Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – New Jersey Devils

2:5

konec (1:2, 1:1, 0:2)

20.01.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 1.87 3.8 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Jacob JOSEFSON - 2:5

54:31

Devils právě vstřelili branku!
Tohle už bude hodně psychicky výhodné pro New Jersey. Přestože Ďáblové hráli v oslabení, nedělalo jim vůbec žádný problém uniknout v přečíslení dva na jednoho. Obrana San Jose zůstala vepředu v útočném pásmu, se spoluhráčem si vyměnil ve správný moment kotouč JACOB JOSEFSON. Pro autora pátého gólu New Jersey nebylo složité zakončit, střílel totiž do více jak z poloviny odkryté klece Sharks. Marek Židlický ještě chvilku pobude na trestné lavici. Asistence: Adam Henrique, Jon Merrill.

Travis ZAJAC - 2:4

51:12

Devils právě vstřelili branku!
Možná hodně důležitý zásah pro New Jersey Devils, protože přichází v momentě, kdy do konce třetí třetiny zbývá méně než deset minut čistého času. Navíc tenhle gól nastal velmi nečekaně, Devils se až po několika minutách útočné odmlky dostali k lepší příležitosti. A hned končí šance vstřelenou brankou, TRAVIS ZAJAC přechytračil strážce svatyně San Jose a doklepl puk za zmateného Alexe Stalocka. Uklidňující trefa pro mužstvo z Východní konference. Asistence: Adam Larsson, Martin Havlát.

Steve BERNIER - 2:3

34:45

Devils právě vstřelili branku!
Devils mají své vedení zpátky, navíc využívají přesilovou hru, přestože jejich početní výhoda pomalu plynula ke svému závěru. Celou akci započali hosté od mantinelu, následně se kotouč odrazil v místě kolem mezikruží na hokejku hráče jménem STEVE BERNIER. Ten svým druhým zásahem utkání posílá New Jersey zpět do vedení. Přesně usměrnil puk z místa, odkud už jen těžko mohl Alex Stalock zkoušet střelu pokrýt, tečoval jej totiž před klecí. Domácí už tak budou v plném počtu. Asistence: Mike Cammalleri, Adam Henrique.

Matt NIETO - 2:2

24:00

San Jose právě vstřelilo branku!
A je srovnáno! Aktivní vstup do druhé třetiny se teď San Jose vyplatil, protože ještě opět neuplynulo ani pět minut z periody a kotouč se třepotá za zády Coryho Schneidera. Dopravil jej tam hbitě připravený zakončit MATT NIETO, který nedal moc šancí maskovanému muži ve službách New Jersey Devils. Máme opět shodný výsledek na kostce v Kalifornii, domácí zpátky na útočné vlně. Asistence: Tyler Kennedy, Tomáš Hertl.

Steve BERNIER - 1:2

16:04

Devils právě vstřelili branku!
Navíc prvním gólem muži z Východní konference nekončí, hned o několik vteřin později unikají dokonce do vedení. Tentokrát se obrana San Jose Sharks docela zapomněla na polovině soupeře, takže o to těžší měl potom situaci brankář Alex Stalock. Proti němu uplatnil svou šikovnost a výborné zakončení STEVE BERNIER, jehož radosti se asi není třeba vůbec divit. Asi dnes uvidíme ještě hodně zajímavého hokeje. Asistence: Scott Gomez.

Jordin TOOTOO - 1:1

15:29

Devils právě vstřelili branku!
Jenže pozor, první třetina neskončí za bezgólového stavu ani pro hostující mančaft, teď se vyplatili New Jersey důraz na brankovišti a přehled před soupřovým gólmanem. Jediný, kdo se zavčas z Ďáblů zorientoval a dokázal puk dopravit za Alexe Stalocka, byl JORDIN TOOTOO, jenž překvapuje fanoušky na tribunách v SAP Center. Asistence: Tim Sestito, Jacob Josefson.

Joe PAVELSKI - 1:0

03:59

San Jose právě vstřelilo branku!
Máme tu první gól ještě v zahajovací pětiminutovce první třetiny. Sharks na nic nečekali, prostě jen zavezli kus černé pryže jednoduše do útočné třetiny, JOE PAVELSKI pak dostal velice pohlednou přihrávku na pravý kruh, aby mohl naprosto přesnou střelou vymést pavučinky v zařízení New Jersey Devils. Důležitý gól pro San Jose, protože přesně takové začátky Žralokům na domácím kluzišti většinou sedí. Asistence: Joe Thornton, Melker Karlsson.

San Jose Sharks – New Jersey Devils

2:5

konec (1:2, 1:1, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Pavelski (Thornton, Karlsson), 24. Nieto (Kennedy, Hertl) – 16. Tootoo (Sestito, Josefson), 17. Bernier (Gomez), 35. Bernier (Cammalleri, Henrique), 52. Zajac (Larsson, Havlát), 55. Josefson (Henrique, Merrill)

San Jose Sharks: Stalock – Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Hannan, Irwin – Pavelski, Thornton, Karlsson – Wingels, Couture, Marleau – Kennedy, Hertl, Nieto – McGinn, Sheppard, Desjardins

New Jersey Devils: Schneider – Larsson, Greene, Židlický, Fraser, Merrill, Gelinas – Bernier, Gomez, Henrique – Havlát, Zajac, Eliáš – Ryder, Cammalleri, Zubrus – Tootoo, Sestito, Whitney

Rozhodčí: Burchell, Peel – Cvik, Cameron

Diváci: 17 562

Průběh zápasu
1. třetina
03:59
11:33
15:29
16:04
Po 1. třetině
2. třetina
24:00
25:32
33:32
34:45
37:35
Po 2. třetině
3. třetina
46:27
48:15
51:12
53:11
54:31
Konec