Menu

Hokej

Liga mistryň

HK Poprad – SKIF Nižnij Novgorod

1:7

konec (0:2, 0:4, 1:1)

06.12.2014, 13:30 • Nižnij Novgorod • Richard Wagner (@Groundhoppik)

58:59

A pozor! Ještě se jedna z domácích hráček dostala do samostatného úniku, ale bohužel pro její celek se nedokázala vejít se svým forhendovým blafákem mezi tři tyče.

49:33

Jelena Silinová se prokličkovala až před branku. Akorát na rozdíl od Dalibora Jandy, kamaráde, Silinová nevyhrála. Natolik se ve svých kličkách umotala, až zakončila vedle.

Patricia GORECKÁ - 1:7

45:55

Poprad právě vstřelil branku!
No vida strýčka Fida! Poprad dokázal snížit a pokazit tak čisté konto Valerii Tarakanovové! Martina Staronová našla na levém kruhu svoji spoluhráčku PATRICIU GORECKOU, která si udělala prostor a vystřelila přesně na zadní tyč, kam se povyjetá Tarakanovová natahovala marně! Asistence: Martina Staronová.

Maria PEČNIKOVOVÁ - 0:7

43:30

SKIF právě vstřelil branku!
Využitá přesilovka a "lucky seven" je na světě. Popradské hráčky jen přihlížely krásné kombinaci domácího celku. Olga Sosinová poslala puk na levý kruh Alexandře Kapustinové, jež hned předala křižný pas na druhou stranu, kde si sjela blíže k brance MARIA PEČNIKOVOVÁ, která dobře umístěnou ranou udělala z pavoučků v horním růžku z vteřiny na vteřinu bezdomovce. Asistence: Alexandra Kapustinová a Olga Sosinová.

42:17

Další trest pro Zuzanu Drdákovou (POP). Dokonce i za stejný prohřešek. Drdáková znovu podrazila některou z hráček ruského týmu.

41:48

Olga Semenecová se dostala na levém rohu brankoviště k odraženému puku, jež z první poslala jen do výstroje přesouvající se brankářky Caroline Lambertové!

37:43

Popradu nevyšlo střídání podle představ a pyká za příliš mnoho hráček na ledě. Trest odsedí Petra Országhová (POP).

37:36

Landyš Faljachovová se procpala před branku, kde si udělala prostor, dostala kotouč od zadního mantinelu a ostře vystřelila, ale Caroline Lambertová předvedla bryskní zákrok betonem. Následná dorážka šla mimo.

36:33

Maria Naděždinová se prodrala skrze osu kluziště až na levý růžek brankoviště, odkud pohotově vypálila jen do vyrážečky skvěle se přesouvající Lambertové!

Anna TIMOFEJEVOVÁ - 0:6

34:37

SKIF právě vstřelil branku!
Ohromný důraz před brankou znamená šestý touš za zády brankářky Caroline Lambertové. Alsu Rachimovová nabila na modré čáře puk na hokejku Marii Pečnikovové, jejíž bombu gólmanka vyrazila před sebe, kde doklepla kotouč pod jejím tělem do sítě ANNA TIMOFEJEVOVÁ. Asistence: Maria Pečnikovová, Alsu Rachimovová.

34:02

SKIF bude mít šanci své vedení ještě navýšit. Bude hrát početní převahu. Na lavici hanby putuje Bianka Šilíková (POP) za nedovolené bránění.

32:38

Nižnij Novgorod tlačí i v oslabení. Přiznám se vám, že být trenérem Novgorodu, asi bych už dostal infarkt. Alexandra Kapustinová byla po nahrávce od Olgy Sosinové zcela sama na brankovišti, Lambertová na druhé straně, klec prázdná. Domácí kapitánka se ale zamotala do kotouče a ani nevystřelila!

31:36

Maria Bodrikovová (NNS) je vyloučena na dvě minuty za hákování. Ještě předtím se slovenským hráčkám povedlo vystřelit, Tarakanovová podržela puk na hrudi.

31:08

Maria Bělovová odmítla státi se slavnou! Stála totiž zcela osamocená před brankou Caroline Lambertové, která vyrazila puk jen na volnou hráčku, která tvrdým zakončením minula klec!

Alsu RACHIMOVOVÁ - 0:5

28:06

SKIF právě vstřelil branku!
Ruský tým dovršuje "bůra". A znovu to byla trefa, se kterou nemohla Caroline Lambertová nic dělat. Maximálně tak sledovat, jak si Anna Timofejevová vyjela zpoza branky a dala puk křižně na na brankovišti zcela volnou ALSU RACHIMONOVOU, jež nekompromisně zametla touš do sítě! Asistence: Anna Timofejevová.

27:23

Ovšem pozor! Slovenské hráčky nyní vytvořily závar před bankou Valerie Tarakanovové. Ta vůbec nevěděla, kde je kotouč. Ten se nalézal kdesi mezi bruslemi, ale Tatiana Kořenková nedokázala touš vyšťouchat a vystřelit.

24:29

Máme tady první trest zápasu. Rozhodčí trestají hráčku slovenského Popradu. Na trestnou lavici míří Zuzana Drdáková, jíž je trestem podražení.

21:41

Domácí celek donutil Caroline Lambertovou k zásahu po zakončení Faljachovové z levého rohu brankoviště. Domácí celek střídá brankářky. Pohledná blondýnka Meeri Räisänenová odjíždí na střídačku, místo ní se mezi tyče staví ruská gólmanka Valeria Tarakanovová.

Landyš FALJACHOVOVÁ - 0:4

21:05

SKIF právě vstřelil branku!
Tomu tedy říkám ostrý start do třetiny! Nižnij Novgorod začal opravdu na jedničku a během šedesáti pěti sekund dokázal dvakrát skórovat. Maria Naděždinová vyslala do brejku za obranu LANDYŠ FALJACHOVOVOU, která rozhýbala brankářku a zasunula jí touš mezi betony. Asistence: Maria Naděždinová.

Olga SOSINOVÁ - 0:3

20:35

SKIF právě vstřelil branku!
Opak je ale pravdou! Karoliina Rantamäkiová nechala za modrou čárou puk OLZE SOSINOVÉ, jež se prosmýkla přes tři obránkyně a zakončila přesně do protipohybu gólmanky Popradu. Krásný brejk zakončený nádhernou brankou dosaženou díky dobré individuální práci. Asistence: Karoliina Rantamäkiová.

Karoliin RANTAMÄKIOVÁ - 0:2

15:57

SKIF právě vstřelil branku!
Přeci jen se hráčkám Nižného Novgorodu povedlo podruhé skórovat. Mira Jalosuová posunula kotouč na hokejku Olgy Sosinové, která si všimla najíždějící si KAROLIINY RANTAMÄKIOVÉ, která předjela svou strážící obránkyni, dostala se před svoji anglofonní jmenovkyni Lambertovou, kterou pak pokořila ranou nad vyrážečku. Asistence: Olga Sosinová a Mira Jalosuová.

11:56

Nádherná akce jako vystřižená z učebnice ledního hokeje! Alexandra Kapustinová se po pravém křídle prodrala až na brankovou čáru, odkud kolmicí na brankoviště našla hůl Karoliiny Rantamäkiové, která ale z první trefila jen betony Caroline Lambertové, která následně zastavila ještě dvě dorážky. Po zapískání se do sebe hráčky trochu pustily. Vše zbytečně vyhrotila od mantinelu přijíždějící Sosinová. Rozhodčí ale netrestají.

Jelena SILINOVÁ - 0:1

08:10

SKIF právě vstřelil branku!
Domácí nakonec svůj tlak přece jen přetavují v gól! A že to byla nádherná branka. JELENA SILINOVÁ ukázala šikovné ruce, ve středním pásmu se chopila kotouče, projela po levém křídle přes tři hráčky, natlačila se před Caroline Lambertovou a backhandem jí prostrčila kotouč mezi nohy. Bez asistence.

05:08

A znovu Olga Sosinová! Tentokrát stála po pasu Karoliiny Rantamäkiové sama před poloodkrytou svatyní, ale její zakončení si našlo cestu jen těsně vedle levé tyče popradské kasy!

02:39

Ohromný tlak domácího Nižného Novgorodu! Maria Naděždinová stála sama před brankou, ale parádní zákrok Caroline Lambertové zabránil gólu. Brankářka Popradu vykopla střelu z brankoviště betonem!

00:58

První velká šance duelu! Jelena Silinová se objevila sama na brankovišti, kam dostala přihrávku od zadního mantinelu, ale do její rány stihla vložit hůl jedna z obránkyň a puk skončil jen na mantinelu.

HK Poprad – SKIF Nižnij Novgorod

1:7

konec (0:2, 0:4, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 46. Gorecká (Staronová) – 9. Silinová, 16. Rantamäkiová (Sosinová, Jalosuová), 21. Sosinová (Rantamäkiová), 22. Faljachovová (Naděždinová), 29. Rachimovová (Timofejevová), 35. Timofejevová (Pečnikovová, Rachimovová), 44. Pečnikovová (Kapustinová, Sosinová)

HK Poprad: Lambertová (Štefaniaková) – Országhová "A", Raková "C", Krivjanská, Gaborčíková, Čarnooká, Kováčiková – Gorecká, Dzurňáková "A", Staronová – Obercianová, Šulíková, Krajňáková – Drdáková, Kováčiková, Demirová.
Trenér: Ivan Bednář.

SKIF Nižnij Novgorod: Räisänenová (22. Tarakanovová) – Pečnikovová, Kapustinová "C", Jalosuová, Smirnovová, Teplyginová, Bodrikovová – Rantamäkiová, Silinová, Sosinová – Faljachovová, Naděždinová, Lichačevová – Bělovová, Timofejevová, Rachimovová – Širjajevová, Semenecová.

Rozhodčí: Nicole Hertrichová (GER), Kaisa Ketonenová (FIN) – Jekatěrina Mihlaevová, Irina Mogilniková (obě KAZ)

Průběh zápasu
1. třetina
08:10
15:57
Po 1. třetině
2. třetina
20:35
21:05
24:29
28:06
31:36
34:02
34:37
37:43
Po 2. třetině
3. třetina
42:17
43:30
45:55
Konec