Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

TJ Slavia Louňovice – SK Zápy

4:2

konec (2:1)

07.06.2015, 17:00 • Petr Hluchý (@PetrHluchy)

David KALIVODA - 4:2

85

Zápy právě vstřelily branku!
V samém závěru zápasu ještě hosté upravují skóre po rychlé kombinaci u rohového praporku, po níž se k míči dostal DAVID KALIVODA, jenž ani tentokrát svým projektilem nedal Štěpánkovi žádnou šanci!

Martin ŠTENCL - 4:1

68

Louňovice právě vstřelily branku!
Obrovský kiks teď předvedl brankář Záp Ivo Doležal, jenž se chopil balónu mimo vápno a nedokázal si poradit s napadajícím útočníkem Louňovic MARTINEM ŠTENCLEM, který pak již neměl problém poslat míč do prázdné brány.

Jan MICKA - 3:1

66

Louňovice právě vstřelily branku!
Domácí opět odskakují na rozdíl dvou branek. Jan Starý výborným skluzem překazil rozehrávku zápských obránců a ti v následném zmatku darovali míč JANU MICKOVI, který zpoza hranice vápna prostřelil gólmana Doležala!

David KALIVODA - 2:1

44

Zápy právě vstřelily branku!
V samém závěru prvního poločasu hosté snižují na 2:1. Míče se chopil exslávista DAVID KALIVODA, jenž se promotal skrz obránce Louňovic a zpoza vápna vyslal nádhernou střelu pod břevno!

Dominik REJHON - 2:0

26

Louňovice právě vstřelily branku!
Zápští absolutně nezvládli rozehrávku na vlastní polovině hřiště a na půlící čáře o míč přišli. Domácí založili rychlý brejk, po kterém se v úniku ocitl opět DOMINIK REJHON, který i teď překonává brankáře Doležala!

Dominik REJHON - 1:0

7

Louňovice právě vstřelily branku!
Domácí se krátce po začátku zápasu dostávají do vedení poté, co si hosté nepokryli volného DOMINIKA REJHONA, jenž nikým neatakován překonal brankáře Doležala.

TJ Slavia Louňovice – SK Zápy

4:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 7. Rejhon, 26. Rejhon, 66. Micka, 68. Štencl – 44. Kalivoda, 85. Kalivoda

Karty:   77. Jemelík (ZAP)

TJ Slavia Louňovice: Štěpánek – Štencl, Medek (C), Rejhon, Starý (70. Knobloch), Čepelák, Vondráček, Kordiak (17. Procházka J.), Micka, Hell
Náhradníci: Procházka J., Procházka T., Daňhel, Knobloch

SK Zápy: Doležal – Jemelík, Hakl (79. Titěra), Šmejkal (69. Doležal M.), Petržílka, Kalivoda, Kovařík (C), Putz, Duben, Svoboda, Pavlík
Náhradníci: Baloun, Doležal M., Titěra, Snop, Bojčuk

Rozhodčí: Vnuk – Myška, Matoušek

Diváci: 135