Menu

Fotbal

Mistrovství světa U20

Brazílie – KLDR

3:0

konec (0:0)

07.06.2015, 07:00 • Christchurch Stadium (Christchurch) • Skupina E • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.11 10.3 25.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Malcolmova hlavička mířila mimo

90+2

Andreas Pereira opět předvedl krásné sólo a následnou zasekávačkou si vytvořil prostor k centru. Na zadní tyči našel volného Malcoma, který však svou hlavičku nenasměroval dobře.

Leo PERREIRA - 3:0

86

Brazílie právě vstřelila branku!
Kanárci udeřili i potřetí a vedou již 3:0! Exekuci rohového kopu si vzal na starost Andreas Pereira, který svým krásným centrem našel ve vápně hlavu LEA PERREIY. Jmenovec Andrease Pereiry se prosadil po krásné hlavičce!

78

Minutu poté střídá naposledy i Brazílie. Ze hřiště odchází pravý obránce Joao Pedro, který dnes nebyl tolik vidět. Na posledních pár minut se na hřiště podívá Rodrigo Ramos.

77

KLDR provádí poslední střídání dnešního zápasu! Ze hry jde Jon Kum-Dong. Na "plac" se podívá obránce Jang Kum-Nam.

73

KLDR provádí i druhou změnu. Ze hřiště jde nevýrazný útočník Kim Yu-Song. Na trávník se na posledních dvacet minut podívá Kim Chol-Min.

69

Malcom provedl na pravé straně krásné sólo, avšak zastavil ho hvizd sudího Makasiniho, který ohodnotil riskantní zajetí Kum Donga pod nohy brazilského křídelníka jako faul! Kum Dong navíc dostává žlutou!

Jean CARLOS - 2:0

66

Brazílie právě vstřelila branku!
A tak je to 2:0! Brazílie se po šesti minutách opět prosazuje! Caju poslal míč do středu na Marcose Guilhermeho, který předal míč JEANU CARLOSOVI, ten si povodil korejské obránce nádhernou kličkou a poslal míč razantně do sítě!

61

I KLDR provádí první střídání. Ze hřiště jde Jo Kwang-Myong, kterého nahrazuje Un-Chol Ri.

Hyo-Song MIN - 1:0

60

Brazílie právě vstřelila branku!
Tak Kanárci se konečně dočkali! Jean Carlos dostal do středu pole přihrávku od Pereiry a předal míč Malcolmovi, který vypálil technickou střelu. Jeho střelu tečoval HYO-SONG MIN a míč doskákal do branky!

Guilherme trefil tyč

54

Brazílie krásně vykombinovala korejskou obranu! Caju se ocitl na levé straně, avšak na centr si netroufl, a tak předal míč pod sebe, kde se nacházel Marcos Guilherme. Jeho technická rána skončila na tyči!

Výborný zákrok korejského obránce na brankové čáře

47

Brazílie se po chybě Korejců dostala do protiútoku, který táhl po levé straně Jean Carlos. Ten skvěle načasoval centr na Malcoma, který Ri In Haka překonal, nicméně na brankové čáře zasáhl Jon Kum-Dong!

46

Rogério Micale si připravil dvojnásobné střídání hned na úvod druhého poločasu. Ze hřiště jde nevýrazný Judivan, kterého nahrazuje Jean Carlos, útočník patřící Realu Madrid. Na "plac" také přichází asi největší hvězda Brazílie Andreas Pereira, který nahrazuje Boschiliu.

Nepovedený přímý kop Boschilii

42

Exekuce volného přímého kopu se ujal Boschilia, který nevystřelil špatně, ale jeho pokus směřoval přesně doprostřed branky, tedy prostoru, kde stál Ri In Hak!

40

Třetí žlutou kartu dnešního utkání, druhou korejskou, dostává Kang Nam-Gwon, který zahrál v blízkosti vápna úmyslně rukou a dostává žlutý trest!

Obrovská šance Brazilců

30

Třicet minut nuda a nyní obrovská šance Brazilců! Parádně to udělal Judivan, který následně přenechal míč Malcolmovi, který poslal střílený centr na zadní tyč, kde Guilherme střílel do tyče! Následná dorážka Boschilii mířila vysoko nad branku!

20

Míč se odrazil od zdi k nohám Kima Kuk-Chola, který to zkusil opravdu z velké dálky. Jeho ránu zablokoval Malcom, avšak dle názoru rozhodíčho rukou. Malcom tak vidí žlutou kartu!

10

První žlutý trest přichází od hlavního arbitra Makasiniho. Obdržel jej Korejec Ri Kyong-Jin.

Brazílie – KLDR

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 60. Min (vla.), 66. Carlos (Guilherme), 86. Perreira (Pereira)

Karty:   20. Malcom (BRA), 40. Kang (BRA) – 10. Ri (NKOR), 69. Jon (NKOR)

Brazílie: Jean – Caju, Lucao (C), Leo Perreira, Joao Pedro (78. Rodrigo) – Jajá, Alef – Marcos Guilherme, Boschilia (46. Pereira), Malcom – Judivan (46. Jean Carlos)
Náhradníci: Marcos, Danilo, Gabriel Jesus, Georgemy, Rodrigo Ramos, Iago Maidana, Jorge, Andres Pereira

KLDR: In Hak Ri – Kyong-Jin Ri, Kuk-Chol Kim (C), Kum-Dong Jon (77. Jang Kum-Nam), Hyo-Song Min – Kwang-Myong Jo (61. Un-Chol Ri), Song-Sun Kim, Nam-Gwon Kang, Ju-Song Choe – Yu-Song Kim (73. Kim Chol-Min), Jong-Hyok So
Náhradníci: Kum-Nam Jang, Myong-Song Ro, Un-Chol Ri, Chol-Min Kim, Chol Song Pak, Kwang-Jim Kim, Chol Jae Kim, Jong-Hun Cha, Sol-Song Jo, Chol-Ryong Son

Rozhodčí: Makasini – Lount, Waldron