Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

FK Austria Vídeň – FC Red Bull Salzburg

0:2

konec (0:1)

01.05.2016, 16:30 • Franz Horr Stadion, Wiedeń • 33. kolo • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 3.4 3.6 2.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. José Yordy Reyna - 0:2

90+3

Salzburg právě vstřelil branku!
Domácí zahrávali rohový kop a do pokutového území přiběhl i brankář Almer. Salzburg se však ubránil a Valon Berisha dostal míč na JOSÉHO YORDYHO REYNU, který doběhl k půlící čáře a odtud balón poslal do prázdné brány soupeře – 0:2.

90+2

Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Konrad Laimer, přichází Yasin Pehlivan.

90+1

Rozhodčí Harkam nastaví čtyři minuty!

88

Domácí naposled střídají. Larsena nahradil David De Paula.

82

Střídání v týmu FK Austria Vídeň: ze hřiště odchází Richard Windbichler, přichází Lucas Venuto.

73

Tohle bylo hodně zajímavé! Kayode se dostal z pravé strany do pokutového území a snažil se míč dostat před prázdnou bránu, kde byl tuším Friesenbichler. Hostující obránci se ale včas zorientovali a odkopli míč do zámezí.

70

Žlutou kartu dostává Andreas Ulmer (FC Red Bull Salzburg).

69

Šance hostí! Reyna v souboji 1 na 1 neobešel Šikova, ale míč se ještě odrazil k Valentinovi Lazarovi, který ho z první napálil nad břevno!

56

Je tu druhé střídání Salzburgu. Zřejmě je opět vynuceno zdravotními neduhy. Za stažením kapitána Jonatana Soriana rozhodně nebudou výkonnostní důvody. Do hry se podívá Benno Schmitz.

50

Hosté střídají. Trávník opouští zraněný Christian Schwegler, kterého nahrazuje Stefan Lainer. Vypadá to na problém s pravým stehnem.

45+1

Mohlo být vyrovnáno! Friesenbichler se na hranici šestnáctky krásně uvolnil a levačkou orazítkoval vzdálenější tyč hostující brány. Poté se ještě dostal ke střele Kayode, ale ten zase mířil nad břevno!

41

Opakované závěry ukázaly, že se pomezní sudí zřejmě mýlil. V momentě, kdy Berisha střílel, byl Reyna za úrovní brankáře i jednoho z obránců a tudíž se o ofsajd nejednalo.

40

40. Berishova střela už nezadržitelně mířila do sítě, ovšem míč ještě před brankovou čarou doklepl do brány Reyna, který byl v ofsajdu a připravil tak Salzburg o druhý gól!

40

Mohlo to být už 0:2! Valon Berisha prostřelil brankáře Almera, ovšem míč ještě před brankovou čarou dokopl do brány Jose Yordy Reyna a to byla obrovská chyba. Peruánský útočník byl totiž v ofsajdu. Už Berishova střela by přitom zcela jasně skončila gólem.

37

37. Valentino LAZARO - 0:1

37

Salzburg právě vstřelil branku!
Z ničeho nic se prosazují hosté! Jonatan Soriano sklepl hlavou míč do běhu VALENTINU LAZAROVI, který utekl obraně soupeře a obstřelem na zadní tyč překonal vybíhajícího Almera. Lazaro dává svůj první gól v sezóně.

27

Také Christian Schwegler dostává žlutou kartu. Hostující pravý bek si pomohl rukama v souboji s Kayodem.

26

Domácí Christoph Martschinko složil po křídle pronikajícího Schwegler a vyfasoval za to žlutou kartu.

24

Tohle Grünwald pokazil! Domácí hráč se štěstím obehrál skluzujícího stopera Ćaletu-Cara a z levé strany postupoval sám na Walkeho. Ideální čas k zakončení ale prováhal a vracející se Paulo Miranda mu pak sáhl do střely!

1

A byla z toho příležitost Gorgona. Jeho hlavičku musel vyrážet brankář Walke! Austria bude zahrávat rohový kop.

FK Austria Vídeň – FC Red Bull Salzburg

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 37. Lazaro, 90+3. Reyna

Karty:   26. Martschinko (AUV) – 27. Schwegler (SLZ), 70. Ulmer (SLZ)

FK Austria Vídeň: Almer – Larsen (88. De Paula), Windbichler (82. Venuto), Šikov, Martschinko – Holzhauser, Serbest – Gorgon, Grünwald, Friesenbichler – Kayode.
Náhradníci: Hadzikić – Vukojević, Meilinger, Venuto, De Paula, Salamon, Koch.

FC Red Bull Salzburg: Walke – Schwegler (50. Lainer), Miranda, Ćaleta-Car, Ulmer – Laimer (90+2. Pehlivan), Bernardo, Berisha – Lazaro, Soriano (56. Schmitz), Reyna.
Náhradníci: Stanković – Schmitz, Minamino, Lainer, Mukhtar, Hee-Čan Hwang, Pehlivan.

Rozhodčí: A. Harkam – A. Witschnigg, M. Höfler