Menu

Fotbal

Evropská liga

Real Sociedad San Sebastian – AS Řím

0:0

konec (0:0)

16.03.2023, 21:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Osmifinále • Milan Huppert

Tipsport: 1.96 3.21 4.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+8

Trestu pochopitelně neunikl ani Chris Smalling, jenž se hájil, že nic neprovedl, ale právě on na Fernándeze nastoupil, aby nefilmoval a v potyčce rozhodně nehrál druhé housle.

90+8

O chvilku dříve než ostatní spoluhráči míří do kabin domácí forvard Carlos Fernández. Španělský útočník se nejprve snažil nafilmovat penaltu po střetu s Cristantem, načež došlo k roztržce mezi ním a Chrisem Smallingem, za kterou si domácí útočník vysloužil druhou žlutou, a tedy následně i červenou kartu.

88

Žlutou kartu u si pěkně zblízka prohlédl Carlos Fernández. Útočník ve vzdušném souboji s Rogerem Ibañezem prohrál souboj od balón, od cesty protihráči naprosto zbytečně uštědřil úder loktem do zad.

39

Žlutému napomenutí neunikl Diego Rico. Levý bek Realu Sociedad trefil pravým ramenem do obličeje Ricka Karsdorpa, nizozemskému stoperovi se spustila krev z horního rtu.

17

Rumunský arbitr Kovacs se žlutými kartami nešetří. Pro některého z fotbalistů tasí už třetí, Gianluca Mancini si ji vysloužil za sestřelení Alexandera Sørlotha zezadu kousek za polovinou hřiště.

13

Na žluté karty máme vyrovnáno. Leonardo Spinazzola si krásně hodil míč mezi dva protihráče, načež k němu přiběhl Igor Zubeldia a nekompromisním skluzem soka sestřelil k zemi.

6

Brzkou žlutou kartu vyfasoval Rick Karsdorp. Mikel Merino si chtěl protihráče obhodit zprava a oběhnout zleva, obránce se roztaženou levou rukou trefil do obličeje.

Real Sociedad San Sebastian – AS Řím

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   13. Zubeldia (RSC), 39. Rico (RSC), 88. C. Fernández (RSC) – 6. Karsdorp (ASR), 17. Mancini (ASR), 90+8. Smalling (ASR)   90+8. C. Fernández (RSC)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 7:1. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 21:7.

Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel (71. Sola), Zubeldia, Le Normand, Rico – D. Silva, Zubimendi, Merino, Méndez (79. Cho) – Oyarzabal (C) (71. Kubo), Sørloth (62. C. Fernández).
Náhradníci: Zubiaurre – Barrenetxea, Guevara, Illarramendi, Muñoz, Navarro, Pacheco, Turrientes.

Trenér: Imanol Alguacil

AS Řím: Patrício – Spinazzola, Smalling, Ibañez, Mancini, Karsdorp (42. Zalewski) – Dybala (76. El Shaarawy), Wijnaldum, Cristante, Pellegrini (C) (87. Bove) – Belotti (76. Abraham).
Náhradníci: Boer, Svilar – Ma. Camara, Çelik, Kumbulla, Tahirović, Volpato.

Trenér: José Mourinho

Rozhodčí: Kovacs – Marinescu, Artene (ROU)

Diváci: 35 054

První zápas: AS Řím - Real Sociedad 2:0