Menu

Hokej

Play-off KHL

SKA Petrohrad – Torpedo Nižnij Novgorod

6:3

konec (3:1, 3:0, 0:2)

27.02.2015, 17:30 • Ice Palace • Václav Petrů

Tipsport: 1.48 4.9 5.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

55:20

Kasutin vytasil parádní zákrok proti Kutějkinovi, který měl před sebou odkrytý prostor.

54:40

Ericsson se zjevil před bránou, kde tečoval Kovalčokovu ránu od modré mimo svatyni.

50:57

Hráči SKA hráli v posledních minutách hodně lehkovážně, jako by se nemohlo nic stát. Z původního luxusního pětigolového náskoku už je jen rozdíl tří branek. Vjačeslav Bykov nechce nechat nic náhodě a bere si oddechový čas.

Jarkko IMMONEN - 6:3

50:57

Torpedo právě vstřelilo branku!
Hosté však přece jen třetí branku trefují a dramatizují tohle utkání. V době, kdy už byli hráči Torpeda kompletní, vyslal JARKKO IMMONEN střelu z pravého kruhu, která zamířila podél Koskinenova ramene do brány. Bez asistence.

49:55

Hosté se chvíli radovali ze vstřelené branky. Gól Dvurečenského ovšem nebyl uznán, protože padl poté, co rozhodčí zapískal. Všemu předcházelo přečíslení dva na jednoho.

48:48

Přesilová ha pro SKA. Alexej Potapov dostal dvě minuty za hrubost.

48:16

A šance i na druhé straně, Burdasov se ocitl v brejku, kotouč naservíroval Kablukovovi, přičemž jeho přihrávku trochu vychýlil vracející se hráč Torpeda. Hlavně z toho důvodu se Kablukovovi nepovedlo zakončit ideálně a Kasutin zakročil.

47:02

Domácí teď hrají poněkud lehkovážně, což malém hosté znovu potrestali, Krasnoslobodcev měl před sebou odkrytou klec, tu ovšem zpoza kruhů netrefil.

Wojtek WOLSKI - 6:2

45:46

Torpedo právě vstřelilo branku!
Hosté korigují skóre utkání. Alexander Makarov nahrál od pravého mantinelu do "ohně" a kotouč se odrazil od WOJTEKA WOLSKEHO do brány. Asistence. Alexander Makarov, Jarkko Immonen.

41:39

Čudinov nahrál do mezikruží Tichonovovi, jehož vychytal vyrážečkou Kasutin.

Jevgenij DADONOV - 6:1

39:43

Petrohrad právě vstřelil branku!
Tak to už je i smůla hostujícího celku, která jen dokládá zmar Torpeda v dnešním klání. JEVGENIJ DADONOV nahrával zpoza brány před svatyni Novgorodu, kde si kotouč velmi nešťastně a bizarně srazilza záda svého spoluhráče Aljajev. Bez asistence.

38:44

Po zákroku finského gólmana se do sebe pustili Wolski s Judinem. Oba kohouty vzápětí poslal rozhodčí zchladit na trestnou lavici na čtyři minuty za hrubost.

38:44

Po dlouhé době dobrá šance Torpeda, Wolski se ocitl před Koskinenem, jehož ovšem neprostřelil.

Jimmie ERICSSON - 5:1

33:02

Petrohrad právě vstřelil branku!
Gól Petrohradu byl na spadnutí a už je to tady. Pátá radost zaplněného Ledového paláce. Čudinov vyslal od modré čáry střílenou přihrávku, kterou do brány velmi šikovně tečoval JIMMIE ERICSSON. Asistence: Maxim Čudinov, Roman Červenka.

31:26

Sotva se domácím skončila jedna přesilová hra, další začíná. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Vladimir Malevič.

29:09

Další přesilová hra pro SKA. Dvě minuty za krosček obdržel Dmitrij Kazjonov.

28:09

Rozhodčí z dané celkem drsné potyčky vytáhl po jednom borci z každého mužstva a vzápětí je poslal na trestnou lavici. Za katrem již sedí Savinainen a na straně SKA Kutějkin. Bude se však pokračovat v pěti mužích na obou stranách.

28:09

Na konci přesilové hry však bylo před bránou Ska pořádně husto, Wolski vypálil od modré, Koskinen neměl kotouč pod kontrolou a následně se snažilo dorážet finské duo Salminen, Immonen. Koskinen své krajany nakonec vychytal. V brankovišti se poté strhla pořádná mela.

26:10

Hosté si zahrají druhou přesilovou hru a mohou navázat na tu první, při níž zaznamenali dosud svou jedinou branku. Jurij Alexandrov fauloval Potapova a už sedí za katrem.

Roman ČERVENKA - 4:1

23:24

Petrohrad právě vstřelil branku!
Domácí poprvé v zápase využívají přesilovou hru. ROMAN ČERVENKA si najel na levý kruh a svou střelou příklepem, která zamířila do levého horního růžku brány Novgorodu, vrací SKA klid na hokejky.

21:59

Hosté si vytvořili slušný tlak, jenomže Denis Kazjonov se dopustil v útočném pásmu nedovoleného bránění, a zbytečně oslabuje své mužstvo.

Jarkko IMMONEN - 3:1

19:23

Torpedo právě vstřelilo branku!
Hosté přece jen přesilovou hru využívají a dávají gól naděje! Salminen našel před bránou volného JARKKA IMMONENA, který se tváří v tvář Koskinenovi nemýlil. Asistence: Sakari Salminen, Wojtek Wolski.

17:29

Nyní si svou první přesilovou hru zápasu zahrají hosté. Viktor Tichonov neuhlídal svou hokejku, udeřil Potapova do tváře a na dvě minuty oslabí své mužstvo.

13:22

Po Kovalčukově tvrdé ráně vyrazil Kasutin puk před sebe, kde mohli dorážet Ketov s Ericssonem do odkryté klece, ani jednomu se to ovšem nepovedlo.

10:24

A trenér Novgorodu se rozhodl pro změnu brankářů. Michaila Birjukova nahradí mezi třemi tyčemi Ivan Kasutin.

10:24

Logický krok hostujícího trenéra, který si po rychlé nadílce branek bere oddechový čas.

Ilja KABLUKOV - 3:0

10:24

Petrohrad právě vstřelil branku!
A je tu další branka domácího mužstva, které se během deseti minut dostává do tříbrankového náskoku. ILJA KABLUKOV si vyměnil puk s Burdasovem a z pravého kruhu prostřelil Birjukova. Asistence: Anton Burdasov.

09:17

Kovalčuk na závěr přesilové hry vyslal od modré svou pověstnou tvrdou ránu golfákem, která orazítkovala břevno.

07:18

První třetina se pro hostující mužstvo nevyvíjí vůbec dobře. Torpedo bude hrát další oslabení. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Arťjom Aljajev.

Tony MARTENSSON - 2:0

05:19

Petrohrad právě vstřelil branku!
Ačkoliv se přesilová hra pro mužstvo moc dobře nevyvíjela, slaví domácí další branku bezprostředně po jejím skončení. Patrick Thoresen našel z levého kruhu přesnou přihrávkou TONYHO MARTENSSONA, který kotouč usměrnil do odkryté klece. Asistence: Patrick Thoresen.

03:30

Kutějkin pálil od modré čáry jen těsně mimo bránu.

03:19

Domácí si zahrají první přesilovou hru zápasu. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Dmitrij Kazjonov.

Vadim ŠIPAČJOV - 1:0

01:09

Petrohrad právě vstřelil branku!
Tak to je bleskový vstup domácího týmu do utkání a zaplněný Ledový palác je poprvé na nohou. Vyhlášený nahrávač VADIM ŠIPAČJOV ukázal, že umí i dávat góly. Zpoza levého kruhu vyslal přesnou střelu, která zamířila Birjukovovi mezi vyrážečku a beton. Asistence: Jevgenij Dadonov, Andrej Kutějkin.

SKA Petrohrad – Torpedo Nižnij Novgorod

6:3

konec (3:1, 3:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Šipačjov (Dadonov, Kutějkin), 6. Martensson (Thoresen), 11. Kablukov (Burdasov), 24. Červenka, 34. Ericsson (Čudinov, Červenka), 40. Dadonov – 20. Immonen (Salminen, Wolski), 46. Wolski (Makarov, Immonen), 51. Immonen

SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Kalinin, Rukavišnikov, Kutějkin, Alexandrov, Bělov, Čudinov, Jermakov, Judin – Červenka, Ericsson, Kovalčuk – Dadonov, Ketov, Šipačjov – Martensson, Tichonov, Thoresen – Kablukov, Burdasov, Chochrjakov

Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (11. Kasutin) – Hietanen, Pepeljaev, Blažjevskij, Bernackij, Aljajev, Malevič, Makarov – Salminen, Immonen, Wolski – Galuzin, Filatov, Krasnoslobodcev – Denis Kazjonov, Dmitrij Kazjonov, Stoljarov – Savinainen, Mozer, Dvurečenskij, Potapov

Rozhodčí: Bulanov, Olenin – Misjur, Raming

Diváci: 12 337

Průběh zápasu
1. třetina
01:09
03:19
05:19
07:18
10:24
17:29
19:23
Po 1. třetině
2. třetina
21:59
23:24
26:10
28:09
29:09
31:26
33:02
38:44
39:43
Po 2. třetině
3. třetina
45:46
48:48
50:57
Konec