Menu

Fotbal

Evropská liga

Real Sociedad San Sebastian – AS Řím

0:0

konec (0:0)

16.03.2023, 21:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Osmifinále • Milan Huppert

Tipsport: 1.96 3.21 4.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+8

Trestu pochopitelně neunikl ani Chris Smalling, jenž se hájil, že nic neprovedl, ale právě on na Fernándeze nastoupil, aby nefilmoval a v potyčce rozhodně nehrál druhé housle.

90+8

O chvilku dříve než ostatní spoluhráči míří do kabin domácí forvard Carlos Fernández. Španělský útočník se nejprve snažil nafilmovat penaltu po střetu s Cristantem, načež došlo k roztržce mezi ním a Chrisem Smallingem, za kterou si domácí útočník vysloužil druhou žlutou, a tedy následně i červenou kartu.

88

Žlutou kartu u si pěkně zblízka prohlédl Carlos Fernández. Útočník ve vzdušném souboji s Rogerem Ibañezem prohrál souboj od balón, od cesty protihráči naprosto zbytečně uštědřil úder loktem do zad.

87

Střídání v týmu AS Řím:
ze hřiště odchází Lorenzo Pellegrini, přichází Edoardo Bove.

79

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
ze hřiště odchází Brais Méndez, přichází Mohamed-Ali Cho.

76

Střídání v týmu AS Řím:
ze hřiště odchází Andrea Belotti, přichází Tammy Abraham.

76

Střídání v týmu AS Řím:
ze hřiště odchází Paulo Dybala, přichází Stephan El Shaarawy.

75

Moc nechybělo. Brais Méndez rozehrál rohový kop výměnou míče s Davidem Silvou, načež vymyslel skvělý centr na Igora Zubeldiu, stoper ale trestuhodně zakončoval nad bránu.

71

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
ze hřiště odchází Andoni Gorosabel, přichází Álex Sola.

71

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Takefusa Kubo.

68

68. Oyarzabal neprostřelil Patrícia ani nadvakrát

68

Mikel Oyarzabal se chytá za hlavu, spálil totiž obrovskou příležitost! Odpoutal se od Wijnalduma a dostal skvělý centr od praporku, jenže z bezprostřední blízkosti trefil nohy Patrícia, následnou dorážku napálil do břevna.

62

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian:
ze hřiště odchází Alexander Sørloth, přichází Carlos Fernández.

45+2

45+2. Gól Smallinga neplatil pro zásah rukou

45+2

Tak pozor, gól neplatí! Videorozhodčí dal totiž Kovacsovi signál, že Chris Smalling dopravil míč do sítě rukou, což opakované záběry jasně prokázaly.

45+1

Římané střílí veledůležitý gól do šatny, v celkovém součtu tak mají k dobru už tři góly! Kroucený centr Paula Dybaly od rohového praporku propadl až ke CHRISI SMALLINGOVI, jenž s přehledem posunul míč do prázdné brány.

42

Střídání v týmu AS Řím:
ze hřiště odchází Rick Karsdorp, přichází Nicola Zalewski.

39

Žlutému napomenutí neunikl Diego Rico. Levý bek Realu Sociedad trefil pravým ramenem do obličeje Ricka Karsdorpa, nizozemskému stoperovi se spustila krev z horního rtu.

17

Rumunský arbitr Kovacs se žlutými kartami nešetří. Pro některého z fotbalistů tasí už třetí, Gianluca Mancini si ji vysloužil za sestřelení Alexandera Sørlotha zezadu kousek za polovinou hřiště.

15

K vedoucímu gólu AS moc nechybělo. Do centru Lorenza Pellegriniho vložil nohu protihráč Alexander Sørloth, který míč nejen ke štěstí Remira, ale celého Realu Sociedad nasměroval o kousek vedle levé části brankové konstrukce.

13

Na žluté karty máme vyrovnáno. Leonardo Spinazzola si krásně hodil míč mezi dva protihráče, načež k němu přiběhl Igor Zubeldia a nekompromisním skluzem soka sestřelil k zemi.

6

Brzkou žlutou kartu vyfasoval Rick Karsdorp. Mikel Merino si chtěl protihráče obhodit zprava a oběhnout zleva, obránce se roztaženou levou rukou trefil do obličeje.

Real Sociedad San Sebastian – AS Řím

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   13. Zubeldia (RSC), 39. Rico (RSC), 88. C. Fernández (RSC) – 6. Karsdorp (ASR), 17. Mancini (ASR), 90+8. Smalling (ASR)   90+8. C. Fernández (RSC)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 7:1. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 21:7.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel (71. Sola), Zubeldia, Le Normand, Rico – D. Silva, Zubimendi, Merino, Méndez (79. Cho) – Oyarzabal (C) (71. Kubo), Sørloth (62. C. Fernández).
Náhradníci: Zubiaurre – Barrenetxea, Guevara, Illarramendi, Muñoz, Navarro, Pacheco, Turrientes.

Trenér: Imanol Alguacil

AS Řím: Patrício – Spinazzola, Smalling, Ibañez, Mancini, Karsdorp (42. Zalewski) – Dybala (76. El Shaarawy), Wijnaldum, Cristante, Pellegrini (C) (87. Bove) – Belotti (76. Abraham).
Náhradníci: Boer, Svilar – Ma. Camara, Çelik, Kumbulla, Tahirović, Volpato.

Trenér: José Mourinho

Rozhodčí: Kovacs – Marinescu, Artene (ROU)

Diváci: 35 054

První zápas: AS Řím - Real Sociedad 2:0