Menu

Fotbal

Mistrovství světa - ženy

Německo – Pobřeží slonoviny

10:0

konec (5:0)

07.06.2015, 22:00 • Lansdowne Stadium, Ottawa • Aleš Pur (@PurAles)

Tipsport: 1.01 25.0 35.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Alexandra POPPOVÁ - 10:0

86

Německo právě vstřelilo branku!
Míč si postavila ALEXANDRA POPPOVÁ, obstřelila špatně postavenou zeď a poslala míč přesně k tyči. Desítka je tu!

Melanie BEHRINGEROVÁ - 9:0

79

Německo právě vstřelilo branku!
Po centru od rohového praporku propadl míč k MELANIE BEHRINGEROVÉ a ta zblízka tvrdou ranou prostřelila Thiamaleovou – 9:0!

Sara DÄBRITZOVÁ - 8:0

75

Německo právě vstřelilo branku!
Další gól v síti afrického týmu. Po přízemním centru ves kluzu prošel míč vápnem, až se dostal k SAŘE DÄBRITZOVÉ a ta jej nekompromisně napálila do odkryté části branky.

Simone LAUDEHROVÁ - 7:0

71

Německo právě vstřelilo branku!
Je tu sedmý gól. Mittagová vysunula SIMONE LAUDEHROVOU, ta se jednoduchou kličkou zbavila F. Coulibalyové a střelou podél Thiamaleové upravila na 7:0.

Anja MITTAGOVÁ - 6:0

64

Německo právě vstřelilo branku!
Je tu druhý hattrick utkání. Aguieová nedokázala poslat malou domů, doslova přihrála ANJE MITTAGOVÉ do sóla a ta jej mileráda proměnila – 6:0.

Anja MITTAGOVÁ - 5:0

35

Německo právě vstřelilo branku!
Tohle je už regulérní debakl. Laudehrová měla na pravé straně dostatek místa a času na přihrávku pod sebe a ANJA MITTAGOVÁ prudkou ranou popáté rozvlnila síť za Thiamaleovou.

Celia ŠAŠIĆOVÁ - 4:0

31

Německo právě vstřelilo branku!
Gólostroj pokračuje. Po vysokém pasu za obranu sklepla Mittagová míč na CELII ŠAŠIĆOVOU a ta zblízka zakončila do prázdné branky. Hattrick je dokonán!

Anja MITTAGOVÁ - 3:0

29

Německo právě vstřelilo branku!
A je to 3:0. Po rychlém ťukecu na jeden dotek se za obranu dostala ANJA MITTAGOVÁ a hravě podstřelila Thiamaleovou.

Celia ŠAŠIĆOVÁ - 2:0

15

Německo právě vstřelilo branku!
Nyní už se ale CELIA ŠAŠIĆOVÁ může radovat, neboť si naběhla na centr z pravé strany a hlavou poslala míč neomylně do sítě. Thiamaleová se k míči nedostala včas.

Celia SAŠIĆOVÁ - 1:0

3

Německo právě vstřelilo branku!
Tak to je rychlý úvod utkání. Maierová si skvěle naběhla na přihrávku, zprava poslala přízemní centr do vápna a CELIA ŠAŠIĆOVÁ měla jednoduchou pozici pro zakončení.

Německo – Pobřeží slonoviny

10:0

konec (5:0)

Zpět na online

Branky: 3. Šašićová, 15. Šašićová, 29. Mittagová, 31. Šašićová, 35. Mittagová, 64. Mittagová, 71. Laudehrová, 75. Däbritzová, 79. Behringerová, 86. Poppová

Karty:   36. Akaffouová (CIV), 40. Thiamaleová (CIV), 58. Aguieová (CIV), 66. Ellohová (CIV), 70. Coulibalyová (CIV), 86. Nahiová (CIV)

Německo: Angererová – Maierová, Krahnová, Bartusiaková, Kemmeová – Gösslingová, Leupolzová (17. Behringerová) – Laudehrová (73. Petermannová), Mittagová, Poppová – Šašićová (46. Däbritzová).
Náhradníci: Schultová, Benkarthová – Schmidtová, Behringerová, Bremerová, Lotzenová, Marozsanová, Peterová, Cramerová, Henningová, Petermannová, Däbritzová.

Pobřeží slonoviny: Thiamaleová – Kacouová, F. Coulibalyová, Aguieová, Kpahoová (38. Tchetcheová) – Akaffouová, Guehaiová – Nahiová, Essohová (51. Nrehyová), Ellohová (72. N'Guessanová) – B. Diakiteová.
Náhradníci: Lydieová, Cynthiaová – Djelikaová, M. Diakiteová, Nrehyová, Sandrineová, N'Guessanová, Tchetcheová, Christineová, Nadegeová, Jessicaová, Haidaraová.

Rozhodčí: Carol Anne Chenardová – Marie Josee Charbonneauová, Suzanne Morissetová (všechny CAN)

Diváci: 20 953