Menu

Fotbal

Reprezentační zápasy

Srbsko – Ázerbájdžán

4:1

konec (1:1)

07.06.2015, 17:00 • NV ARENA, St. Pölten, Rakousko • Martin Dvořák

Tipsport: 1.33 5.0 10.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Lazar MARKOVIĆ - 4:1

89

Srbsko právě vstřelilo branku!
LAZAR MARKOVIĆ to provedl náramně, s bránícím Badavi Husejnovem si na levé straně, na hranici pokutového území Ázerbajdžánu doslova pohrál, udělal mu kličku, uvolnil se a parádně vystřelil k tyči, moc pěkná střela, míč končí v brance.

83

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Luka Milivojević, přichází Ljubomir Fejsa.

78

Střídání v týmu Ázerbajdžán: ze hřiště odchází Žavid Husejnov, přichází Gara Garajev.

77

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Branislav Ivanović, přichází Nenad Tomović.

73

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Aleksandar Mitrović, přichází Petar Škuletić.

Branislav IVANOVIĆ - 3:1

63

Srbsko právě vstřelilo branku!
Jenže BRANISLAV IVANOVIĆ si na svou chvíli počkal a ona přišla o pár sekund později, a to z rohového kopu, kdy míč z pravé strany "stopl" na malém vápně Maksimović, který ještě dokázal přiklepnout volnému Ivanovićovi, jenž z bezprostřední blízkosti nezaváhal a podruhé dnes skóruje.

61

Střídání v týmu Ázerbajdžán: ze hřiště odchází Afran Ismajlov a Ruslan Gurbanov, přichází Elvin Mammadov a Araz Abdullajev.

60

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Nemajna Matić, přichází Radoslav Petrović.

57

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Filip Kostić, přichází Lazar Marković.

56

Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Adam Ljajić, přichází Filip Djuričić.

Adam LJAJIĆ - 2:1

55

Srbsko právě vstřelilo branku!
Paradoxně ve chvíli, kdy se Ázerbajdžánci dostávali více do hry, inkasují z kopačky ADAMA LJAJIĆE, který pálí z nějakých třiadvaceti metrů, a to velmi povedenou střelu, míč končí v brance, gólman Agajev na něho nedosáhl.

46

Střídání v týmu Ázerbajdžán: ze hřiště odchází Dmitrij Nazarov, Magomed Gurbanov a Rašad Sadigov, přichází Jošgun Dinijev, Vigar Nadirov a Badavi Husejnov.

Dima NAZAROV - 1:1

39

Ázerbajdžán právě vstřelil branku!
Překvapivá akce Ázerbajdžánu, který snad vůbec poprvé zamířil na branku, střela DIMA NAZAROVA zpoza vápna byla nejen překvapivá, ale i přesná, míč "zaplul" k tyči, gólman Brkić se po něm jen ohlédl.

Střela Tošiće končí těsně vedle branky

28

Pěkná akce Srbů na hranici pokutového území, kde převzal míč Zoran Tošić, ale jeho pohotová střela míří pouze mimo branku soupeře.

Branislav IVANOVIĆ - 1:0

10

Srbsko právě vstřelilo branku!
Po rohovém kopu z levé strany se k hlavičce ve vápně dostal BRANISLAV IVANOVIĆ, který přeskočil všechny bránící hráče soupeře a dokázal poslal míč do branky, pěkná hlavička!

Srbsko – Ázerbájdžán

4:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 10. Ivanović (Kostić), 55. Ljajić (Kostić), 63. Ivanović (Maksimović), 89. Marković (Fejsa) – 39. Nazarov

Srbsko: Brkić – Maksimović, Kolarov, Ivanović (77. Tomović), Nastasić – Tošić, Matić (60. Petrović), Milivojević (83. Fejsa) – Ljajić (56. Djuričić), A. Mitrović (73. Škuletić) – Kostić (57. Marković)
Náhradníci: Bašta, Djuričić, Obradović, Fejsa, Marković, Gudelj, Tomović, Škuletić, Petrović, S. Mitrović, Živković, Stojković

Ázerbájdžán: Agajev – Sadigov (46. B. Husejnov), Amirgulijev, Husejnov (78. Garajev), Abušev – M. Gurbanov (46. Nadirov), Dašdemirov, Mirzabekov, Ismajlov (61. Mammadov) – Nazarov (46. Dinijev), R. Gurbanov (61. Abdullajev)
Náhradníci: Abdullajev, A. Mammadov, B. Husejnov, Dinijev, Tagijev, Balajev, Džafarov, Džamalov, E. Mammadov, Medvěděv, Pašajev, Garajev, Nadirov