Menu

Fotbal

Mistrovství světa - ženy

Nový Zéland – Nizozemsko

0:1

konec (0:1)

07.06.2015, 03:00 • Commonwealth Stadium, Edmonton • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

90+2

V již druhé minutě nastavení dochází k taktickému střídání. Místo Lieke Martensové zaujme Kirsten van de Venová.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty!

84

Odpracováno již má i Anouk Dekkerová, kterou nahrazuje Tessel Middagová.

81

První střídání právě vyčerpal i nizozemský trenér Roger Reijners. Ten poslal na trávník Shanice van de Sandenovou a na laičku posadil Vivianne Miedemaovou.

72

Nový Zéland podruhé střídá. Katie Bowenovou na place nahradí Betsy Hassettová.

67

V řadách Nového Zélandu dochází k prvnímu střídání. Hřiště opouští Sarah Gregoriusová, její místo zaujme Jasmine Pereiraová.

64

A právě Lieke Martensová nyní vysokou nohou zasáhla Percivalovou a vidí žlutou kartu. Percivalová samozřejmě potřebuje ošetření.

Lieke MARTENSOVÁ - 0:1

33

Nizozemsko právě vstřelilo branku!
Tak to byla nádhera. Za hranicí velkého vápna dostala hodně prostoru LIEKE MARTENSOVÁ, která natáhla k parádní utažené střele a míč zapadl přesně k tyči brány. Letící Naylerová neměla šanci.

32

Trochu nešťastně, ale nebezpečně, nyní Duncanovou zasáhla Danielle van de Donková a Nizozemka vidí první žlutou kartu utkání.

Neuznaná branka Nizozemska

13

Nizozemsko se dostalo do vedení, ale branka neplatí! Danielle van de Donková se ocitla za obranou Nového Zélandu, přehodila Naylerovou, avšak kvůli ofsajdu se nejedná o branku regulérní a hrát budou Novozélanďanky.

Nový Zéland – Nizozemsko

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 33. Martensová

Karty:   32. van de Donková (NED), 64. Martensová (NED)

Nový Zéland: Naylerová – Percivalová, Duncanová, Ercegová, Stottová – Longoová – Rileyová, Gregoriusová (68.Pereiraová), Bowenová (72.Hassettová) – Wilkinsonová, Hearnová
Náhradníci: Rollsová, Lichtwarková – Millynnová, Yallopová, Cleverleyová, Mooreová, Whiteová, Hassettová, Pereiraová, Greenová, Keteová, Bottová

Nizozemsko: Geurtsová – van Lunterenová, van der Gragtová, van den Bergová, Hogewoningová – Dekkerová, Melisová, Spitseová – Martensová, van de Donková, Miedemaová
Náhradníci: van Veenendaalová, Christová – van de Venová, Bitoová, Lewerissaová, van Dongenová, van de Sandenová, van Erpová, Hoogendijková, Middagová, Janssenová, Roordová

Rozhodčí: Quetzalli Alvarado – Mayte Chavez, Enedina Caudillo (vš. MEX)