Menu

Hokej

NHL

Philadelphia Flyers – New Jersey Devils

3:1

konec (3:0, 0:1, 0:0)

20.01.2018, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.22 3.85 2.86 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:58

Robert Hägg fauloval u pravé tyče Drewa Stafforda, který se snažil puk dorazit do brány, a dostal dvě minuty za krosček.

59:58

Pavel Zacha ještě mohl alespoň snížit, když se na levém křídle dostal ke střele z ostrého úhlu a orazítkoval přední tyč! Drew Stafford puk nedorazil díky tomu, že byl zezadu faulován!

57:51

Damon Severson se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci poté, co Ken Appleby zamířil na střídačku. Michal Neuvirth ale jeho střelu levým ramenem vyrazil!

57:17

Jori Lehterä našel krásnou kolmou přihrávkou Scotta Laughtona, který si z pravého kruhu sjel před bránu a střelou zápěstím se snažil z blízkosti nad pravým betonem Kena Applebyho zamířit ke vzdálenější levé tyči, brankář Devils ale puk výtečně vyrazil!

53:44

A znovu Stefan Noesen, jehož střela z pravého kruhu mířila mezi tři tyče, Michal Neuvirth ji ale výtečně vyrazil!

52:47

Miles Wood na pravém křídle nabral opět slušnou rychlost, které využil k prudké střele z téměř nulového úhlu, Michal Neuvirth se ale zaskočit nenechal a podržel puk na prsou!

52:41

Dvě důležité informace z tábora Devils. Brankář Keith Kinkaid utrpěl zranění v dolní části těla, které nebylo blíže specifikováno, zatímco Brian Gibbons se nevrátí do hry poté, co rukou zablokoval tvrdou střelu Philadelphie Flyers.

51:58

Jordan Weal v pravém kruhu rychle vstřelil z otočky, Ken Appleby ale jeho pokus skvěle vyrazil pravým betonem!

49:41

Miles Wood na levém křídle rychle zavezl puk podél hrazení do útočného pásma a rychlou střelou zápěstím mířil ke vzdálenější pravé tyči, Michal Neuvirth ale předvedl parádní semafor!

44:43

Brian Boyle vystřelil z levého kruhu a po zákroku Michala Neuvirtha pravým betonem se Devils dostali na přední tyči k dorážce, následný pokus ale minul bránu a skončil za ní!

43:59

Travis Konecny mohl před pár okamžiky skórovat, nyní už ale sedí na trestné lavici poté, co dostal dvě minuty za podražení.

43:15

Travis Konecny se ocitl na opačné straně ledové plochy ve slibné šanci u pravé tyče, jenže trefil levé rameno Kena Applebyho!

40:29

Devils vyrazili v oslabení do přečíslení 2 na 1, které v blízkosti pravé tyče zakončil po krásné výměně s Kylem Palmierim aktivní Taylor Hall, jeho střela ale těsně minula vzdálenější levý horní roh brány!

39:29

Jakub Voráček z pravého kruhu nahodil puk na vzdálenější levou tyč, kde se ho snažil tečovat Michael Raffl! Kotouč sice minul vzdálenější levou tyč, Travis Zajac ale dostal dvě minuty za hákování.

36:19

Marcus Johansson z pravého kruhu mířil na opačné straně ledové plochy těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, jenže také Michal Neuvirth skvěle zasáhl, když pravým betonem puk vyrazil!

35:19

Devils málem během forčekingu ukradli na vrcholu mezikruží puk Flyers, jenže místo toho přišlo rychlé přečíslení domácích hráčů 2 na 1, které v levém kruhu zakončil sám Scott Laughton! Jeho střela mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Ken Appleby vyrazil puk lapačkou přes sebe a poté ho rychle zmrazil!

33:34

Sean Couturier se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, z úhlu ale Kena Applebyho nepropálil a vzápětí byl tvrdě sestřelen k ledu.

32:23

Taylor Hall dostal dvě minuty za vysokou hůl a Devils jsou nyní týmem, který musí čelit přesilové hře Philadelphie Flyers.

31:50

Ivan Provorov vyhazoval puk z otočky v levém kruhu obranného pásma a nádhernou kolmou přihrávkou poslal do samostatného úniku Travise Konecnyho, jehož střela po ledě těsně minula vzdálenější levou tyč! To byla obrovská šance.

28:55

Kyle Palmieri dostal dvě minuty poté, co z pravé strany obranného pásma Devils vyhodil puk bez teče přes hrazení.

28:30

Stefan Noesen si najel na vzdálenější pravé tyči na zpětnou diagonální přihrávku zpoza brány Flyers, jenže z blízkosti nedokázal Michala Neuvirtha překonat! Fantastický zákrok brankáře Flyers!

28:12

28:12 Jesper BRATT - 3:1

28:12

Devils právě vstřelili branku!
JESPER BRATT napřáhl na vrcholu pravého kruhu k prudké střele zápěstím, která se na přední tyči od levého betonu Michala Neuvirtha odrazila do horní tyče a poté za brankovou čáru! Devils využili přesilovou hru a snížili na 3:1! Asistence: Will Butcher a Taylor Hall.

27:10

Kyle Palmieri na vrcholu levého kruhu napřáhl k nádherné střele s příklepem, která nad ledem těsně minula přední tyč!

26:41

Šest sekund po návratu Brandona Manninga se znovu vylučovalo! Scott Laughton podruhé v zápase usedl na trestnou lavici, po podražení tentokrát za vysokou hůl. Komerční přestávka.

25:30

Sami Vatanen na pravém křídle u střídaček vypálil po ledě od modré čáry a po zákroku Michala Neuvirtha přišla na přední tyči dorážka, český brankář ale ani po ní puk za svá záda nepustil!

24:35

Stefan Noesen vlétl k hrazení jako uragán a po nepřesném hitu sundal jednoho z protihráčů pěstí. To se hodně nelíbilo Brandonovi Manningovi, který byl vyloučen na dvě minuty za hrubost! Pokud dvě minuty, tak je měl dostat i Stefan Noesen.

21:23

Kyle Palmieri si po návratu z trestné lavice z levého křídla nebezpečně najížděl před bránu, jenže v mezikruží ho posadil doslova na zadek skvělým obranným zákrokem Shayne Gostisbehere!

21:05

Sean Couturier mohl skórovat u pravé tyče poté, co Ken Appleby dobře zasáhl betonem, jeho dorážka ale minula bránu!

19:59

Sean Couturier si najel do mezikruží na krásnou přihrávku z pravého křídla a střelou zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, Ken Appleby ale předvedl famózní semafor!

19:15

Sean Couturier skončil na pravé straně obranného pásma Flyers na ledě poté, co ho tvrdě dohrál u hrazení zezadu Kyle Palmieri! Vražení na hrazení.

17:36

Scott Laughton dostal dvě minuty za podražení a Devils mohou v závěru první třetiny snížit náskok Flyers během přesilové hry.

16:28

Michael Raffl se pustil po čistém hitu ramenem do Johna Moora, který si hit nenechal líbit a rychle ho poslal k ledu. Útočník Flyers se ale zvedl a bitka pokračovala. Oba dostali pět minut.

15:49

Shayne Gostisbehere od modré čáry napřáhl ke krásné střele, která těsně nad ledem mířila k levé tyči, jenže střídající Ken Appleby ji pravým betonem vyrazil do ochranné sítě! Komerční přestávka.

13:37

Jordan Weal na pravém křídle zavezl puk podél střídaček rychle do útočného pásma a diagonální přihrávkou přenesl hru doleva, kde Wayne Simmonds krásnou střelou zápěstím mířil z levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč, Ken Appleby jeho pokus ale fantasticky vyrazil levým betonem, stejně jako následnou dorážku Flyers z mezikruží! A ještě jeden zákrok levým betonem! Tři fantastické zákroky během dvou nebo tří sekund. Vítej v NHL!

12:15

Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Keith Kinkaid, přichází Ken Appleby.

12:15

12:15 Ivan PROVOROV - 3:0

12:15

Philadelphia právě vstřelila branku!
Travis Konecny napřáhl před vrcholem pravého kruhu pro vhazování k táhlé střele zápěstím, po které se sice IVAN PROVOROV napoprvé před bránou z blízkosti bekhendem neprosadil, jeho druhý pokus už ale přes pravý beton ležícího Keitha Kinkaida zamířil do brány – 3:0! Asistence: Travis Konecny a Claude Giroux.

09:43

Wayne Simmonds si z pravého rohu útočného pásma vybruslil k přední tyči, kde bekhendovou střelou orazítkoval tyč!

08:30

08:30 Valtteri FILPPULA - 2:0

08:30

Philadelphia právě vstřelila branku!
John Moore nedokázal na levé straně obranného pásma vyhodit puk podél hrazení přes Radka Gudase, který na bližší tyči našel Michaela Raffla, a po přihrávce druhého jmenovaného hráče Flyers krásnou střelou z blízkosti vymetl vzdálenější levý horní roh brány VALTTERI FILPPULA! Asistence: Michael Raffl a Radko Gudas.

07:31

Travis Zajac se ocitl v pravém kruhu po krásné diagonální přihrávce ve velké šanci a střelou zápěstím těsně nad ledem mířil ke vzdálenější levé tyči, Michal Neuvirth ale jeho pokus z blízkosti vyrazil pravým betonem!

04:49

Michael Raffl krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování po zpětné přihrávce Jakuba Voráčka, Keith Kinkaid ale jeho střelu mířící do vzdálenějšího levého rohu lapačkou vyrazil!

03:29

03:29 Travis KONECNY - 1:0

03:29

Philadelphia právě vstřelila branku!
TRAVIS KONECNY v pravém kruhu pro vhazování v rychlosti krásně zpracoval diagonální přihrávku Shaynea Gostisbeherea z levého křídla a střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Keitha Kinkaida k bližší tyči! Philadelphia udeřila jako první a vede 1:0. Asistence: Shayne Gostisbehere a Scott Laughton.

Philadelphia Flyers – New Jersey Devils

3:1

konec (3:0, 0:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Konecny (Gostisbehere, Laughton), 9. Filppula (M. Raffl, Gudas), 13. Provorov (Konecny, Giroux) – 29. Bratt (Butcher, Hall)

Philadelphia Flyers: Neuvirth (Elliott) – Provorov, Gostisbehere, Hägg, MacDonald, Manning, Gudas – Giroux (C), Couturier, Konecny – M. Raffl, Filppula (A), Voráček – Weal, Patrick, Simmonds (A) – Lehterä, Laughton, Goulbourne. Hlavní trenér: Dave Hakstol.

New Jersey Devils: Kinkaid (13. Appleby) – A. Greene (C), Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall (A), Hischier, Bratt – Ma. Johansson, Zajac (A), Stafford – Wood, Zacha, Palmieri – Gibbons, Boyle, Noesen. Hlavní trenér: John Hynes.

Rozhodčí: Jean Hebert, Francis Charron. Čároví: Brian Mach, Devin Berg

Diváci: 19934

Průběh zápasu
1. třetina
03:29 PHI 1:0 Konecny (Gostisbehere, Laughton)
08:30 PHI 2:0 Filppula (M. Raffl, Gudas)
12:15 PHI 3:0 Provorov (Konecny, Giroux)
12:15
16:28 PHI 5 M. Raffl, bitka
NJD 5 J. Moore, bitka
17:36 PHI 2 Laughton, podražení
19:15 NJD 2 Palmieri, vražení na hrazení
Po 1. třetině
2. třetina
24:35 PHI 2 Manning, hrubost
26:41 PHI 2 Laughton, vysoká hůl
28:12 NJD 3:1 Bratt (Butcher, Hall)
28:55 NJD 2 Palmieri, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
32:23 NJD 2 Hall, vysoká hůl
39:29 NJD 2 Zajac, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
43:59 PHI 2 Konecny, podražení
59:58 PHI 2 Hägg, krosček
Konec