Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – Celta de Vigo

2:2

konec (2:1)

20.09.2014, 20:00 • Martin Doležal

Tipsport: 1.52 4.1 7.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec. Ve druhé části dokázali domácí srovnat na začátku poločasu, když se z penalty prosadil Nolito. To bylo ale ze strany Atlética překvapivě všechno, protože následná pasáž nenabídla nic zajímavého a hrál se převážně vyrovnaný fotbal s minimem šancí. To pro dnešek všechno. Já se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (21:50:11)

90+3

Konec zápasu.

90+1

Dobrým zákrokem se prezentoval hostující gólman, který zneškodnil centr Tiaga, který se nebezpečně stáčel mezi tři tyče.

90

Nastavují se celkem tři minuty.

88

Celek Atlética se tlačí před vápno, má v závěru o něco více sil, nicméně obrana hostí výborně brání střed hřiště a hraje se poměrně daleko od Álvareze.

87

Hosté využívají posledního střídání. V závěrečných minutách si zahraje Jonny. Ten nahradí Dehliho.

86

Gabi hlavičkou posunul balón do šestnáctky na nabíhajícího Cerciho, jenže ten obdržel přihrávku do ofsajdového prostoru.

85

Celek Celty se s velkým přehledem brání. Ba co víc, poměrně často hrozí z rychlých brejků, protože Atlético chce tři body za každou cenu.

85

V závěru utkání spatřil karetné trest také Gomez.

84

Mallo dostal křeč do nohy a zůstal ležet na trávníku. Dočkal se sympatického gesta od protihráče, který mu pomohl a postavil ho na nohy.

83

Hostům evidentně bod ze hřiště posledního mistra španělské soutěže stačí, takže se Celta zatáhla a soustředí se na defenzívu.

81

Následuje střídání na straně domácích. Ze hřiště je stažen Jimenéz, jehož nahradí Cerci.

80

Pokud dnes zápas něco rozhodne, tak to budou standardní situace. Celta zahrával volný přímý kop a vzápětí i roh, ale ani jedno nevzbudilo větší pozdvižení.

78

Tentokrát už ale přišla střela z kopaček Atlética a mohla být gólová! Za obranou hostů se totiž zapomněl Orellana, nicméně ten v dobré pozici napálil jen vybíhajícího gólmana.

77

Rohový kop domácím nevyšel, když centroval Miranda, nicméně jeho pas bez potíží zneškodnil vybíhající Álvarez.

76

Na trávníku zůstal v bolestech ležet Tiago, který upadl přes vlasntího spoluhráče. Drží se za záda, ale měl by být v pořádku. Stojí už na vlastních.

75

Rychlý protiútok Celty se pokoušel zakončit Larrivey. Ten obdržel přihrávku od Planase, ale přes obranu domácích nedokázal projít.

74

A nevyšlo to ani tenokrát. Míč směřující na Garcíu pohotově zneškodnil Cabral, který sklepl míč přímo na svého brankaře.

72

Sledujeme stále stejný obrázek. Domácí jsou mírně aktivnější týmem, ale za druhý poločas v podstatě nevypálili na branku a centry jim přilíš nevycházejí.

Atlético Madrid – Celta de Vigo

2:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 31. Miranda (Koke), 41. Godín (Gabi) – 18. Hernández, 54. Nolito (pen.)

Karty:   54. Miranda (ATM) – 35. Cabral (CVG), 45+1. Orellana (CVG), 85. S. Gómez (CVG)

Atlético Madrid: Moyà – Godín, Ansaldi, Torres Juanfran, Miranda – Koke, Turan, Mendes, Gabi – Griezmann (68. Raúl García), Jiménez (81. Cerci).
Náhradníci: Oblak – Siqueira, Giménez, M. Suárez, Raúl García, Ñíguez, Cerci.

Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo, Fontàs, Planas, Cabral – Radoja, Á. López (46. Nolito), Krohn-Dehli (87. Castro) – Hernández (71. S. Gómez), Larrivey, Orellana.
Náhradníci: Blanco – Castro, S. Gómez, Madinda, B. Fernández, Charles, Nolito.

Rozhodčí: Juan Martínez – Jacobo Martínez, Canales