Menu

Fotbal

Italská Serie A

AC Milán – Frosinone Calcio

3:3

konec (0:2)

01.05.2016, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 36. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.25 6.5 12.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nyní už se s vámi loučím a přeji hezký zbytek dne! (17:05:55)
Frosinone si vinou nezvládnutého závěru pořádně zkomplikovalo boj o záchranu, na nesestupové příčky momentálně ztrácí čtyři body a do konce zbývají poslední dvě kola. Milánští se propadli až za Sassuolo na sedmé místo, a definitivně tak ztratili naději na postup do pohárové Evropy.
Neuvěřitelné utkání plné zvratů je za námi! Domácí na začátku druhé půle vykřesali naději na bodový zisk, když se Baccovi podařilo snížit na 1:2. Prakticky okamžitě poté ale upravil na 1:3 z pohledu Rossoneri Dionisi a zdálo se, že je rozhodnuto. Kdo odešel z tribun, televizních obrazovek či našeho onlajnu, musel pořádně litovat – svěřenci Christiana Brocchiho totiž dvacet minut před koncem snížili zásluhou Antonelliho a Jérémy Ménez v nastavení vyrovnal z penalty! Dokonat obrat mohl těsně před závěrečným hvizdem Mario Balotelli, jehož rána ale skončila na břevně!

90+5

Konec zápasu.

90+5

90+5. Balotelli málem dokonal obrat!

90+5

Neskutečné! Sudí ještě nechal pokračovat ve hře a Mario Balotelli utekl do rychlého protiútoku. Domácí útočník napřáhl z hranice pokutového území a jeho rána orazítkovala břevno!

90+4

Hra stále pokračuje, ještě je tu jedna možnost pro hosty udeřit z přímého kopu.

90+3

Na Bardiho se řítila další červenočerná lavina, nicméně domácí se tentokrát do zakončení nedostali. Zdá se, že je hotovo!

90+2

90+2. Jérémy MÉNEZ - 3:3

90+2

AC Milán právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Rossoneri odvrátili blamáž a proti nováčkovi získávají alespoň bod. Chybujícího Balotelliho na puntíku nahradil střídající JÉRÉMY MÉNEZ, který poslal míč nekompromisně k pravé tyči!

90

Střídající Vasyl Pryima zahrál míč v pokutovém území rukou, což neuniklo pozornosti sudího Massy. Domácí budou zahrávat druhý pokutový kop v tomto utkání!

89

Neuvěřitelné, je tu další penalta pro AC!

88

Juraj Kucka to přehnal s důrazem v souboji s Paganinim, Frosinonští tak budou mít dvě minuty před koncem spoustu času na rozehrávku.

86

Mario Balotelli napřáhl ke střele z uctivé vzdálenosti, která ale za nic nestála. Míč proletěl vysoko nad břevnem a Francesco Bardi už si ho chystá k odkopu.

85

Po obranném zákroku Russa zahrávali domácí další rohový kop, s míčem ale nic kloudného nevymysleli a bílomodří se opět osvobodili.

84

Autor úvodního gólu utkání Luca Paganini se mohl vydat do rychlého brejku, nepohlídal si ale ofsajdovou hranici, a tak je tu místo šance Frosinone rozehrávka ve prospěch Rossoneri.

83

Hráči v bílomodrých úborech dopravili balon na polovinu hřiště, fotbalisté předposledního Frosinone jsou každou minutou blíže vítězství – a především udržení naděje na záchranu!

81

Strážce hostující svatyně Francesco Bardi vyskočil, aby se zmocnil balonu nacentrovaného Montolivem, nicméně nešťastně se srazil s Baccou a zůstal ležet na trávníku.

80

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Oliver Kragl, přichází Aleandro Rosi.

79

Z tribun se ozývá pískot, frosinonští fotbalisté totiž s provedením autového vhazování vůbec nespěchají...

78

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází José Mauri, přichází Jérémy Ménez.

76

Robert Gucher utekl po levém křídle, pak mu ale došly síly a rakouský legionář pouze odkopl míč až k Gianluigimu Donnarummovi.

75

Milánští jsou rázem při chuti! Do konce utkání zbývá zhruba čtvrthodina a tlak svěřenců Christiana Brocchiho začíná opět sílit.

74

74. Luca ANTONELLI - 2:3

74

AC Milán právě vstřelil branku!
Drama je znovu na světě, a že tento gól byl teda výstavní! Stoper Alex sklepl míč střídajícímu LUCOVI ANTONELLIMU, který po pouhé minutě na hřišti vystřihl parádní nůžky a tvrdou ranou pod břevno nedal Bardimu sebemenší šanci!

73

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Federico Dionisi, přichází Robert Gucher.

73

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ignazio Abate, přichází Luca Antonelli.

71

Juraj Kucka zkusil štěstí z uctivé vzdálenosti a jeho projektil z dobrých pětadvaceti metrů sice mířil na branku, Bardiho zaskočit nemohl.

70

Ani dvacet minut před koncem se aktivita milánských fotbalistů nezvyšuje, ba naopak. Hosté jsou každou minutou blíže vítězství!

68

Hned čtyři hráči – po dvou z každého týmu – se nehezky srazili ve vzdušném souboji, především s Danielem Ciofanim a Alexem to nevypadá příliš růžově...

67

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Roberto Crivello, přichází Vasyl Pryima.

66

Kuckův dalekonosný centr z levé strany skončil přímo v náruči Francesca Bardiho, hostující fotbalisté se stále brání bez sebemenších problémů.

65

Frustrovaný Mario Balotelli naprosto zbytečně fauloval Federica Dionisiho na polovině hřiště, Frosinonští tak opět budou mít spoustu času na rozehrávku.

64

Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Kejsuke Honda, přichází Luiz Adriano.

62

Slovenský legionář a bývalý fotbalista Sparty Juraj Kucka se vydal kupředu po levém křídle, moc daleko se ale neprokousal.

61

Aktivně napadající Federico Dionisi vybojoval na útočné polovině autové vhazování pro svůj tým, hostující defenzíva tak opět bude mít čas a klid na sešikování se.

59

Hodina hry je za námi a hosté dál bez problémů kontrolují svůj komfortní náskok, milánským fotbalistům se nedaří už ani přechod na útočnou polovinu.

58

Gólové hody mohly pokračovat, nicméně Mario Balotelli si nepohlídal ofsajdovou hranici a proti Hondově centru vyběhl příliš brzy!

56

Z tribun se čím dál častěji ozývá pískot, Frosinonští nyní aktivním napadáním pořádně zatápějí domácím fotbalistům na jejich vlastní polovině.

55

Dionisi při oslavách sundal svůj dres, což sudí Massa samosebou ocenil žlutou kartou pro hostujícího forvarda.

54

54. Federico DIONISI - 1:3

54

Frosinone právě vstřelilo branku!
No a pozor, Frosinone jde opět do trháku! Laxní Alex zaváhal a pustil do rychlého brejku FEDERICA DIONISIHO, proti jehož přesné střele k levé tyči neměl Donnarumma šanci zasáhnout!

52

Po kontaktní trefě Rossoneri se hra opět uklidnila, frosinonská defenzíva opět začala fungovat jako švýcarské hodinky a prakticky veškerý děj se odehrává na polovině hřiště.

50

50. Carlos BACCA - 1:2

50

AC Milán právě vstřelil branku!
Tentokrát už se domácí dočkali, je vyrovnáno! Ignazio Abate utekl po pravém křídle a poté naservíroval přesnou přihrávku do předbrankového prostoru, kam si seběhl CARLOS BACCA, jenž nadvakrát poslal balon za Bardiho záda!

49

49. Balotelli nedal penaltu!

49

Ne! Balotelli kopl penaltu hrůzostrašně – ani doprostřed, ani k tyči – a Francesco Bardi jeho projektil dokázal vyrazit!

48

Russo ještě navíc vyfasoval žluté napomenutí.

48

Adriano Russo zahrál rukou ve vlastním pokutovém území a sudí Massa neváhal ani na vteřinu! Míč si už na puntík rovná Mario Balotelli. Uspěje?

47

Penalta pro AC!

46

Začal druhý poločas.
Z něj ale žádné nebezpečí pro hosty nepramenilo a hlavní arbitr Massa následně první půli ukončil. Do kabin se jde za šokujícího stavu 0:2 pro předposlední Frosinone, které se díky Paganinimu ujalo vedení už ve druhé minutě a v závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky zvýšil na 2:0 pro hosty Kragl. Rossoneri mají třičtvrtě hodiny na odvrácení blamáže, podaří se jim to? Moudřejší budeme v 16:04!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Mattia De Sciglio utekl po levé straně hřiště a vynutil si faul, Mario Balotelli tak bude zahrávat ještě jeden přímý kop.

45

Nad základní časový rámec prvního poločasu sudí Massa nastavil dvě minuty!

45

Juraj Kucka se poté dostal do strkanice právě s Kraglem, a oba kohouti za to vyfasovali žlutou kartu.

44

44. Oliver KRAGL - 0:2

44

Frosinone právě vstřelilo branku!
Tak to je obrovský šok pro diváky na San Siru, hosté už vedou o dva góly! Exekuce přímého kopu se ujal německý legionář OLIVER KRAGL, jehož tvrdá rána k levé tyči skončila až v síti!

42

Kejsuke Honda mohl vyrovnat, ale ani japonský reprezentant nezrušil kouzlo hostujícího gólmana Bardiho, který opět skvěle zasáhl!

40

Mario Balotelli a milánští příznivci se zlobí, dožadují se totiž odpískání pokutového kopu po zákroku na extravagantního útočníka AC. Sudí Massa nechává pokračovat ve hře.

39

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Bardi to se zdržováním hry přehnal a vyfasoval žlutou kartu.

38

Francesco Bardi si koleduje, strážce frosinonské svatyně totiž setsakramentsky dlouho vyčkává s rozehrávkou...

37

Do konce první půle už zbývá odehrát jen nějakých deset minut, po obrovské šanci Alexe se hra opět uklidnila a tlak Rossoneri opět ustává.

36

Na dalekonosný centr Maria Balotelliho si v pokutovém území vyskočil nevysoký Bacca, jehož nepovedené zakončení ale skončilo v zámezí.

34

Adriano Russo nic nevymýšlel a pro jistotu odvrátil míč do zámezí, jeho odkop byl ale tečován jedním z domácích hráčů, a tak budou vhazovat hosté.

33

33. Alex měl na hlavě vyrovnání!

33

Tak to byla šance jako hrom! Před Bardim vznikl neuvěřitelný závar, v němž se nejrychleji zorientoval Alex a jeho hlavička orazítkovala břevno!

31

Hosté těsně před Carlosem Baccou dostali kulatý nesmysl do zámezí, svěřenci Christiana Brocchiho tak budou zahrávat už svůj osmý rohový kop!

30

Půlhodina hry je za námi a Rossoneri až v posledních minutách začali svého slabého soupeře přehrávat, tak se nechme překvapit, zdali jejich snaha vyrezultuje ve vyrovnání.

29

Gólman Francesco Bardi se nyní pořádně zlobí na své spoluhráče! Ti totiž pustili do zakončení Juraje Kucku, se střelou slovenského reprezentanta si ale Bardi dokázal poradit!

27

Japonský legionář Kejsuke Honda se pokusil zakončit akrobatickým způsobem, jeho nůžky ale Bardiho neohrozily, míč proletěl vysoko nad.

26

Balotelli následně vyfasoval žlutou kartu.

26

Proslulý Mario Balotelli napřáhl z dobrých dvaceti metrů a Francesco Bardi měl co dělat, aby jeho utěšenou ránu vyrazil!

24

Hlavička Alessia Romagnoliho byla přizvednuta do zámezí, je tu další roh pro Rossoneri!

23

Po Kuckově povedené kolmici se ve velké šanci ocitl Carlos Bacca, jemuž se ale nepodařilo zakončit podle představ a o dorážku se pokoušející Montolivo už se ke střele nedostal!

22

Paolo Sammarco si nepohlídal ofsajdovou hranici a svěřenci Christiana Brocchiho už od zadáka Alexe zakládají rychlý protiútok.

21

Úvodní dvacetiminutovka je za námi a na San Siru poněkud překvapivě vede předposlední tým tabulky, který navíc se svým soupeřem i nadále hraje vyrovnanou partii.

20

Mario Balotelli donutil Mattea Ciofaniho k chybě, milánští fotbalisté budou mít k dispozici vhazování z levé strany.

19

Už druhý hráč Frosinone za úvodních dvacet minut vidí žlutou kartu, je jím středopolař Mirko Gori.

18

Paolo Sammarco to nešťastně schytal ve vzdušném souboji do temene hlavy, statečně se ale zvedl a do zámezí odkráčel po svých.

16

Z něj ale žádné nebezpečí pro Bardiho a spol. nepramenilo, Carlos Bacca se navíc provinil zbytečným útočným faulem.

15

Kuckův centr z pravé strany byl hostující defenzivou sražen do zámezí, následovat tak bude rohový kop ve prospěch Rossoneri.

14

Alessio Romagnoli pro jistotu odvrátil míč před dotírajícím Paganinim do autu, Frosinonští tak budou mít k dispozici vhazování.

12

Domácí lodivod Christian Brocchi se hodně vzteká, Balotellimu byl totiž na polovině hřiště odpískán hraniční zákrok ve vzdušném souboji.

11

Milánští fotbalisté postupně zakládají další akci od Alessia Romagnoliho, jejich kombinace je ale plná nepřesností.

10

Zkušený Paolo Sammarco ve středu hřiště zbytečně fauloval, sudí Massa mu navíc udělil žlutou kartu.

9

Rossoneri ještě poté dostali možnost zahrání rohového kopu, ani z něj ale žádné nebezpečí pro bílomodré nepramenilo.

7

Exekuce nařízeného přímého kopu se ujal Mario Balotelli, který ale selhal a napálil míč přímo do zdi. Francesco Bardi tak mohl zůstat v klidu.

5

Mirko Gori před hranicí vlastního pokutového území nešťastně zavadil o Josého Mauriho, jenž se poté svalil k zemi – přímý kop pro Milánské!

4

Kulatý nesmysl k zamýšlenému adresátovi Russovi nedoletěl, Gianluigi Donnarumma už si chystá míč k odkopu.

3

Nováček je i nadále při chuti, po obranném zákroku Alexe budou mít hosté k dispozici rohový kop!

2

2. Luca PAGANINI - 0:1

2

Frosinone právě vstřelilo branku!
Tak tohle se nečekalo, předposlední tým tabulky se na San Siru ujímá vedení! Po Kuckově zaváhání se míč dostal na hranici pokutového území k LUCOVI PAGANINIMU, který přesnou přízemní ranou otevřel skóre!

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex, A. Romagnoli, De Sciglio – Kucka, Montolivo, J. Mauri – Bacca, Honda, Balotelli.
Náhradníci: Diego López, Abbiati – Mexés, Ménez, Adriano, A. Poli, Simič, C. Zapata, Antonelli, K-P. Boateng, Locatelli, Calabria.

Frosinone Calcio: Bardi – Ciofani, Russo, Ar. Ajeti, Crivello – Paganini, Gori, Sammarco, Kragl – Ciofani, Dionisi.
Náhradníci: Zappino – Blanchard, Frara, Gucher, Soddimo, Tonev, S. Longo, Pryima, Pavlovic, Rosi, Carlini.

Rozhodčí: Massa – Passeri, Paganessi.
FROSINONE CALCIO

Zatímco Milánští už mají jen teoretickou naději na pohárovou Evropu, Frosinone má téměř jistý sestup do Serie B. Předposlední tým tabulky ztrácí tři kola před koncem na záchranu celých pět bodů a svěřence kouše Scelloneho navíc čeká vražedný los – šesté AC, sedmé Sassuolo a druhá Neapol. V minulém kole frosinonští fotbalisté nezvládli klíčový duel s tabulkovým sousedem z Palerma, i oni tak musejí bezpodmínečně zvítězit.
AC MILÁN

Musel by se stát zázrak, aby se milánští fotbalisté probojovali do evropských pohárů. Na pátou Fiorentinu totiž tři kola před koncem ztrácejí sedm bodů a ačkoliv mají zápas k dobru, jejich výchozí pozice není příliš růžová. Pro udržení naděje dnes musí Rossoneri bezpodmínečně zabrat a předposlední Frosinone porazit, Milánští fotbalisté navíc mají co napravovat – v minulém kole potupně prohráli na hřišti posledního Hellasu.
Srdečně vítám všechny fotbalové nadšence u sledování duelu šestatřicátého kola italské Serie A, v jehož rámci dnes od 15 hodin přivítá AC Milán na San Siru Frosinone Calcio. Tak buďte s námi u toho!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

AC Milán – Frosinone Calcio

3:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 50. Bacca (Abate), 74. Antonelli (Alex), 90+2. Ménez (pen.) – 2. Paganini (Ciofani), 44. Kragl, 54. Dionisi

Karty:   26. Balotelli (ACM), 45. Kucka (ACM) – 10. Sammarco (FRS), 19. Gori (FRS), 39. Bardi (FRS), 45. Kragl (FRS), 48. Russo (FRS), 55. Dionisi (FRS), 90. Pryima (FRS)

Neproměněná penalta: 49. Balotelli (ACM), brankář Bardi zneškodnil

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 16:21.

AC Milán: G. Donnarumma – Abate (73. Antonelli), Alex, A. Romagnoli, De Sciglio – Kucka, Montolivo, J. Mauri (78. Ménez) – Bacca, Honda (64. Adriano), Balotelli.
Náhradníci: Diego López, Abbiati – Mexés, Ménez, Adriano, A. Poli, Simič, C. Zapata, Antonelli, K-P. Boateng, Locatelli, Calabria.

Frosinone Calcio: Bardi – Ciofani, Russo, Ar. Ajeti, Crivello (67. Pryima) – Paganini, Gori, Sammarco, Kragl (80. Rosi) – Ciofani, Dionisi (73. Gucher).
Náhradníci: Zappino – Blanchard, Frara, Gucher, Soddimo, Tonev, S. Longo, Pryima, Pavlovic, Rosi, Carlini.

Rozhodčí: Massa – Passeri, Paganessi