Menu

Fotbal

MONACObet liga

KFC Komárno – MŠK Žilina B

1:4

konec (1:2)

24.04.2019, 16:30 • Városi Stadion • 25. kolo • Ivan Harčár sk

Tipsport: 2.52 3.7 2.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Žltú kartu dostáva Králik (MŠK Žilina B).

86

Veľmi dobre zahratý priamy kop! Kupec loptu napálil priamo na bránu Žiliny a pri tyči sa ocitol Nurković! Zahodil stopercentnú tutovku! Po dnešných zahodených šanciach sa chytá za hlavu!

77

Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Balaj, prichádza Kurminowski.

74

Vzápätí "hlavičkový" kráľ Samir Nurković taktiež nepochodil!

73

Volejova strela Kréna končí na brvne!

71

Striedanie v tíme KFC Komárno: z ihriska odchádza Mészáros, prichádza Rymarenko.

70

Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Ďuriš, prichádza Rusnák.

68

Žltú kartu dostáva Domonkos (KFC Komárno).

67

MŠK Žilina B dáva gól! Dominancia hostí sa podpisuje na strieľaní gólov. Balaj bol veľmi blízko hetriku, ale loptu poslal iba do žrde. Z následnej dorážky uspel MARTIN GAMBOŠ.

66

Kollár si spracoval centrovanú loptu prsiami! Postupne si vylepšoval miesto na zakončenie a aj to urobil! Tesne vedľa!

63

Veľká šanca domáceho mužstva! Samir Nurković to už dvakrát skúšal hlavou a urobil tak aj teraz! Lopta už smerovala do brány, ale Petráša na čiare zastúpila dvojica obrancov!

60

Striedanie v tíme KFC Komárno: z ihriska odchádza Ujlaky Erik, prichádza Kupec.

58

Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Myslovič, prichádza Chríbik.

57

MŠK Žilina B dáva gól! Nedáš – dostaneš. Komárno v rysujúcej sa príležitosti zlyhalo, ale FILIP BALAJ gólovo udrel. Predviedol peknú strelu pravačkou a lopta sa zatrepotala v sieti domácich.

52

Nurković v druhej šanci hlavou! Aj teraz bol úspešnejší gólman "šošonov"!

51

Pekná a sľubná akcia Žiliny! Všetko to odštartoval Vallo spoločne s Majdanom! Prvý menovaný preniesol hru do stredu ihriska, kde si na loptu počkal Ďuriš a jeho strela narobila menšie problémy Leckéšimu!

46

Striedanie v tíme KFC Komárno: z ihriska odchádza Antálek, prichádza Kollár.

44

Žilina je už asi myšlienkami v kabíne a produkuje chybu za chybou! Laxný prístup v defenzívnej činnosti si skoro vyžiadal daň v podobe gólu Mészárosa! Iba jeho nešikovnosť rozhodla o tom, že hostia stále vedú o gól!

43

Petráš mal šťastie! Po zlej rozohrávke takmer ponúkol vyrovnanie Zemkovi, ktorý na okamih stratil stabilitu! Žilinskému brankárovi zachránil kožu v poslednej chvíli Majdan so svojim odkopom!

40

Strela Domonkosa natiahla brankára Žiliny!

34

Na krásu sa neoplatí hrať! Mészáros zahodil nemožné! Namiesto priamej delovky z tesnej blízkosti zvolil "pätičku", ktorou všetko zneškodnil a hostia mu môžu ďakovať!

27

MŠK Žilina B dáva gól! "Šošoni" udreli z ničoho nič. Ďuriš sa poľahky zbavil Kréna a prihral FILIPOVI BALAJOVI, ktorý sa pohyboval v šestnástke. Strela bola síce kostrbatá, ale doletela za domáceho brankára.

22

Mészáros sa nezachoval kolegiálne! Dostal krásny krížny center! Na hranici šestnástky proti nemu stál Majdan, ktorý sa však pošmykol a domáci hráč sa priblížil k bráne. Z ťažkého uhla riešil situáciu sám, aj keď na pravej strane mal dvoch spoluhráčov!

17

Skoro sa gólový moment zopakoval! Ondruš trošku vyčnieval za obranou hostí a pravačkou zakončoval! Petráš musel zasiahnuť kopačkou!

12

MŠK Žilina B dáva gól! Pomerne veľká chyba, ktorú urobili domáci hráči. DÁVID ĎURIŠ bol osamotený pred pokutovým územím. Vzduchom letiacu loptu trafil bez prípravy a nepomohol ani výbeh Leckéšiho, ktorý sa jej chcel zmocniť.

8

KFC Komárno dáva gól! Králikovi sa nepodarilo odkopnúť loptu do bezpečnej zóny. Loptu poslal priamo na kopačku PATRIKA PINTEHO, ktorý z prvej skóroval. Petráš bol na túto strelu prikrátky.

KFC Komárno – MŠK Žilina B

1:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 8. Pinte – 12. Ďuriš, 27. Balaj, 57. Balaj, 67. Gamboš

Karty:   68. Domonkos (KFK) – 87. Králik (ZIN)

KFC Komárno: Leckéši – Krén, Ondruš, Šimko, Pinte – Antálek (46. Kollár) – Domonkos, Zemko – Mészáros (71. Rymarenko), E. Ujlaky (60. Kupec), Nurković.
Náhradníci: Slávik, Kollár, D. Ujlaky, Kupec, Valach, Rymarenko.

MŠK Žilina B: Petráš – Majdan, Králik, Kopas, Myslovič (58. Chríbik), Holúbek, Pečovský, Vallo, Ďuriš (70. Rusnák), Gamboš, Balaj (77. Kurminowski).
Náhradníci: Vajs, Rusnák, Chríbik, Petrák, Kurminowski, Gono.

Rozhodčí: Chromý – Jankovič, Košecký.

Diváci: 525.