Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

PSV Eindhoven – SC Cambuur Leeuwarden

6:2

konec (3:2)

01.05.2016, 14:30 • Philips Stadion (Eindhoven) • 33. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.05 17.0 45.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Marco van Ginkel - 6:2

90+2

PSV právě vstřelilo branku!
Tým z Eindhovenu se v závěru zápasu prosazuje z přímého volného kopu. MARCO VAN GINKEL umístil míč přesně k levé tyči.

90+2

Marvin Peersman (SC Cambuur Leeuwarden) se před pokutovým územím provinil faulem, za nějž inkasoval žlutou kartu.

90

Žlutou kartu dostává Jamiro Monteiro (SC Cambuur Leeuwarden).
Žlutou kartu dostává Santiago Arias (PSV Eindhoven).

82

Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hry byl stažen Luciano Narsingh, na zelený pažit tak vbíhá Florian Jozefzoon.

78

Vytautas Andriuškevičius (SC Cambuur Leeuwarden) u pravého okraje vápna skolil Narsingha, za což mu byl vyměřen žlutý trest.

76

Střídání v týmu PSV Eindhoven: odpracováno má Gastón Pereiro, na závěrečnou čtvrthodinu nastupuje do hry Jürgen Locadia.

73

Třetí střídání v týmu SC Cambuur Leeuwarden: ze hřiště míří Jack Byrne, přichází Tom Hiariej.

71

Skvělý zákrok předvedl Zoet, který vyrazil střelu jednoho ze soupeřů z bezprostřední blízkosti!

70

70. Jetro WILLEMS - 5:2

70

PSV právě vstřelilo branku!
Domáí celek jednoznačně směřuje za vítězstvím, neboť dvacet minut před koncem vede už o tři góly! JETRO WILLEMS se postavil k rozehrávce přímého volného kopu a míč poslal kolem obranné zdi přesně k levé tyči.

68

Střídání také v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Adam Maher, jeho místo zaujme Maxime Lestienne.

67

Střídání v týmu SC Cambuur Leeuwarden: ze hřiště odchází Xander Houtkoop, přichází Sjoerd Overgoor.

63

63. Adam MAHER - 4:2

63

PSV právě vstřelilo branku!
Po nevyužité šanci přichází zákonitě trest! Niehnuis si teď vypil kalich hořkosti až do dna, když chyboval v rozehrávce a doslova namazal ADAMU MAHEROVI, který se zmocnil míče tváří v tvář gólmanovi Cambuuru poslal balon podél jeho těla do brány.

62

Jeho exekutorem se stal Houtkoop, který měl na kopačce vyrovnání, když míč po střele hostujícího útočníka prolétl těsně nad břevnem.

61

Ale pozor! Hosté se vrátili zpět a před pokutovým územím byl faulován van de Streek, kterého na zem povaili Héctor Moreno (PSV Eindhoven). Výsledkem je žlutá karta a přímý volný kop z nebezpečné pozice.

59

Narsingh si na zadní tyči naběhl na nadýchaný centr z levé strany a proti jeho nebezpečnému pokusu hlavou vytasil senzační zákrok gólman Nienhuis.

49

Po pravém křídle pronikal vpřed Maher, do cesty se mu však postavil Jack Byrne (SC Cambuur Leeuwarden) a za cenu žluté karty ho fauloval.

46

Hned v úvodu druhé půle se po Narsinghově přihrávce do šance probil de Jong, jeho přízemní pokus k přední tyči však Nienhuis skvěle vyrazil.

43

43. Jack BYRNE - 3:2

43

Cambuur právě vstřelil branku!
Domácí inkasovali nepopulární gól do šatny! Na hranici velkého vápna se do míče opřel JACK BYRNE a po jeho pumelici se Zoet stačil jen ohlédnout.

38

38. Gastón PEREIRO - 3:1

38

PSV právě vstřelilo branku!
Náskok Eindhovenu je už dvoubrankový! Po centru od rohového praporku hlavičkoval de Jong a od obránce stojícího u tyče se balon odrazil na kopačku GASTÓNA PEREIRY, jenž zcela osamocen na malém vápně neměl problém přesně zacílit.

35

Střídání v týmu SC Cambuur Leeuwarden: ze hry odstupuje Kevin van Veen, svého spoluhráče nahradí Sander van de Streek.

27

27. Luuk de Jong - 2:1

27

PSV právě vstřelilo branku!
Eindhoven mezeru v defenzivně svého soupeře nakonec našel a vzal si vedení zpět! Míč po dlouhém autu Willemse od levé postranní čáry prodloužil zády k bráně otočený LUUK DE JONG a balon zapadl přesně pod břevno.

24

Za tvrdý faul uprostřed hracího pole byl žlutou kartou potrestán Calvin Mac-Intosch (SC Cambuur Leeuwarden).

18

18. Calvin MAC-INTOSCH - 1:1

18

Cambuur právě vstřelil branku!
Hostům se podařilo vyrovnat! Po rohovém kopu došlo ve vápně ke zblokované střele hlavou. Zpoza pokutového území ale vypálil Houtkoop a nastřelil svého spoluhráče CALVINA MAC-INTOSCHE, jehož teč skončila v síti.

15

15. Marco van Ginkel - 1:0

15

PSV právě vstřelilo branku!
Teď už se domácí dočkali a jak to bylo snadné...Únik do pokutového území a následná přihrávka zprava do předbrankového prostoru, kde si naběhl MARCO VAN GINKEL a z bezprostřední blízkosti poslal balon do zcela odkryté brány.

15

Na přihrávku za obranu si naběhl Maher a jeho kulervoucí zakončení prosvištělo jen těsně kolem levé tyče Nienhuisovy svatyně.

10

Po centru z následného rohového kopu se uvnitř šestnáctky dostal ke střele Pereiro, jehož pokus z hranice malého vápna zastavil na brankové čáře dobře stojící obránce.

9

Domácí zahrozili po centru ze standardní situace. Zdálo se, že balon už překročí koncovou čáru, ale zpět do předbrankového prostoru ho dokázal odcentrovat jeden z útočících hráčů a gólman Cambuuru musel předvést další výtečný zákrok.

7

Míč do levé části pokutového území obdržel de Jong, jehož razantní střelu z úhlu mířící k bližší tyči gólman hostujícího celku vytěsnil na roh.

PSV Eindhoven – SC Cambuur Leeuwarden

6:2

konec (3:2)

Zpět na online

Branky: 15. van Ginkel, 27. L. de Jong, 38. Pereiro, 63. Maher, 70. Willems, 90+2. van Ginkel – 18. Mac-Intosch, 43. J. Byrne

Karty:   61. H. Moreno (PSV), 90. Arias (PSV) – 24. Mac-Intosch (CMU), 49. J. Byrne (CMU), 78. Andriuškevičius (CMU), 90. Monteiro (CMU), 90+2. Peersman (CMU)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 17:4. Střely mimo: 9:4. Rohy: 14:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 7:21.

PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Willems – van Ginkel, Maher (68. Lestienne), Guardado – L. Narsingh (82. Jozefzoon), L. de Jong, Pereiro (76. Locadia).
Náhradníci: Pasveer – Brenet, Jozefzoon, Lestienne, Schaars, Locadia, Isimat-Mirin.

SC Cambuur Leeuwarden: Nienhuis – Peersman, Lachman, Mac-Intosch, Andriuškevičius – E. Bakker, Barto, J. Byrne (73. Hiariej) – Monteiro, van Veen (35. van de Streek), Houtkoop (67. Overgoor).
Náhradníci: Zeinstra – Hiariej, Dammers, van de Streek, Overgoor, Blackson, van der Putten.

Rozhodčí: Kuipers