Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Achmat Groznyj – FK Krasnodar

1:1

konec (1:0)

24.04.2019, 18:00 • Achmat Arena, Groznyj • 25. kolo • David Suchý

Tipsport: 3.71 3.32 2.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 3:14. (19:52:57)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1, což je pro oba celky zřejmě zasloužené. Krasnodar vstoupil do druhého poločasu ukázkově, hned v samotném úvodu si vybojoval pokutový kop, který hravě zužitkoval záložník Claesson. Postupem času se nám hra hodně vyrovnala, přičemž jsme sledovali bitvu ve středu hrací plochy. Moc vyložených šancí jsme neviděli, na druhou stranu přišla na řadu celá řada nedovolených zákroků.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Nakonec přichází druhá žlutá karta pro hostujícího Martynoviće, jenž zbytečně fauloval protihráče.

90+2

Ten byl rozehrán vzdušnou nabídkou až do pokutového území soupeře, kde se podařilo zasáhnout urostlému Martynovićovi.

90+1

Přišel nedovolený zákrok na domácího Švece, který tak svému celku zajistil standardní situaci zhruba ze čtyřiceti metrů.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, do konce zápasu nezbývá už moc času. Ještě můžeme počítat s nastavením.

88

Nakonec jsme sledovali další sympatické zakončení, na které si brankář Safonov ještě lehce sáhl. Následovat bude další rohový kop.

85

Nakonec na jistotu odehrál míč hostující zadák Martynović, který ho odehrál za cenu dalšího rohu. Tentokráte se hosté dokázali ubránit.

84

To nebylo vůbec špatné! Ravanelli měl kolem sebe hodně prostoru, nakonec to zkoušel pravou nohou, přičemž Safonov předvedl senzační zákrok.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, stále čekáme na vedoucí branku jednoho z celků. V tuto chvíli má navrch Krasnodar.

82

Nižić byl zahnán hluboko na vlastní polovinu, přičemž to zkoušel podél postranní čáry. Tam se nacházel hodně početný blok protihráčů.

81

Hosté nyní rozjeli kombinaci na vlastní polovině, přičemž zpětnou přihrávku vyprodukoval Claesson, jenž našel pouze nohu jednoho z protihráčů.

80

Hlavní sudí přerušil hru, neboť na zemi zůstal ležet Ravanelli, který si ale nedovolený zákrok nevybojoval. Opakovaný záběr nabídl hodně tvrdý zákrok Kaborého.

79

Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Ivan Ignatěv, přichází Dmitrij Stockij.

78

Po pravém křídle to zkoušel Petrov, který si ale absolutně neporozuměl s Wandersonem. I přesto se hosté udrželi u hracího předmětu.

77

Také domácí si vyzkoušeli rozehrávku rohového kopu, přičemž došlo k zakončení. Naskakoval si Petrov, jenž našel pouze rukavice brankáře.

76

Krasnodar nyní propadl ve středu hrací plochy, přičemž se do palebné pozice mohl dostat Silva, avšak na poslední chvíli k němu přispěchal Kaboré.

75

Ve středu hrací plochy skončil na zemi jeden z domácích hráčů, který si vyžádal lékařské ošetření. Na scénu zamířil lékařský personál.

74

Silva si tělem odstrčil protihráče, načež zkoušel kolmicí oslovit kolegu Ivanova, před kterým zasahoval Spajić, jenž byl v tomto okamžiku pozorný.

73

Střídání v týmu FK Achmat Groznyj: ze hřiště odchází Odise Roši, přichází Rizvan Ucijev.

72

Přenesení hry našlo v pokutovém území Petrova, který ještě přihrával pod sebe na Ignatěva, jenž ještě zbytečně šperkoval akci.

71

Máme tady další žlutou kartu tohoto zápasu, taktickým zákrokem si totiž pomohl Martynović.

69

Žlutou kartu dostává Charles Kaboré (FK Krasnodar).

68

Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Dmitrij Skopincev, přichází Daniil Utkin.

66

Krasnodar rozehrával volný kop z vlastní poloviny, přičemž se jednalo o brzkou ztrátu míče, po které nebezpečně zakončoval Ivanov.

65

Střídání v týmu FK Achmat Groznyj: ze hřiště odchází Bernard Beriša, přichází Bekim Balaj.

64

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, na světelné tabuli stále svítí nerozhodný výsledek. Ve druhém dějství sledujeme nezáživnou podívanou.

63

Žlutou kartu dostává Ivan Ignatěv (FK Krasnodar).
Žlutou kartu dostává Anton Švec (FK Achmat Groznyj).

63

Na zemi se ocitl domácí Ravanelli, přičemž se jednalo o jednoznačný nedovolený zákrok. Groznyj bude mít k dispozici zajímavou standardku.

62

Safonov odkopával na levou stranu, kde v hlavičkovém souboji dokázal uspět Švec. Mezitím se probudil také poloprázdný stadion Achmatu.

61

Groznyj se dostal ke zdlouhavé kombinaci na útočné polovině, která nakonec přinesla zakončení v podání Plijeva, jenž pálil hodně vysoko nad.

60

Na levé straně se nacházel volný Ramírez, avšak před ním se podařilo zasáhnout Rošimu. Najednou se domácí dostali ke kontru, který byl zbržděn.

59

Gorodov tak nemusel zasahovat, naopak konstruktivně rozehrál od své branky. Po jeho nabídce se v ofsajdovém postavení zjevil Lima.

58

Na pořadu dne byl rohový kop pro hostující celek. Na hranici malého vápna se dostal k hlavičce Spajić, který z dobré pozice úplně minul branku.

57

Náramně čistý zákrok vytasil Martynović, který za sebe nepustil protihráče. Groznyj se tak daleko nedostal, naopak s míčem hraje Krasnodar.

56

Na opačné straně jsme rovněž sledovali střelecký pokus, avšak o poznání méně nebezpečný. Limova rána se totiž stočila k reklamním bannerům.

55

Navíc se k velice pohotovému zakončení dostal hostující Gazinskij, který pálil o vlásek vedle tyče. Gorodov nakonec nemusel vůbec zasahovat.

54

Plijev dokázal vystoupit z obranné linie, čímž zamezil jakékoliv další práci v podání soupeře. Jeho přihrávka ale rovněž našla pouze kopačku protivníka.

53

O autové vhazování se postaral Roši, který našel vedle stojícího kolegu Semjonova, jehož odkop zamířil několik metrů za autovou lajnu.

52

Hodně prostoru měl kolem sebe hostující Kaboré, který zkoušel centrovat do pokutového území, avšak trefil prvního protihráče před sebou.

51

S míčem si opět zahrál Gorodov, který to zkoušel nákopem na pravou stranu, kde číhal jeden z protihráčů. Posléze nebezpečně zakončoval Claesson.

50

Hostujícímu celku tak vyšel vstup do druhého poločasu na jedničku, v tuto chvíli na světelné tabuli opět svítí nerozhodný výsledek.

49

49. Viktor CLAESSON - 1:1

49

Krasnodar právě vstřelil branku!
Máme opět vyrovnáno! K rozehrávce pokutového kopu se postavil VIKTOR CLAESSON, který zamířil k levé tyči, kam se vydal také brankář Gorodov, jenž na prudké zakončení nakonec nedosáhl.

49

49. Ruka v domácí šestnáctce.

49

Je tu pokutový kop pro Krasnodar!

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali kombinaci ve středu hrací plochy, přičemž Roši úspěšně přenesl hru na volného Mohammadího.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl jedinou branku, o kterou se v samotném úvodu postaral domácí zadák Semjonov. Postupem času měl Krasnodar výraznou územní převahu, avšak stále narážel na pozornou obranu soupeře. Achmat se naopak snažil vycházet ze zajištěné obrany, což se mu dařilo na jedničku. Navíc byl směrem dopředu výrazně nebezpečnějším celkem, druhý poločas tak bude jistý zajímavý.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Sledovali jsme rohový kop v podání domácích hráčů, přičemž se centr snášel do malého vápna, kde se podařilo zasáhnout Claessonovi.

45

První poločas bude nastaven o dvě minuty.

43

Nakonec se o zakončení postatal Skopincev, který trefil protihráče před sebou. Míč padal do malého vápna, odkud ho vyboxoval Gorodov.

42

Hosté se nakonec prokombinovali s míčem až do pokutového území, kde se podařilo zasáhnout Gorodovovi. Koncovka prvního poločasu se nám blíží.

41

Přenesení míče na pravou stranu našlo volného Petrova, který okamžitě spolupracoval s vedle stojícím Gazinskym, jenž přišel o hrací předmět.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

36

Nyní si do volného prostoru naběhl Ivanov, který toho moc nevymyslel. Naopak jsme sledovali zpětnou přihrávku až na brankáře Gorodova.

35

Na levou stranu si seběhl Mohammadí, který se pokoušel protlačit k centru. Ten dokázal vystihnout Petrov, soupeř bude zahrávat rohový kop.

34

I na druhé straně přišlo na řadu ofsajdové postavení, tentokráte se v něm zjevil Beriša. Opakovaný záběr přeci jenom odhalil těsný ofsajd.

33

Středem hrací plochy to zkoušel Ivanov, který si ukopl míč daleko od nohy. Toho využil Martynović, jenž předvedl náramně čistý zákrok.

32

Jeden z hostujících hráčů tak dlouho váhal s přihrávkou, až tuto šanci prováhal. Naběhnuvší Ignatěv se totiž nacházel v ofsajdové pozici.

31

V posledních minutách začínáme sledovat celou řadu nedovolených zákroků. Tentokráte se provinil Kaboré, jenž poslal na zem Ravanelliho.

30

Do pokutového území se dostal hostující Wanderson, který ještě zkoušel najít své spoluhráče. Místo toho trefil pouze kopačku Švece.

29

Nakonec Roši sportovně odevzdával míč svému soupeři, přičemž ho poslal ven z hrací plochy. O provedení autového vhazování se postaral Ramírez.

28

Nyní si nedovoleným zákrokem pomohl unikající Ramírez, jehož ruce se objevily hodně vysoko v obličeji. V tomto případě se žlutit nebude.

27

Už se opět pokračuje ve hře, domácí brankář Gorodov rozehrál na jistotu podél autové čáry, kde číhal zcela osamocený obránce Roši.

26

Na zemi stále ležet domácí zadák Nižić, kterého před malým momentem tvrdě dohrál jeden z protihráčů. Na scénu přispěchal také lékařský personál.

25

Nyní si obrannou povinnost splnil domácí Nižić, který se ve vlastní šestnáctce dokázal zorientovat, načež raději odkopl míč do bezpečnějšího prostoru.

24

Žlutou kartu dostává Jurij Gazinskij (FK Krasnodar).

19

Do šance se dostal domácí Beriša, který se dostal až před brankáře, avšak Achmat se do dvoubrankového vedení nedostal. Posléze fauloval Kaboré.

18

Nakonec se do padajícího míče dokázal opřít Švec, jehož rána doskákala přesně do míst, ve kterých se nacházel pozorný brankář Safonov.

17

Domácím se opět podařilo pohodlným způsobem vyvézt míč na druhou stranu, kde se o útočné choutky staral Ravanelli, jenž centrem našel Spajiće.

16

Posléze Lima tak dlouho hledal prostor pro přihrávku na Ivanova, až jí nakonec přečetl jeden z protihráčů. Posléze pálil nad branku prvně jmenovaný.

15

Do volného prostoru pádil Mohammadí, který chtěl odcentrovat přes Petrova, jenž mu tento záměr zablokoval. Krasnodar se ale zbavil balónu.

14

Následně v pokutovém území skončil na zemi Beriša, avšak hlavní sudí nechal pokračovat ve hře. Spajić si totiž počínal v rámci pravidel.

13

Před malým momentem se na zemi ocitl domácí Švec, který si došel pro zisk nedovoleného zákroku. Groznyj bude rozehrávat z vlastní poloviny.

12

Ramírez se opět pohyboval na levé straně, kde se konečně dokázal protlačit k centru do pokutového území, nic vážnějšího jsme ale neviděli.

11

Martynović našel u postranní čáry volného Petrova, který okamžitě přenášel hru na opačnou stranu. Tam Ramírez nepřesně spolupracoval s Ignatěvem.

10

Na zadní tyči si zkoušel naběhnout na vzdušnou nabídku hostující Skopincev, který na ní ale nedosáhl. Gorodov může rozehrávat od své branky.

9

Hostující brankář rozehrál na jistotu po zemi, přičemž se jeho celek bleskovým způsobem dostal na druhou polovinu, kde okamžitě začal kombinovat.

8

Krasnodar se opět usídlil na útočné polovině, kde se Wandersonovi nepovedlo přejít přes Mohammadího. Následný protiútok domácích skončil až u Safonova.

7

O přihrávku si řekl volný Gazinskij, který to rovněž zkoušel vzdušnou nabídku, jenž v pokutovém území našla pouze hlavu domácího Semjonova.

6

Mohlo být vyrovnáno! Zpětná přihrávka totiž našla zcela osamoceného Claessona, jehož rána pravou nohou nakonec prosvištěla vedle branky.

5

Po levém křídle to zkoušel Skopincev, který si nakonec navedl míč na centr, jenž se nevešel na hrací plochu. Gorodov bude moci vykopávat.

4

V tuto chvíli to bude mít hostující celek hodně složité, od úvodu utkání prohrává o jednu branku. Do konce zápasu ale zbývá dostatek času.

3

3. Andrej SEMJONOV - 1:0

3

Achmat Groznyj právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Do pokutového území Krasnodaru připlachtil nadýchaný centr, na který si dokázal naskočit obránce ANDREJ SEMJONOV, který hlavou zamířil přesně k tyči, na což byl brankář Safonov krátký.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Achmat Groznyj: Gorodov – Roši, Semjonov, Nižić, Plijev, Mohammadí – Ravanelli, Švec, Silva Lima – Bernard Beriša, Ivanov (C).
Náhradníci: Gudijev – Balaj, Ch. Kadyrov, Mbengue, Musalov, Mitrišev, Szymański, Sadulajev, Ucijev.

FK Krasnodar: Safonov – Petrov, Martynovič (C), Spajić, Ramírez – Gazinskij, Kaboré, Claesson – Wanderson, Ignatěv, Skopincev.
Náhradníci: Latyšonok, Sinicyn – Fjóluson, Golubjov, Stockij, Utkin.

Rozhodčí: Jeskov – Bolotěnkov, Murašov.
FK Krasnodar

Na opačné straně stojí velice sympaticky hrající Krasnodar, kterému patří třetí pozice, která by v konečném důsledku znamenala kvalifikaci o Ligu mistrů. Krasnodar má v tuto chvíli nasbíráno dvaačtyřicet bodů, přičemž manko na vedoucí Zenit je už devítibodové. Krasnodaru se ale v posledních zápasech zrovna moc nedaří, nejprve uhrál remízu na hřišti moskevského Dynama, v posledním kole se utkal právě s vedoucím Zenitem, který rozhodující branku vstřelil až v páté minutě nastaveného času. Krasnodar čeká na venkovní vítězství už od října, tehdy překvapivě uspěl na hřišti CSKA Moskva.
FK Achmat Groznyj

Fotbalisté Achmatu letos podávají celkem kolísavé výkony, které momentálně stačí na devátou pozici, což je spodní polovina tabulky. Groznyj má na svém kontě třiatřicet bodů, přičemž by ještě stále mohl usilovat o pohárové pozice. V tuto chvíli schází na pátý Spartak Moskva šest bodů, navíc do konce soutěže chybí ještě šest kol. Achmat v minulém kole zvládl souboj s předposlední Machačkalou, která na jedinou branku svého soupeře nedokázala reagovat. Groznyj je na svém stadionu třetím nejhorším celkem celé soutěže, dohromady vyhrál pouze třikrát, navíc poslední domácí vítězství přišlo v půlce měsíce prosince.
Hezký den všem fanynkám fanouškům! Ruská Premier Liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Achmat Groznyj a FK Krasnodar.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

FK Achmat Groznyj – FK Krasnodar

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 3. Semjonov (Ravanelli) – 49. Claesson (pen.)

Karty:   63. Švec (GRZ) – 24. Gazinskij (KRS), 63. Ignatěv (KRS), 69. Kaboré (KRS), 71. Martynovič (KRS)   90+4. Martynovič (KRS)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 3:14.

FK Achmat Groznyj: Gorodov – Roši (73. Ucijev), Semjonov, Nižić, Plijev, Mohammadí – Ravanelli, Švec, Silva Lima – Bernard Beriša (65. Balaj), Ivanov (C).
Náhradníci: Gudijev – Balaj, Ch. Kadyrov, Mbengue, Musalov, Mitrišev, Szymański, Sadulajev, Ucijev.

FK Krasnodar: Safonov – Petrov, Martynovič (C), Spajić, Ramírez – Gazinskij, Kaboré, Claesson – Wanderson, Ignatěv (79. Stockij), Skopincev (68. Utkin).
Náhradníci: Latyšonok, Sinicyn – Fjóluson, Golubjov, Stockij, Utkin.

Rozhodčí: Jeskov – Bolotěnkov, Murašov