Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Třinec – SK Sigma Olomouc

1:3

konec (0:2)

20.09.2014, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 2.7 3.1 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Olomouc právě vstřelila branku!
Olomouc šetřila čas na útočné polovině a dokonce se jí povedlo přidat třetí, rozhodující branku! Varadi se octl sám před Brukem, naznačil střelu, ještě přihrál MICHALU ORDOŠOVI a ten poslal míč do prázdné brány – 1:3!

49

Třinec právě vstřelil branku!
Slezané vybojovali rohový kop, ten rozehrál Malíř, ale zdálo se, že přetáhl. K míči se však dostal Lukáš, vrátil jej před branku a TOMÁŠ GAVLÁK zúročil své centimetry povedenou hlavičkou k tyči! Je sníženo – 1:2!

36

Olomouc právě vstřelila branku!
Vašíček poslal přesnou přihrávku na Zahradníčka, který postupoval sám na Palečka! Potom olomoucký záložník ještě předložil míč před prázdnou branku a PETR LISICKÝ si pod tlakem Plška srazil balon do vlastní sítě – 0:2!

20

Olomouc právě vstřelila branku!
Sigma se po dvaceti minutách ujímá vedení! Poprvé ještě Třinec uchránily od inkasované branky šťastné odrazy, podruhé si však Navrátilův centr našel VÁCLAV VAŠÍČEK, pověsil se do vzduchu a překonal Palečka – 0:1!

FK Třinec – SK Sigma Olomouc

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 49. Gavlák – 20. Vašíček, 36. Lisický (vla.), 90+2. Ordoš

Karty:   16. Kubáň (TRI), 21. Vomáčka (TRI), 24. Lisický (TRI), 87. Málek (TRI), 88. Lukáš (TRI) – 19. Rajnoch (OLO), 71. Chorý (OLO)

FK Třinec: Paleček (70. Bruk) – Lisický (46. Lukáš), Vomáčka (C), Čelůstka, Zawada – Malíř, Hupka, Kubáň, Ceplák (43. Málek) – Joukl, Gavlák. Trenér: Marek Kalivoda.
Náhradníci: Bruk – Velner, Matoušek, Lukáš, Kundrátek, Smetana, Málek.

SK Sigma Olomouc: Reichl – Hála, Rajnoch (C), Šindelář, Vepřek – Zahradníček, Cana, Houska (75. Ordoš), Plšek, Navrátil – Vašíček (62. Chorý). Trenér: Leoš Kalvoda.
Náhradníci: Blaha – Ordoš, Škerle, Varadi, Chorý, Falta, Janotka.

Rozhodčí: Jana Adámková – Ondřej Pelikán, Zdeněk Arnošt

Diváci: 811