvedli i hosté. Nolito přihrávkou na levou stranu pokutového území domácích vysunul přímo před domácího brankáře Pedrera Navase, ten ale zakroutil pravačkou míč jen do boční sítě.

53

53. Sergi Gómez (SEV)

53

Teď se ale domácím povedl výborný protiútok. Bunú nevyboxoval centr z levé strany a Tiradův centr srazil před Lavínem na poslední chvíli na rohový kop Sergi Gómez tak, že míč skončil těsně mimo levé tyče branky Sevilly.

51

Žlutou kartu za šlápnutí na nohu Ocampose dostává Dani Álvarez (Unión Escobedo).

45

45. Nolito (SEV)

45

Nolitovu střelu z hranice pokutového území k pravé tyči znovu vyrazil domácí brankář Pedrero.

42

Navasův další přesný centr poslal z první na branku Nolito, brankář Pedrero ale jeho střelu skvělým zákrokem vyrazil. Pak ještě lepším reflexivním zákrokem zastavil i dorážku Ocampose a míč nakonc odhlavičkoval Mario Blanco na rohový kop.

40

První žlutou kartu zápasu dostává za podražení pronikajícího Lavína Nemanja Gudelj (Sevilla FC). Escobedo bude mít přímý kop ze vzdálenosti zhruba 30 metrů od branky Sevilly.

38

38. NOLITO - 0:2

38

Sevilla právě vstřelila branku!
Hosté navyšují svůj náskok! Navas si naběhl na pravé straně na přihrávku Ocampose za obránce a přesným centrem našel na přední tyč hlavu de Jonga. Jeho hlavičku ještě domácí brankář Pedrero skvělým zákrokem vyrazil, míč se ale odrazil přímo k volnému NOLITOVI, jenž ho bez problémů dorazil do odkryté branky Escobeda.

36

Jordánovu střelu z přímého kopu k pravé tyči vyrazil domácí brankář Pedrero výborným zákrokem na rohový kop.

35

Střídání v týmu Unión Escobedo: ze hřiště odchází Dali, přichází Vitalij Bilous.

33

Reguilón utekl na levém křídle obránci Escobeda a přesným centrom do středu domácího pokutového území našel hlavu nabíhajícího Vázqueze. Ten sice byl ve skvělé pozici, hlavou ale míč poslal nad Pedrerovu branku.

30

Nolito pak sám nacentroval zleva ideálně na zadní tyč na de Jonga, ten ale hlavičkou zblízka usměrnil míč jen do rukou brankáře Pedrera.

29

Rohový kop rozehráli hosté přihrávkou po zemi do druhé vlny na Nolita, jehož střelu z první při snaze o blok srazil obránce Escobeda do břevna vlastní branky.

26

Navas potáhl míč k šestnáctce Escobeda a přihrávkou doleva našel volného Vázqueze. Ten napřáhl ke střele ze zhruba 25 metrů a míč poslal těsně nad domácí branku.

22

Navas utekl na pravé straně obránci Escobeda a nacentroval do druhé vlny na nabíhajícího Ocampose. Ten se ocitl v dobré střelecké pozici, z voleje ale branku domácích minul.

17

17. Luuk DE JONG - 0:1

17

Sevilla právě vstřelila branku!
Hosté jsou odměněni za svou aktivitu a otevírají skóre! Navasův centr z pravé strany Nolito na zadní tyči dobře nezasáhl a nepovedlo se to před odkrytou brankou ani Vázquezovi, míč se ale odrazil k LUUKOVI DE JONGOVI, jenž ho nekompromisně uklidil zblízka pod břevno branky Escobeda.

14

Reguilón si naběhl do šestnáctky Escobeda na přihrávku Nolita, obhodil si Quintanillu a dostal se před brankáře Pedrera. Vybíhajícího gólmana domácího týmu ale z levé strany jen trefil.

3

Nolito kolmicí z levé strany mezi obránce Escobeda našel v šestnáctce domácích nabíhajícího de Jonga, jenž z první usměrnil míč po zemi mimo domácí branku.

Unión Escobedo – Sevilla FC

0:5

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 17. L. de Jong, 38. Nolito, 57. Ocampos, 75. F. Vázquez, 90+1. Ó. Torres

Karty:   51. Dani Álvarez (ESCB), 62. Tirado (ESCB) – 40. Gudelj (SEV), 87. Reguilón (SEV)

Držení míče: 17 % : 83 %.
Střely na branku: 0:10. Střely mimo: 4:15. Rohy: 5:12. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:11.

Unión Escobedo: Pedrero – Bubu, Mario Blanco (C), José Carlos (80. Noreña), Montiel – Quintanilla – Dani Álvarez, Lavín, Carlos Liaño (71. Somavilla), Tirado – Dali (35. Bilous)
Náhradníci: P. Rodríguez – Besoy, Rojas, Badiola, Somavilla, Bilous, Noreña

Sevilla FC: Bunú – Navas (C), Gudelj, Sergi Gómez, Reguilón – F. Vázquez, Jordán, Ó. Torres – Ocampos (68. Rony Lopes), L. de Jong (78. Chicharito), Nolito (61. Gil)
Náhradníci: Vaclík – Rony Lopes, Banega, Munir, Koundé, Chicharito, Gil

Rozhodčí: Soto – Costoya, C. Álvarez

Diváci: 1 400