Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – New Jersey Devils

2:5

konec (1:2, 1:1, 0:2)

20.01.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 1.87 3.8 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tři hvězdy utkání

1. Cory Schneider (NJD) (36 zásahů)
2. Adam Henrique (NJD) (0 + 2)
3. Adam Larsson (NJD) (0 + 1) (07:12:19)
Československá stopa v utkání

Tomáš Hertl (SJS) (0 + 1, čas na ledě 12:43, 1 střela)
Marek Židlický (NJD) (0 + 0, čas na ledě 21:03, 0 střel)
Patrik Eliáš (NJD) (0 + 0, čas na ledě 17:48, 5 střel)
Martin Havlát (NJD) (0 + 1, čas na ledě 15:54, 3 střely)
Zápas je u svého konce. New Jersey vítězí v Kalifornii celkem jednoznačným výsledkem 5:2 ze svého pohledu, ve třetí části hry dokázali hosté přidat ještě dvě branky navrch. Přestože San Jose výrazně zvýšilo na závěr střeleckou aktivitu, na další gólové ovoce nedosáhlo. Spokojenější tak dnes z ledu odjíždějí muži z New Jersey, na ledě SAP Center slaví zaslouženě. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezké úterý.

60:00

Konec zápasu.

59:24

Běží poslední minuta třetí třetiny, zároveň s největší pravděpodobností také celého zápasu. Alex Stalock raději pro jistotu podržel puk lapačkou na brankovišti a zajistil ještě jedno buly.

58:56

Dvojice hokejistů v dresu New Jersey Devils zamířila na útočnou štaci. Ale nyní zastavuje hráče z východu postavení mimo hru, vhazovat se bude na modré čáře ve střední třetině.

58:13

Zajímavostí je, že San Jose, ač většinu utkání prohrávalo také v počtu střel na branku, nakonec vévodí statistice střeleckých pokusů. Ale na góly má pořád jasně navrch tým Ďáblů.

57:57

Ještě jedna malá přestávka, za okamžik pokračujeme v závěru třetí třetiny.

57:45

Hala na chvíli zahučela, Tyler Kennedy mohl zasunovat skoro do poloviny odkryté brány, ale minul puk poskakující kolem jeho hokejky.

56:58

Patrik Eliáš s klidem zavezl puk do útočné třetiny Devils, na chvíli se u puku setkal se svým krajanem, ale dnes zároveň soupeřem Tomášem Hertlem.

56:00

Přestože tři góly jsou hodně, o čemž Sharks vědí, nevzdávají se. Tomáš Hertl kousek za modrou čarou zkusil vypálit a překvapit Schneidera.

Jacob JOSEFSON - 2:5

54:31

Devils právě vstřelili branku!
Tohle už bude hodně psychicky výhodné pro New Jersey. Přestože Ďáblové hráli v oslabení, nedělalo jim vůbec žádný problém uniknout v přečíslení dva na jednoho. Obrana San Jose zůstala vepředu v útočném pásmu, se spoluhráčem si vyměnil ve správný moment kotouč JACOB JOSEFSON. Pro autora pátého gólu New Jersey nebylo složité zakončit, střílel totiž do více jak z poloviny odkryté klece Sharks. Marek Židlický ještě chvilku pobude na trestné lavici. Asistence: Adam Henrique, Jon Merrill.

54:01

Nadále stejná situace. Ačkoliv domácí útočí a kombinují v pásmu hodně aktivně, střelecká stránka dnes není jejich nejsilnějším aspektem.

53:26

Přihrávka Thorntona před branku na Pavelskiho se s přesností neshledala, toho Devils využili k okamžitému vyhození kotouče alespoň za modrou obrannou čáru.

53:11

Jedna z dobrých možností pro San Jose, jak se mohou Žraloci dostat zase zpátky do zápasu. Za vysokou hůl míří za katr pykat český obránce Marek Židlický (NJD).

52:16

Sharks se přesto nevzdávají, hned po inkasovaném gólu vyrážejí na útočný výlet, i když teď je obrana New Jersey přeci jen zase o něco více jistější.

Travis ZAJAC - 2:4

51:12

Devils právě vstřelili branku!
Možná hodně důležitý zásah pro New Jersey Devils, protože přichází v momentě, kdy do konce třetí třetiny zbývá méně než deset minut čistého času. Navíc tenhle gól nastal velmi nečekaně, Devils se až po několika minutách útočné odmlky dostali k lepší příležitosti. A hned končí šance vstřelenou brankou, TRAVIS ZAJAC přechytračil strážce svatyně San Jose a doklepl puk za zmateného Alexe Stalocka. Uklidňující trefa pro mužstvo z Východní konference. Asistence: Adam Larsson, Martin Havlát.

50:57

Nová práce pro gólmana v bílém trikotu. Jenže s tímhle pukem neměl Schneider vůbec žádné starosti, jen jej v klidu zakryl lapačkou a přerušil hru.

50:40

Chvíli váhali hosté se stylem, jak dostat kotouč ze svého obranného pásma. Ale nakonec vše zvládli, San Jose alespoň mohlo v klidu dostřídat.

50:20

New Jersey už v plném počtu, přesto ještě nebezpečí pro jejich brankáře. Po zakončení Patricka Marleaua menší rozmíška v blízkosti Schneiderova brankoviště. Ale vylučovat se nebude.

49:44

Vlasic a Karlsson si pohráli s pukem a vzájemně si jej předali, ale do rozehrávky se vložila hostující obrana. Další vyhození Devils mimo své pásmo.

49:05

Joe Thornton nejdříve vystřelil, pak ještě svůj pokus sám dorážel. Ale pohotový Cory Schneider udržel kotouč pevně na svém betonu, ještě před brankovou čarou.

48:35

Jenže ani teď není Žralokům přáno, Ďáblové okamžitě nahazují alespoň do střední třetiny a největší starosti mají hosté za sebou.

48:15

Třináct vteřin budou hrát hokejisté San Jose přesilovou hru pět na tři. Hostující hokejista Jon Merrill (NJD) dostává trest za hákování.

48:08

Tommy Wingels ale již zařídil práci pro Coreyho Schneidera, navíc uvidíme za několik sekund další hostující vyloučení.

47:16

Patrick Marleau a jeho spoluhráči z lajny nedokázali ani teď udržet kus černé pryže na modré čáře, na led už vjíždí čerstvá síla v podobě Tomáše Hertla.

46:50

Hosté se hned chvíli po vhazování osvobozují vyhozením, stejný počin se jim povedl o několik vteřin později znovu.

46:27

New Jersey Devils dnes čeká druhé oslabení. Dvě minuty za podražení musí ke své nelibosti jít odsedět Adam Henrique (NJD). Teprve druhá přesilovka pro domácí.

46:17

Alex Stalock pomůže s rozehrávkou svým spoluhráčům, hned se pokusil o přechod do pásma Joe Pavelski. Avšak marně.

46:04

Scott Gomez dostal svůj tým do postavení mimo hru, budeme pokračovat hned, jen co skončí krátká přestávka.

45:18

Teď už ale rozhodčí hvízdá do píšťalky, strážce klece New Jersey Devils totiž přešel do rychlého rozkleku a zabránil průchodu kotouče do sítě.

44:50

Dá se říci, že zatím ve třetí periodě skoro nevidíme žádné přerušení hry. Žraloci toho využívají k navýšení tempa, Tomáš Hertl popostrčil touš na branku.

44:03

Joe Pavelski a další jeho střídání, nyní ale domácí forvard výborně odstavován od kotouče soupeřem v podobě Gomeze.

43:26

Tommy Wingels zkusil sám proniknout až před Coreyho Schneidera, jenže byl zablokovaný těsně před tím, než se odhodlal ke střele.

42:46

Alex Stalock poprvé v závěrečné třetině musel vytáhnout některý ze svých zákroků, jen vystrnadil beton dopředu a vyrazil kotouč před sebe.

42:03

Nadále zůstávají muži San Jose v blízkosti gólmana Ďáblů, jediné co ještě Žralokům chybí k vyrovnání, jsou přesné střely do správných míst.

41:37

Joe Thornton a Joe Pavelski si vyměnili puk za modrou čarou, druhý zmiňovaný ale nezakončil přesně. Burns pak ještě ohrozil Schneidera.

40:36

Logan Couture na levé straně zkusil střelu zápěstím, ale zařízení netrefil. Sharks dávají najevo, že budou chtít daleko více střílet než v předchozích dvou periodách.

40:15

První vhazování ve třetí třetině vzali na svá bedra hosté, New Jersey hned vyrazilo kupředu. I když nejdříve Sharks urputně bránili.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku ve druhé třetině

San Jose Sharks: 10

New Jersey Devils: 12
Také po druhé třetině hokejisté z New Jersey vedou rozdílem jednoho gólu, přestože se nejdříve povedlo Sharks vyrovnat. Počkejme na závěrečnou třetinu, dost možná ještě uvidíme nějaké branky na jedné či druhé straně.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:39

Čas už jen na pár šancí, Patrick Marleau posunoval na Thorntona, druhý zmiňovaný ale ve vyložené šanci minul.

39:13

Matt Irwin zachránil situaci před brankou a ještě udržel pásmo pro Sharks, pak ale svatyně Schneidera vypadla ze svého postavení.

38:34

Hned první početní výhoda v podání San Jose Sharks nevypadá vůbec špatně, jen by Sharks potřebovali přesnější zakončení.

38:03

Patrick Marleau dorážel Pavelskiho střelu kousek za levým kruhem, ale neusměrnil kotouč do sítě. Domácí stále zůstávají v pásmu.

37:35

Adam Larsson (NJD) si svým důrazem vysloužil nejen respekt, ale také faul. Rozhodčí jej posílá na dvě minuty za katr, provinil se krosčekem. První přesilovka Sharks.

37:20

Joe Thornton před brankou v dobré možnosti, ale netečoval puk do sítě, když poskakoval na brankovišti.

37:01

Na druhou stranu uspořádal útočnou výpravu jeden z útočníků New Jersey, Stalockova lapačka pohotově připravena.

36:25

Když už se Žraloci dostali k puku ve středním pásmu, kvůli vlastní nepřesnosti jej ztratili. Inkasovaná branka domácí trochu rozhodila.

35:48

Buly před Stalockem vyhráli domácí, ale brzy o kotouč přišli. Cammalerrimu se ještě málem podařili domácího gólmana prověřit.

Steve BERNIER - 2:3

34:45

Devils právě vstřelili branku!
Devils mají své vedení zpátky, navíc využívají přesilovou hru, přestože jejich početní výhoda pomalu plynula ke svému závěru. Celou akci započali hosté od mantinelu, následně se kotouč odrazil v místě kolem mezikruží na hokejku hráče jménem STEVE BERNIER. Ten svým druhým zásahem utkání posílá New Jersey zpět do vedení. Přesně usměrnil puk z místa, odkud už jen těžko mohl Alex Stalock zkoušet střelu pokrýt, tečoval jej totiž před klecí. Domácí už tak budou v plném počtu. Asistence: Mike Cammalleri, Adam Henrique.

34:13

Cory Schneider měl dokonce v přesilovce svých spoluhráčů práci, Tommy Wingels se totiž ve vlastním oslabení vydal na útočný výlet.

33:46

Sharks ale hned vyhazují touš přes všechny čáry. Oslabení jim zatím dnes nečiní takové problémy.

33:32

Sestito sražen u mantinelu a vyloučení se dnes už potřetí plánuje pro domácího beka Brenta Burnse (SJS). Půjde pykat na dvě minuty za hrubost. Přesilovka pro Devils.

33:09

Domácí obránce rozehrával na Thorntona, ale Tootoo vystihl jeho pokus. Málem z toho všeho byly ještě trable pro Žraloky.

32:22

San Jose zdlouhavě bojovalo o kotouč před svým gólmanem, když ve třech mužích Jersey zkoušelo útočit. Ale nakonec vše zažehnáno pro domácí.

31:45

Marek Židlický a jeho další střelecký pokus kousek za modrou čarou, odkud český bek pálí moc rád. Ale ani teď zařízení netrefil.

31:01

Sotva Devils vyhráli na Buly, Henrique už uháněl získat pásmo pro New Jersey. Ale moc dlouho tam on a jeho spoluhráči nevydrželi, Sharks vyhazují.

30:37

Puk jen chvíli po vhazování končí na zakázaném uvolnění, takže se hra okamžitě vrací zpátky před Alexe Stalocka.

30:28

Hráči mají možnost chviličku vydechnout, krátká reklamní pauza a po ní se hned bude vhazovat.

30:06

Tomáš Hertl navíc o několik mžiků později opět nebezpečný pro soupeře, tohle střídání mu opravdu vychází. Jen přesnější zakončení chybí.

29:37

Tomáš Hertl čeká už nějaký ten zápas na svůj další gól. Teď se o něj pokusil, ale proti jeho rychlému zakončení po ledě gólman Devils vytasil beton.

29:19

Logan Couture a jeho pokus zápěstím z dálky. Corey Schneider hru přerušuje zásahem lapačkou.

28:51

Dillon má starosti u mantinelu za vlastní brankou, kde naháněl dokonce dva soupeře v bílých trikotech. Ale Marleau mu ještě dokázal vypomoci.

28:06

Marek Židlický prověřil nejen brankáře Alexe Stalocka, ale také celou obranu San Jose Sharks, když pálil hodně tvrdě od modré čáry. Ale minul.

26:58

Po dalším vhazování hnedka střela, Kennedy ji ale stačil zblokovat ještě dříve, než doletěla k prostoru do brankoviště.

26:48

První komerční přestávka ve druhé části, hned potom samozřejmě budeme pokračovat.

26:04

Cammalerriho střela od modré čáry, ale hostující hokejista ji nedokázal dopravit až za Stalocka, za chvíli budou domácí v plném počtu.

25:32

Následuje ale velice brzy vlyoučení. Brent Burns (SJS) musí usednout na trestnou lavici, protože podle názoru hlavního rozhodčího hákoval Cammallerriho.

Matt NIETO - 2:2

24:00

San Jose právě vstřelilo branku!
A je srovnáno! Aktivní vstup do druhé třetiny se teď San Jose vyplatil, protože ještě opět neuplynulo ani pět minut z periody a kotouč se třepotá za zády Coryho Schneidera. Dopravil jej tam hbitě připravený zakončit MATT NIETO, který nedal moc šancí maskovanému muži ve službách New Jersey Devils. Máme opět shodný výsledek na kostce v Kalifornii, domácí zpátky na útočné vlně. Asistence: Tyler Kennedy, Tomáš Hertl.

23:32

Devils málem unikali v přečíslení, ale nakonec jejich akci dokázali domácí zastavit, Joe Thornton už vyváží touš dopředu.

22:28

Matt Irwin dnes poprvé v možnosti, kdy se může ukázat na straně útočného pásma. Ale nepovedlo se mu zakončení, takže musím s pukem zpátky.

21:58

Stalock drží puk pod svou rukavicí, bude se před ním opět vhazovat.

21:33

Joe Thornton hledal na modré čáře nachystaného Melkera Karlssona, ale mladík Žraloků teď nebyl moc schopen přihrávku přijmout. Hrají hosté.

21:10

Domácí gólmam následně přerušuje hru, právě po jeho pravé ruce bude padat kus černé gumy na led.

20:45

Martin Havlát a jeho útočný výlet před Alexe Stalocka, ale Čech ve službách Devils nepropasíroval puk do míst, kde by si to pravděpodobně přál.

20:06

Na buly úspěšní hráči New Jersey, ale byl to Patrick Marleau, komu se podařili poprvé za třetinu vypálit na branku.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku v první třetině

San Jose Sharks: 8

New Jersey Devils: 17
Hodně atraktivní první třetina. Padly v ní celkem tři branky, New Jersey navíc Žraloky v závěru periody zaskočilo. Nechme se překvapit, co přinesou další dvě části.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:06

Už započala poslední minuta zahajovací periody, u puku stále San Jose, ve snaze zakončit, třeba i z dálky.

18:30

Tomáš Hertl chce vybojovat vyrovnání zpátky pro domácí mančaft, ale na dvou bránících hráčích Jersey ztroskotal.

17:50

Vhazování v útočném pásmu Žraloci vyhráli, v následní protiakci Devils odpískání postavení mimo hru.

Steve BERNIER - 1:2

16:04

Devils právě vstřelili branku!
Navíc prvním gólem muži z Východní konference nekončí, hned o několik vteřin později unikají dokonce do vedení. Tentokrát se obrana San Jose Sharks docela zapomněla na polovině soupeře, takže o to těžší měl potom situaci brankář Alex Stalock. Proti němu uplatnil svou šikovnost a výborné zakončení STEVE BERNIER, jehož radosti se asi není třeba vůbec divit. Asi dnes uvidíme ještě hodně zajímavého hokeje. Asistence: Scott Gomez.

Jordin TOOTOO - 1:1

15:29

Devils právě vstřelili branku!
Jenže pozor, první třetina neskončí za bezgólového stavu ani pro hostující mančaft, teď se vyplatili New Jersey důraz na brankovišti a přehled před soupřovým gólmanem. Jediný, kdo se zavčas z Ďáblů zorientoval a dokázal puk dopravit za Alexe Stalocka, byl JORDIN TOOTOO, jenž překvapuje fanoušky na tribunách v SAP Center. Asistence: Tim Sestito, Jacob Josefson.

15:17

Hra ale opět rozhodčím přerušna, puk vyletěl hodně vysoko do hlediště.

14:58

Nahození Devils od modré čáry obránci San Jose s klidem zablokovali. Pak domácí vystřídali a přemýšlí nad útočným výletem.

14:43

Ještě jedna krátká reklamní přestávka, pak už budeme sledovat zbytek zahajovací dvacetiminutovky.

13:58

Patrik Eliáš v prostoru mezi kruhy na malou chvilku získal puk a dokonce i nebezpečně zakončil. Avšak muž v domácí svatyni prozatím nedovoluje proniknout puku.

13:40

Brent Burns před několika okamžiky vklouzl zpátky do hry, San Jose první početní převahu soka ubránilo. A může zase myslet na hru dopředu.

13:05

Přesilovka hostující družiny už se nachází ve své druhé polovině, jedinou větší šanci zatím měl Gomez. Ale ten lehkou střelou na Stalocka nestačil.

12:31

Devils se sami připravili o výhodu útočného pásma, tu z důvodu technického přestupku bude padat puk na ledovou plochu před jejich klecí.

11:53

New Jersey nazapočalo početní výhodu vůbec špatně. Patrik Eliáš ale z pravého kruhu nevystřelil, stejně jako potom nezakončoval od modré čáry další Čech, Marek Židlický.

11:33

Teď už sledujeme vůbec první vyloučení duelu, dvě minuty za držení inkasuje domácí obránce Brent Burns (SJS), ten teď bude sledovat zpoza plexiskla přesilovku Devils.

11:12

Patrick Marleau ihned po buly stačil udržet kotouč v útočném pásmu, o pár vteřin později jej ale domácí opět vyhodil na icing. Musejí tak ke svému brankáři.

11:03

Druhá komerční přestávka zápasu, ještě předtím odpískáno Žralokům postavení mimo hru při přechodu do třetiny.

10:13

Nacházíme se už ve druhé polovině první části, San Jose alespoň na moment zase navšítvilo pásmo soupeře, leč tam nic nevymyslelo.

09:23

Hosté ale zatím vícekrát zakončili na branku, ačkoliv Alex Stalocka doposud neměl tolik těžké práce.

08:46

Joe Thornton a Malker Karlsson opět motali hlavy Coreymu Schneiderovi v brance Ďáblů, první zmiňovaný ještě možná plánoval finální příhru, ale k té nedošlo.

08:21

Kotouč opět mimo hrací plochu, teď jej tam vlastní nepřesností srazili muži New Jersey Devils.

07:56

Puk už v klidu po dostřídání svých spoluhráčů může rozehrát dopředu Dillon, proti byl ale ještě loňský Žralok Martin Havlát, který celou akci zastavil.

07:23

Sestito velice aktivně obral domácí hráče za jejich brankou o puk, málem se mu podařilo vytočit až před Stalocka. Ale ten přeci jen práci vůbec neměl.

06:46

Okamžitě po buly okusil vystřelit Logan Couture, avšak jeho pokus letěl hodně nad úroveň horní tyčky. Vhazování se bude opakovat.

06:41

Mladý talent Melker Karlsson byl sice s kotoučem jen kousek za útočnou modrou čarou, přesto si ale troufl na střelu. Schneider puk raději přidrží a následuje krátká přestávka.

06:02

Vyhození San Jose na zakázané uvolnění, Sharks se nyní příliš nedaří rozehrávka od vlastní branky.

05:50

Teď už ale brankář domácích barev raději podrží puk v lapačce a zařídí tak buly po své pravé ruce. O několik vteřin velice podobná situace znovu.

05:28

Na druhé straně hrací plochy ale už zlobil domácí obránce Travis Zajac, jehož zakončení z dálky ale nemohlo Alexe Stalocka nikterak překvapit.

Joe PAVELSKI - 1:0

03:59

San Jose právě vstřelilo branku!
Máme tu první gól ještě v zahajovací pětiminutovce první třetiny. Sharks na nic nečekali, prostě jen zavezli kus černé pryže jednoduše do útočné třetiny, JOE PAVELSKI pak dostal velice pohlednou přihrávku na pravý kruh, aby mohl naprosto přesnou střelou vymést pavučinky v zařízení New Jersey Devils. Důležitý gól pro San Jose, protože přesně takové začátky Žralokům na domácím kluzišti většinou sedí. Asistence: Joe Thornton, Melker Karlsson.

03:25

Sharks rozehrávají za Stalockovou svatyní a jdou znovu kupředu.

02:57

Brent Burns nahodil kotouč nahodil kus černé gumy ze středního třetiny před branku Devils a doufal, že ho tam někdo bude tečovat.

02:08

Tomáš Hertl nakonec alespoň chvílí obtěžoval soka u modré čáry, jeho krajan Marek Židlický zase posouval puk do pásma z obranné modré čáry.

01:30

New Jersey nasadilo docela rychlé tempo, ale Sharks stíhají všechny puky u mentinelů, Tomáš Hertl poprvé na ledě a hned se pokusil dostat k puku.

00:58

Poprvé v obranném pásu pozorný domácí obránce Vlasic, jehož postavení ale nedalo soupeři šanci projít až před gólmana Alexe Stalocka.

00:33

Tommy Wingels se postaral nakonec o první zakončení San Jose, přestože jeho střela zápěstím jen zkusila betony Coreyho Schneidera.

00:14

Na úvodní vhazování uspěl celek New Jersey Devils, Žraloci pak ale převzali puk a málem dneska vystřelili.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

San Jose Sharks: Stalock – Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Hannan, Irwin – Pavelski, Thornton, Karlsson – Wingels, Couture, Marleau – Kennedy, Hertl, Nieto – McGinn, Sheppard, Desjardins

New Jersey Devils: Schneider – Larsson, Greene, Židlický, Fraser, Merrill – Bernier, Gomez, Henrique – Havlát, Zajac, Eliáš – Ryder, Cammalerri, Zubrus – Tootoo, Sestito, Whitney.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Vítejte u dnešního utkání National Hockey League, utkají se spolu podruhé v sezóně mančafty z opačných konferencí San Jose Sharks a New Jersey Devils. Oba celky minulý zápas prohrály, takže motivaci určitě mají jak Žraloci, tak Ďáblové.
Československá stopa v utkání

Tomáš Hertl (SJS) (8 + 8)
Jaromír Jágr (NJD) (9 + 16)
Patrik Eliáš (NJD) (6 + 14)
Marek Židlický (NJD) (4 + 16)
Martin Havlát (NJD) (5 + 6)
Předchozí vzájemné utkání

Týmy se spolu naposledy utkaly v říjnu loňského roku, na začátku sezóny 2014/2015 Žraloci zavítali na východ, mužstvo San Jose Sharks zvítězilo poměrem 4:2.
SAN JOSE SHARKS

Fanoušci v San Jose věří, že se jejich oblíbenci také letos na jaře zúčastní vyřazovacích bojů. Žraloci tradičně patří k lepším klubům základního dějství sezóny, tento rok zatím postávají na šesté pozici Západní konference. Ztráta na čtvrté Chicago Blackhawks ale činí pouhé čtyři body, takže tabulka může za několik dní či týdnů vypadat zase úplně jinak. Pacifická divize pak Sharks přisuzuje místo druhé, více bodů sesbírali pouze Anaheim Ducks. Na předchozí klání ale Kaliforňané nevzpomínají v dobrém, doma totiž podlehli Calgary Flames 3:4 v prodloužení, ačkoliv předtím dvakrát slavili vítězství v základní hrací době. Jak bude San Jose sedět herní styl New Jersey?
NEW JERSEY DEVILS

Hokejová družina kolem českého útočníka Jaromíra Jágra zatím hledá způsob, jak se propracovat tabulkou Východní konference vzhůru. Aktuálně Ďáblové postávají na třetím nejhorším místě na východě, horší postavení čítají pouze Carolina Hurricanes a Buffalo Sabres.Se čtyřiceti body však New Jersey může pomýšlet na vyšší příčky, přestože naposledy červenobílí podlehli Anaheim Ducks v základní hrací době. Ještě předtím ale vyzráli na obhájce Stanley Cupu z Los Angeles. Cestování po západě zakončí Devils právě dnes na ledě San Jose Sharks v SAP Center.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

San Jose Sharks – New Jersey Devils

2:5

konec (1:2, 1:1, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Pavelski (Thornton, Karlsson), 24. Nieto (Kennedy, Hertl) – 16. Tootoo (Sestito, Josefson), 17. Bernier (Gomez), 35. Bernier (Cammalleri, Henrique), 52. Zajac (Larsson, Havlát), 55. Josefson (Henrique, Merrill)

San Jose Sharks: Stalock – Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Hannan, Irwin – Pavelski, Thornton, Karlsson – Wingels, Couture, Marleau – Kennedy, Hertl, Nieto – McGinn, Sheppard, Desjardins

New Jersey Devils: Schneider – Larsson, Greene, Židlický, Fraser, Merrill, Gelinas – Bernier, Gomez, Henrique – Havlát, Zajac, Eliáš – Ryder, Cammalleri, Zubrus – Tootoo, Sestito, Whitney

Rozhodčí: Burchell, Peel – Cvik, Cameron

Diváci: 17 562

Průběh zápasu
1. třetina
03:59
11:33
15:29
16:04
Po 1. třetině
2. třetina
24:00
25:32
33:32
34:45
37:35
Po 2. třetině
3. třetina
46:27
48:15
51:12
53:11
54:31
Konec