Menu

Hokej

Liga mistryň

HK Poprad – SKIF Nižnij Novgorod

1:7

konec (0:2, 0:4, 1:1)

06.12.2014, 13:30 • Nižnij Novgorod • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Patricia GORECKÁ - 1:7

45:55

Poprad právě vstřelil branku!
No vida strýčka Fida! Poprad dokázal snížit a pokazit tak čisté konto Valerii Tarakanovové! Martina Staronová našla na levém kruhu svoji spoluhráčku PATRICIU GORECKOU, která si udělala prostor a vystřelila přesně na zadní tyč, kam se povyjetá Tarakanovová natahovala marně! Asistence: Martina Staronová.

Maria PEČNIKOVOVÁ - 0:7

43:30

SKIF právě vstřelil branku!
Využitá přesilovka a "lucky seven" je na světě. Popradské hráčky jen přihlížely krásné kombinaci domácího celku. Olga Sosinová poslala puk na levý kruh Alexandře Kapustinové, jež hned předala křižný pas na druhou stranu, kde si sjela blíže k brance MARIA PEČNIKOVOVÁ, která dobře umístěnou ranou udělala z pavoučků v horním růžku z vteřiny na vteřinu bezdomovce. Asistence: Alexandra Kapustinová a Olga Sosinová.

Anna TIMOFEJEVOVÁ - 0:6

34:37

SKIF právě vstřelil branku!
Ohromný důraz před brankou znamená šestý touš za zády brankářky Caroline Lambertové. Alsu Rachimovová nabila na modré čáře puk na hokejku Marii Pečnikovové, jejíž bombu gólmanka vyrazila před sebe, kde doklepla kotouč pod jejím tělem do sítě ANNA TIMOFEJEVOVÁ. Asistence: Maria Pečnikovová, Alsu Rachimovová.

Alsu RACHIMOVOVÁ - 0:5

28:06

SKIF právě vstřelil branku!
Ruský tým dovršuje "bůra". A znovu to byla trefa, se kterou nemohla Caroline Lambertová nic dělat. Maximálně tak sledovat, jak si Anna Timofejevová vyjela zpoza branky a dala puk křižně na na brankovišti zcela volnou ALSU RACHIMONOVOU, jež nekompromisně zametla touš do sítě! Asistence: Anna Timofejevová.

Landyš FALJACHOVOVÁ - 0:4

21:05

SKIF právě vstřelil branku!
Tomu tedy říkám ostrý start do třetiny! Nižnij Novgorod začal opravdu na jedničku a během šedesáti pěti sekund dokázal dvakrát skórovat. Maria Naděždinová vyslala do brejku za obranu LANDYŠ FALJACHOVOVOU, která rozhýbala brankářku a zasunula jí touš mezi betony. Asistence: Maria Naděždinová.

Olga SOSINOVÁ - 0:3

20:35

SKIF právě vstřelil branku!
Opak je ale pravdou! Karoliina Rantamäkiová nechala za modrou čárou puk OLZE SOSINOVÉ, jež se prosmýkla přes tři obránkyně a zakončila přesně do protipohybu gólmanky Popradu. Krásný brejk zakončený nádhernou brankou dosaženou díky dobré individuální práci. Asistence: Karoliina Rantamäkiová.

Karoliin RANTAMÄKIOVÁ - 0:2

15:57

SKIF právě vstřelil branku!
Přeci jen se hráčkám Nižného Novgorodu povedlo podruhé skórovat. Mira Jalosuová posunula kotouč na hokejku Olgy Sosinové, která si všimla najíždějící si KAROLIINY RANTAMÄKIOVÉ, která předjela svou strážící obránkyni, dostala se před svoji anglofonní jmenovkyni Lambertovou, kterou pak pokořila ranou nad vyrážečku. Asistence: Olga Sosinová a Mira Jalosuová.

Jelena SILINOVÁ - 0:1

08:10

SKIF právě vstřelil branku!
Domácí nakonec svůj tlak přece jen přetavují v gól! A že to byla nádherná branka. JELENA SILINOVÁ ukázala šikovné ruce, ve středním pásmu se chopila kotouče, projela po levém křídle přes tři hráčky, natlačila se před Caroline Lambertovou a backhandem jí prostrčila kotouč mezi nohy. Bez asistence.

HK Poprad – SKIF Nižnij Novgorod

1:7

konec (0:2, 0:4, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 46. Gorecká (Staronová) – 9. Silinová, 16. Rantamäkiová (Sosinová, Jalosuová), 21. Sosinová (Rantamäkiová), 22. Faljachovová (Naděždinová), 29. Rachimovová (Timofejevová), 35. Timofejevová (Pečnikovová, Rachimovová), 44. Pečnikovová (Kapustinová, Sosinová)

HK Poprad: Lambertová (Štefaniaková) – Országhová "A", Raková "C", Krivjanská, Gaborčíková, Čarnooká, Kováčiková – Gorecká, Dzurňáková "A", Staronová – Obercianová, Šulíková, Krajňáková – Drdáková, Kováčiková, Demirová.
Trenér: Ivan Bednář.

SKIF Nižnij Novgorod: Räisänenová (22. Tarakanovová) – Pečnikovová, Kapustinová "C", Jalosuová, Smirnovová, Teplyginová, Bodrikovová – Rantamäkiová, Silinová, Sosinová – Faljachovová, Naděždinová, Lichačevová – Bělovová, Timofejevová, Rachimovová – Širjajevová, Semenecová.

Rozhodčí: Nicole Hertrichová (GER), Kaisa Ketonenová (FIN) – Jekatěrina Mihlaevová, Irina Mogilniková (obě KAZ)

Průběh zápasu
1. třetina
08:10
15:57
Po 1. třetině
2. třetina
20:35
21:05
24:29
28:06
31:36
34:02
34:37
37:43
Po 2. třetině
3. třetina
42:17
43:30
45:55
Konec