Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Augsburg – Werder Brémy

4:2

konec (2:1)

20.09.2014, 15:30 • SGL Arena, Augsburg • Ondřej Voska (@Vosky24)

Tipsport: 1.86 3.7 4.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

I v druhé půli fantastického zápasu jsme viděli tři branky. Nejprve sice vyrovnal z další penalty hostující Di Santo, jenže Augsburg nakonec dokázal dalšími dvěma góly dostat vedení zpět na svou stranu. Nejprve se trefil Tobias Werner a v závěru ještě tři body domácích pečetil Matavž. Augsburg tak vyhrál podruhé v řadě, naopak Werder zaznamenal první porážku v sezoně. (17:26:33)

90+4

Konec zápasu.

Tim MATAVŽ - 4:2

90+3

Augsburg právě vstřelil branku!
Teď už to však domácím vyšlo. Opět se do protiútoku dostal Tobias Werner, ale tentokráte nezakončoval, míč posunul na TIMA MATAVŽE, který měl před sebou prázdnou bránu.

90+2

Rozhodčí nastavil tři minuty.

90+1

Naopak Werner byl blízko čtvrtému gólu Augsburgu! Po rychlém protiútoku do otevřené obrany Brém a sklepnutí Altintopa už byl sám před Wolfem, obstřelil ho, ale míč skončil pouze na tyči.

90

Brémy konečně dostali domácí na chvíli pod tlak, ale s několika centry si obrana Augsburgu poradila a nepovedený odkop Callsena-Brackera dokázal z vápna vyboxovat Hitz.

88

Di Santo po ztrátě míče fauloval Babu, zlost si vylil na asistentovi rozhodčího a vidí žlutou kartu.

85

Werderu se nedaří dostat se nejen k nějakému trvalejšímu tlaku, ale dokonce i k vápnu Augsburgu.

80

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Dominik Kohr, přichází Hong Čong-ho.

79

Werner mohl svůj gólový účet ještě navýšit, po přistrčení Altintopa ale z kraje vápne mířil pouze do boční sítě.

79

Střídání v týmu Werder Bremen: ze hřiště odchází Alejandro Gálvez, přichází Nils Petersen.

Tobias WERNER - 3:2

77

Augsburg právě vstřelil branku!
Da Silva byl na hřišti pouze dvě minuty a stačil pomoci Augsburgu k vedení! Jeho střela zpoza sice skončila pouze na břevnu, ale TOBIAS WERNER se k odraženému míči dostal nejdříve a hlavou ho poslal do sítě.

76

Velmi nejistý výběh na prodlouženou hlavi Matavež předvedl Hitz. Chtěl míč odkopnout, ale netrefil ho. Naštěstí pro něj se k míči dostal dříve Prödl než někdo z dooléhající domácích hráčů.

75

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Raúl Bobadilla, přichází Francisco da Silva.

69

Brémy na chvíli zamkly Augsburg u vlastního vápna, chvíli míč dokonce skákal po malém vápně, ale domácí obrancá nakonec všechno nebezpečí odvrátili.

66

Obrovská šance Brém! Di Santo poslal za obranu střídajícího Hajroviće, který už byl sám před Hitzem. Domácí brankář ale výborně vyběhl, skočil Hajrovićovi pod nohy a vychytal ho. Následně to ještě Hajrović zkoušel střelou z vápna, ale mířil Hitzovi do náruče.

FC Augsburg – Werder Brémy

4:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 14. Baier (Altintop), 45+3. Verhaegh (pen.), 77. Werner, 90+3. Matavž (Werner) – 2. Selke (García), 56. Di Santo (pen.)

Karty:   15. Kohr (AUG) – 36. García (BRM), 40. Elia (BRM), 45+2. Bartels (BRM), 88. Di Santo (BRM)

FC Augsburg: Hitz – Verhaegh (C), Callsen-Bracker, Klavan, Baba – Baier, Kohr (80. Hong Čong-ho) – Bobadilla (75. da Silva), Altintop, Werner – Mölders (63. Matavž).
Náhradníci: Manninger – Hong Čong-ho, Feulner, de Jong, da Silva, Esswein, Matavž.

Werder Brémy: R. Wolf – Fritz (58. Busch), Prödl, Lukimya-Mulongoti, García – Bartels, Gálvez (79. Petersen), Junuzović, Elia (58. Hajrović) – Selke, Di Santo.
Náhradníci: Husic – Caldirola, Busch, Kroos, Hajrović, Makiadi, Petersen.

Rozhodčí: Fritz – Schaal, Pelgrim