Menu

Fotbal

Italská Serie A

ACF Fiorentina – Spal

1:0

konec (0:0)

12.01.2020, 15:00 • Stadio Artemio Franchi • 19. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.59 4.17 6.31 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

A mohlo být definitivně rozhodnuto! Domácí se hnali do protiútoku, ve kterém si před branku naběhl Patrick Cutrone, avšak těsně před ním obránci stihli míč odpálit!

90

Nastavovat se budou tři minuty!

86

Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Igor, přichází Marko Janković.

82

82. Germán PEZZELLA - 1:0

82

Fiorentina právě vstřelila branku!
První velká šance brankou ještě neskončila, ale nyní se už domácí radují a vedou o jednu branku! Fiorentina měla k dispozici rohový kop, na který si nejvýše naskočil GERMÁN PEZZELLA, jenž poslal nechytatelnou bombu do sítě.

79

Žlutou kartu dostává Alessandro Murgia (Spal).

77

77. Velká šance hostujícího týmu

77

Hosté ale nyní zahodili obrovskou šanci! Gaetano Castrovilli byl nejspíše tím, kdo se zjevil před gólmanem, když se k němu odrazila jeho vlastní střela! Proto vymyslel lob, kterým sice gólmana překonal, ale bránu netrefil!

75

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Federico Chiesa, přichází Patrick Cutrone.

64

Střídání v týmu Spal: ze hřiště odchází Federico Di Francesco, přichází Sergio Floccari.

61

Domácí fotbalisté se snaží obklopovat šestnáctku soupeře a jsou aktivnější směrem dopředu. Nikola Milenković si naběhl na centr a snažil se pálit z první. Jeho výskok byl opravdu dobrý, ale ranou trefil jen soupeře, od něhož šel míč na roh.

46

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Kevin-Prince Boateng, přichází Dušan Vlahović.

45+2

45+2. Felipe nedokázal dorazit balón do sítě

45+2

Spal šel málem na samém konci poločasu do vedení! Jeden z hostí vyslal ránu z dálky, se kterou si ale Bartłomiej Drągowski neporadil! Míč se odrazil od tyčky do běhu pro Felipeho, který poslal balón těsně vedle branky!

45

Nastavovat se budou dvě minuty!

43

A z této standardní situace jsme viděli další dobrou šanci! Jeden z hostí se totiž dostal k hlavičce, ale nakonec mířil těsně nad horní tyč!

38

Žlutou kartu dostává Germán Pezzella (ACF Fiorentina).

37

37. Petagna o kousek na balón nedosáhl

37

A to nebylo vůbec špatné! Igor dostal přihrávku do strany a měl před sebou hodně místa. Proto poslal střílený přízemní centr o šestnáctky, kde na něj jen o kousek nedosáhl Andrea Petagna!

32

Germán Pezzella chvilku podržel balón a následně rozehrál. Pol Lirola nakonec dostal přihrávku do strany a zpětným pasem hledal spoluhráče. Ten se však k míči nestihl dostat, obrana na poslední chvíli zasáhla!

8

Branka nakonec není uznána! Rozhodčí původně totiž odpískal ruku, která byla nejspíše dále kontrolována na videu. Každopádně branka nakonec neplatí, a tak je stav vyrovnaný.

7

V akci je ještě video!

6

Fiorentina právě vstřelila branku!
Jenže trochu větší vzdálenost jim nemusí vadit! Po několika odrazech se balón odrazil na domácího hráče, jehož přihrávka šla na druhou tyč, kde hráč Fiorentiny v klidu zakončil.

ACF Fiorentina – Spal

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 82. Pezzella (Pulgar)

Karty:   38. Pezzella (FIO) – 79. Murgia (SPAL)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:17.

ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella, M. Cáceres – Lirola, Benassi, Pulgar, Castrovilli, Dalbert – Chiesa (75. Cutrone), K-P. Boateng (46. Vlahović).
Náhradníci: Terracciano – Ranieri, Badelj, R. Ghezzal, Ceccherini, Sottil, Żurkowski, Venuti, Terzić, Eysseric, Vlahović, Cutrone.

Spal: Beriša – Cionek, Vicari, Felipe – Espeto, Murgia, Missiroli, Valoti, Igor (86. M. Janković) – Petagna, Di Francesco (64. Floccari).
Náhradníci: Letica, Thiam – Mastrilli, Floccari, Reca, Tunjov, Salamon, Valdifiori, Paloschi, M. Janković, Cannistrà, Mendoza.

Rozhodčí: La Penna – Baccinci, Bresmes