Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Southampton FC – Manchester City

4:2

konec (2:1)

01.05.2016, 17:30 • St. Mary's Stadium, Southampton • 36. kolo • Štěpán Hladký

Tipsport: 2.4 3.4 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

77

77. Kelechi IHEANACHO - 4:2

77

Manchester City právě vstřelil branku!
Přehlídka nádherných branek pokračuje. Jesús Navas přistrčil míč na střed volnému KELECHIMU IHEANACHOVI, který technickou střelou ke vzdálenější tyči snižuje náskok Southamptonu. Mladíček v sestavě City nám dnes ukazuje svůj velký potenciál do budoucna. Asistence: Jesús Navas.

67

67. Sadio MANÉ - 4:1

67

Southampton právě vstřelil branku!
Hattrick! SADIO MANÉ kompletuje v probíhající 67. minutě dnešního utkání hattrick! Velkou pochvalu si ale zaslouží také Dušan Tadić, který dnešního střelce vyslal do samostatného úniku. Senegalský útočník poté překonal Joa Harta přízemní střelou k bližší tyči. Asistence: Dušan Tadić.

57

57. Sadio MANÉ - 3:1

57

Southampton právě vstřelil branku!
Máme tady opětovně dvougólové vedení domácího týmu! Po rozehrávce rohu vznikl v pokutovém území hostů velký zmatek, kterého dokázal nejlépe využít SADIO MANÉ. Ten dorazil odražený balon rovnou za záda Joa Harta. Asistence: José Fonte.

44

44. Kelechi IHEANACHO - 2:1

44

Manchester City právě vstřelil branku!
Citizens přeci jen přidávají před koncem prvního poločasu důležitou kontaktní branku. Po centrovaném míče se balon po několika odrazech dostal až k nabíhajícímu KELECHIMU IHEANACHOVI, který uklidil míč do brány hlavou. Hosté tak ještě neskládají své zbraně v tomto utkání.

28

28. Sadio MANÉ - 2:0

28

Southampton právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné! Saints se dostávají do dvougólového vedení už ve dvacáté osmé minutě. Southampton tentokráte vytěžil z hodně rychlého protiútoku. Dušan Tadić opětovně předložil míč nabíhajícímu SADIO MANÉMU, který z první dopravil balon za záda Joa Harta. Manchester tak prohrává na St. Mary's Stadium už o dvě branky! Asistence: Dušan Tadić.

25

25. Shane LONG - 1:0

25

Southampton právě vstřelil branku!
Domácí se dostávají do vedení po hodně ojedinělé akci. Po dlouhém nákopu jednoho z obránců si zpracoval míč Dušan Tadić, který ale ihned vzápětí poslal míč na nabíhajícího SHANA LONGA. Ten bez větších diskuzí uklidil míč do brány. Nicolás Otamendi teď mohl být před svou bránou trochu více důraznější. Asistence: Dušan Tadić.

Southampton FC – Manchester City

4:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 25. Long (Tadić), 28. Mané (Tadić), 57. Mané (Fonte), 67. Mané (Tadić) – 44. Iheanacho, 77. Iheanacho (Navas)

Karty:   30. Clasie (SOT), 54. Tadić (SOT) – 22. Fernandinho (MAC)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 5:1. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 12:9.

Southampton FC: Forster – Martina, van Dijk, Fonte, Bertrand – Wanyama, Clasie (58. Romeu) – Mané, S. Davis (70. Ward-Prowse), Tadić (86. Jay Rodriguez) – Long.
Náhradníci: Stekelenburg – Soares, Jošida, Jay Rodriguez, Romeu, Ward-Prowse, Austin.

Manchester City: Hart – Zabaleta, Otamendi, Mangala, Kolarov – Nasri, Fernandinho (59. Demichelis), Delph (64. Navas), Sterling – Iheanacho, Bony.
Náhradníci: Caballero – Sagna, Fernando, Agüero, Navas, Clichy, Demichelis.

Rozhodčí: A. Marriner – J. Brooks, P. Kirkup

Diváci: 31 472