Menu

Hokej

NHL

Seattle Kraken – San Jose Sharks

3:2

konec (0:1, 2:0, 1:1)

21.01.2022, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • Lukáš Mihal (@mihal_lukas)

Tipsport: 2.38 4.16 2.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a nejen u NHL zase někdy na počtenou. (06:41:40)
Československá stopa v utkání

Tomáš Hertl (SJS) – 1+1, +1 účast, 2 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 22:59
Adam Raška (SJS) – 0+0, 0 účast, 0 střel na bránu, TM 5, čas na ledě 7:50
Tři hvězdy utkání

Carson Soucy (SEA) – 2+0
Mark Giordano (SEA) – 0+2
Calle Järnkrok (SEA) – 1+0
Kdo se postavil do brankoviště?

Philipp Grubauer (SEA) – 22 zákroků, 2 OG, úspěšnost 91,7%, odchytal 60:00
Adin Hill (SJS) – 16 zákroků, 3 OG, úspěšnost 84,2%, odchytal 58:27
Statistiky
Střely na branku: 19 – 24
Zblokované střely: 15 – 11
Tresné minuty: 17 – 11
Využití: 0/3 – 1/6
Úspěšnost vhazování: 48% – 52%
Hity: 24 – 15
Seattle nakonec hubený náskok udržel až do konce. Za vítězství pak vděčí zejména Carsonu Soucymu, který zařídil obrat a výrazně pomáhal i v defenzivě. V samotném závěru se však domácí fanoušci pořádně klepali, protože po snížení z hole Tima Meiera si Žraloci vytvořili dost příležitostí. Ani s šesti hráči v poli však na vyrovnání nedosáhli, takže nenavázali na vítězství nad Los Angeles. Seattle naopak vyhrál podruhé za sebou.

Konec zápasu.

59:54

Ještě jeden pokus zaznamenal Tomáš Hertl, jeho střela ale byla zablokovaná mimo kluziště. Ještě jednou se tak bude vhazovat.

59:43

Erik Karlsson střílí sice tvrdě, ale nepřesně. Kotouč se tak odráží z pásma a času už moc nezbývá.

59:13

Adam Larsson vyhazuje kotouč přes všechny čáry a Seattle dělá velký krok k vítězství.

58:53

Oddechový čas pro San Jose.

58:53

Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Mason Appleton – 2 min., hákování).

58:25

Brankář San Jose už je střídačce a hosté to zkouší s šesti bruslaři v poli!

57:46

Adin Hill pořád nemůže mít v klidu, další pokus na jeho bránu směřoval z hole Marka Giordana. Tentokrát ho ale srazil pryč jeden z obránců.

57:06

Kraken v útoku zkušeně kupuje spoustu času, Adin Hill dokonce musí vytahovat náročný zákrok. Následně se už začíná dívat na střídačku.

56:27

Ryan Donato se dnes sice prosadil, ale ne regulérně. Nyní chtěl aspoň nahrát na gól, ale jeho pas před bránu neprošel.

55:53

Carson Soucy je dnes vidět na všech frontách, nyní se prezentoval tvrdým hitem, díky kterému se domácí mohli osvobodit, i když puk nakonec skončil na zakázaném uvolnění.

55:15

Mario Ferraro zbytečně pokazil rozehrávku, což Seattle málem potrestal. Do zakončení se opravdu parádně prokombinoval, Jordan Eberle však pak trestuhodně netrefil odkrytou klec!

54:39

Další pokus je nepřesný a navíc se odráží mimo hrací plochu. Hosté alespoň získali buly v útoku.

54:08

San Jose tuto početní výhodu nevyužije, závěr poslední části se navíc rychle blíží. Nyní sice pálil Noah Gregor, ale ten nemohl být úspěšný.

53:16

Philipp Grubauer úspěšně zasahuje a kotouč navíc vyrazil ke spoluhráči, který ho okamžitě poslal co nejdál od vlastní brány.

52:54

Mark Giordano zablokoval střelecký pokus a následně vyhodil kotouč až za branku Adina Hilla. Seattle tak zase spálí trochu času.

52:14

Vyloučení v týmu Seattle Kraken (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Marcus Johansson.

51:56

Joonas Donskoi výborně vypíchl přihrávku z pásma a získal tak trochu času. Zejména v oslabení dnes odvádí výtečnou práci.

51:25

Kraken se osvobozuje a v útoku sbírá co nejvíce sekund. Toho však pořád zbývá strašně moc.

50:55

Tomáš Hertl dostával nadějný pas před bránu, ten mu ale skončil na brusli, kvůli čemuž nemohl vypálit.

50:09

Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Jérémy Lauzon – 2 min., vysoká hůl).

49:37

49:37 Timo MEIER - 3:2

49:37

San Jose právě vstřelilo branku!
Žraloci snižují a ještě to může být pořádné drama! Seattle za svou bránou nezískal kotouč pod pevnou kontrolu, toho tak dokonale využil Logan Couture, který po přihrávce Tomáše Hertla uvolnil na druhé straně TIMA MEIERA, který bleskovou střelou překonal Philippa Grubauera. Asistence: Logan Couture, Tomáš Hertl.

49:00

Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Jérémy Lauzon – 2 min., držení).

48:47

Ryan Merkley nezpracoval nahozený kotouč a musel jít do rybičky, aby zabránil úniku protihráče.

48:09

Sharks se sice na chvíli dostali dopředu, ale tam vymysleli jen zblokovanou ránu, která jim tedy k ničemu nepomohla.

47:43

Seattle nyní hraje v mnohem větším klidu a zápas chce tedy jenom dohrát. To se mu daří, kotouč už nějakou dobu drží mimo své pásmo.

46:27

46:27 Calle JÄRNKROK - 3:1

46:27

Seattle právě vstřelil branku!
CALLE JÄRNKROK zaznamenává svou stou trefu v NHL! Výrazně mu k ní pomohl Morgan Geekie, který ho našel výbornou přihrávkou zpoza branky. Švédský útočník následně zakončil přesně nad vyrážečku Adina Hilla. Asistence: Morgan Geekie, Mark Giordano.

45:38

San Jose velkou šanci na vyrovnání nevyužilo, nyní to tak musí zkoušet za stejného počtu hráčů. To hostům ale zatím moc nejde.

44:50

V samotném závěru přesilovky v dobré příležitosti selhal Noah Gregor, kterému protihráč strčil hůl proti puku, čímž nedovolil zakončení pod horní tyč!

43:58

Logan Couture i mezi několika protihráči dokázal vystřelit z první, mířil ale přímo doprostřed, takže Philipp Grubauer se se zákrokem moc nenadřel.

43:24

Brent Burns úplně zbytečně zpracovával kotouč bruslí, ten se mu navíc smolně odrazil, díky čemuž se domácí osvobodili úplně bez problémů.

42:47

Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Carson Soucy – 2 min., sekání).

42:14

Alexander Wennberg v útoku nemohl pokračovat, protože potřeboval vystřídat. Jordan Eberle tak toho vepředu moc nevymyslel.

41:48

Matt Nieto zrychlil na pravé straně, ale odtud bekhendem pálil jen hodně nepřesně.

41:14

Mason Appleton je dnes hodně vidět, nyní dobře zapracoval při souboji o nahození. Následovala střela, kterou musel krýt až Adin Hill.

40:47

Tomáš Hertl v mezikruží šikovně uvolnila Tima Meiera, ten ale pod tlakem mířil jen příliš vysoko. Puk následně skončil mimo hrací plochu.

40:01

Začala třetí třetina.
Seattle ve druhém dějství předvedl úctyhodný obrat, jehož strůjcem byl Carson Soucy, který v rozmezí čtyř minut zaznamenal oba góly. San Jose se z toho dokázala vzpamatovat až v závěrečných minutách třetiny, vytvořilo si tedy několik příležitostí. Žádnou ale nevyužilo, takže ho čeká náročná třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 5:51.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:27

Tomáš Hertl málem získal kotouč ve středním pásmu, nakonec ho ale neudržel pod kontrolou a nemohl tedy myslet na žádný protiútok.

38:38

Kraken naopak dělá všechno proto, aby druhé dějství dohrál v co největším klidu. Protihráče s pukem okamžitě napadá a nedává jim žádný prostor navíc.

37:49

San Jose už začíná mít navrch i za stejného počtu hráčů, z toho ale nutně potřebuje vytěžit gól. Času má sice ještě dost, ale čím dřív, tím líp.

37:22

Brent Burns si zpracoval kotouč vysokou holí, ve hře se tedy nemohlo pokračovat. Vhazovat se bude po pravé ruce Adina Hilla.

36:38

Další dva střelecký pokusy jsou zablokované a domácí se tedy osvobozují. Vypadá to, že nejhorší část v oslabení už přežili.

36:21

Philipp Grubauer drží svůj tým, i po zmatku před ním se dokázal zorientovat a vychytal pokus Alexandra Barabanova.

35:48

Brent Burns dnes má smůlu, protože jeho další pokus opět skončil na brankové konstrukci. Následně se už Seattle konečně osvobodil.

35:13

San Jose už málem využilo svou první přesilovku, nahození Brenta Burnse od modré čáry však skončilo pouze na tyči!

35:04

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Adam Raška – 5 min., bitka).
Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Mark Giordano – 5 min., bitka).
Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Carson Soucy – 2 min., krosček).

35:04

Adam Raška si ukousl příliš velké soustu! Do křížku se pustil se zkušeným Markem Giordanem, který mu nedal v pěstním souboji vůbec žádnou šanci!

34:26

San Jose se pořád nemůže vrátit ke svým nebezpečným útokům, domácí brankář tak poslední dobou nemusel řešit nic složitého.

33:51

Jérémy Lauzon byl ve vlastním pásmu pod tlakem, raději tedy provedl malou domů. Philipp Grubauer následně přerušil hru, protože také nechtěl zbytečně nic riskovat.

33:06

Joonas Donskoi dlouho kroužil v útočném pásmu, to mu ale příliš nepomohlo, protože následně stejně trefil prvního protihráče před sebou.

32:23

Brent Burns posílá kotouč přes všechny čáry, takže San Jose zvládlo i další oslabení. Nyní tak může opět pomýšlet na vyrovnání.

31:30

Seattle soupeře konečně zamkl v přesilovce a měl hned dvě nadějné příležitosti. Ani jednou však nedokázal úspěšně zakončit.

30:43

Sharks nejtěžších šest sekund zvládli a nyní mohou nasadit svou osvědčenou taktiku do oslabení. Ta jim dnes zatím celkem vychází.

30:24

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Logan Couture – 2 min., hákování).

30:22

Mark Giordano pálil od modré čáry opravdu tvrdě, jenže ke gólu chybělo pár centimetrů, jelikož se kus gumy odrazil od brankové konstrukce!

29:28

Tomáš Hertl je využíván ve všech herních situací a ve všech je dost úspěšný, nyní výborně pomohl k vyhození, čímž získal v oslabení trochu času navíc.

28:30

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Jeffrey Viel – 2 min., vysoká hůl).

28:25

28:25 Carson SOUCY - 2:1

28:25

Seattle právě vstřelil branku!
Tentokrát už gól platí a Seattle tedy konečně vede! Souboj v rohu kluziště vyzněl pro domácí hokejisty, kteří tak kus gumy poslali do jednoho z kruhů. Tam se ho chopil CARSON SOUCY, který mířil přesně mezi betony Adina Hilla a zaznamenal tak svou druhou trefu v utkání. Asistence: Alexander Wennberg.

28:08

Erik Karlsson si dovolil docela riskantní rozehrávku, potrestán za to sice nebyl, ale jeho spoluhráči stejně o chvíli později přišli o puk.

27:32

Will Borgen ve středním pásmu zastavil postup soupeře a za vlastní bránou následně uklidňuje hru. Po rozehře pak míří na střídačku.

26:45

Seattle se sice prosazuje, ale branka platit nebude! Ryan Donato totiž přejel do útoku příliš brzo, vystavil se tak ofsajdovému postavení, což potvrdila kontrola u videa!

26:30

Erik Karlsson parádním nahozením našel na modré čáře úplně volného Tima Meiera, který tak jel na gólmana úplně sám. Únik řešil zakončení na lapačku, avšak puk skončil právě v rukavice Philippa Grubauera!

25:56

Yanni Gourde šikovně obkroužil branku a zkoušel zaskočit Adina Hilla, za něj ale odvedl veškerou práci Tomáš Hertl, který nebezpečný pokus zablokoval.

25:12

Domácí jsou po vyrovnaní na koni a hned chtějí dokonat obrat. Z horní hranice levého kruhu tak rovnou dvakrát pálil Vince Dunn, ale v obou případech trefil jen beka.

24:18

24:18 Carson SOUCY - 1:1

24:18

Seattle právě vstřelil branku!
Kraken srovnává krok ze své první střely ve druhé části! Mason Appleton výborně udržel puk u mantinelu a posunul puk na modrou čáru, kde Mark Giordano nabil lépe postavenému CARSONU SOUCYMU, který mířil přímo do protější šibenice. Asistence: Mark Giordano, Mason Appleton.

24:00

Brent Burns parádní zadovkou uvolnil u levé tyče Tima Meiera, který však gól nedal, protože mu Philipp Grubauer sebral všechny možnosti!

23:35

Nyní se ale přece jen přerušuje, protože si Kraken nepohlídal modrou čáru a dopustil se ofsajdu.

23:13

Zápas je charakteristický rychlou hrou, skoro vůbec se nepřerušuje. Čas tak velmi rychle běží a hraje se ve vysokém tempu.

22:19

Sharks jsou pořád neúnavní při napadání, což jim přineslo další velkou příležitost, ve které byl Jonathan Dahlén. K němu se dost nečekaně dostal kotouč, z předbrankového prostoru ale pálil jen do brankáře!

21:30

Andrew Cogliano nabral pořádnou rychlost, díky čemuž ho vybojoval, následný pokus od modré ale pokryl pozorný Philipp Grubauer.

20:53

Seattlu pořádně napadá, díky čemuž vybojoval puk a o chvíli později pálil ze slibné pozice Adam Larsson, ale ten bránu minul!

20:14

Úvodní buly třetiny patřilo San Jose, které tedy ihned zamířilo dopředu. Tam se ale moc dlouho neohřálo.

20:01

Začala druhá třetina.
San Jose zatím úspěšně potvrzuje roli favorita, hned v první minutě otevřel skóre Tomáš Hertl, který si tak připsal již svou 21. trefu v sezoně. Díky tomu bylo Žraloci skoro celou první třetinu o něco lepší, dařila se jim zejména v obraně, díky čemuž zatím neinkasovali. Těsné vedení jim ale rozhodně nemusí stačit až do konce, takže by ještě měli zabrat směrem dopředu.
Další třetina začne přibližně ve 4:54.

20:00

První třetina skončila.

19:41

Adin Hill si ještě musel připsat zásah, ale nic složitého to nebylo, takže v první třetině nejspíš už neinkasuje.

19:18

Riley Sheahan je první u nahozeného puku, ale stejně nedokázal najít žádného spoluhráče. Sharks tak okamžitě dostávají kotouč z pásma.

18:28

Karson Kuhlman při své premiéře za Seattle pomáhá hlavně v obraně, nyní díky tvrdé hře zastavil další útočnou snahu protivníka.

17:49

Alexander Wennberg nadějnou přihrávkou posílal do brejku Yanniho Gourda, ten ale nezpracoval puk ideálně, takže mu obránce stihl vypíchnout.

17:08

Adam Raška byl opět terčem tvrdého hitu, avšak ani tentokrát přesilovku nezískal. Postup do útoku tak kvůli tomu skončil.

16:33

Matt Nieto sice vypíchl přihrávku protihráče, ale kotouč se mu neodrazil ideálně, takže už nemohl nic vymyslet.

15:48

San Jose parádně brání svou modrou čáru a soupeře už nějakou chvíli nepouští do svého pásma. Hosté se ale dopředu většinou dostanou bez problémů.

15:09

Alexandr Barabanov je dnes hodně vidět, svým průnikem po levé straně tentokrát sám ohrozil Philippa Grubauera. Zkusil ho překvapit střelou mezi betony, ale německý brankář si to pohlídal.

14:26

Andrew Cogliano parádně zablokoval další přihrávku a opět dostal puk do středního pásma. Hosté tedy první oslabení v utkání zvládnou.

14:00

Ryan Donato byl možná trochu zahákován, tentokrát se ale vylučovat nebude, díky čemuž se San Jose opět osvobodilo.

13:20

Kraken se okamžitě usazuje v útočné třetině, ale moc dlouho tam nekombinoval, protože si nezvládl úspěšně přihrát za brankou.

12:47

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Erik Karlsson – 2 min., držení).

12:24

Erik Karlsson nevyužil parádní gólové pozice! První lajna Sharks to sehrála naprosto parádně, nakonec tak přihrával před bránu Alexandr Barabanov. Ten tam našel právě švédského beka, který sice zakončil rychle, ale orazítkoval jen brankovou konstrukci!

11:33

Adin Hill podruhé během krátké chvíle rozehrává za svou klecí, nyní konečně založil útok. Adam Raška tak dostal puk do útoku, ale hned po přechodu modré čáry o něj přišel.

10:48

Alexander Wennberg už přemýšlel nad brejkem, ale náročnou přihrávku si nezpracoval ideálně, takže mu kus gumy poskakoval, čehož využila obránci Žraloků a nikam ho nepustili.

10:02

Will Borgen pořádně tvrdě brání Matta Nieta, zápas už tak začíná být trochu vyhrocený. Vylučovat se ale nebude, protože to pořád bylo v rámci pravidel.

09:10

Alexandr Barabanov mohl po asistenci přidat i branku, protože se ocitl před brankářem, ale toho nedokázal překonat, protože mu nakonec kotouč sjel z hole!

08:35

Adam Raška byl sice první u nahozeného puku, ale těžko mohl ustát tvrdý hit, který samozřejmě zavinil velký potlesk domácích fandů.

08:00

Logan Couture si pohybem řekl o přihrávku a po pravém křídle se dral dopředu, nakonec ho ale zastavili dva protihráči, kteří se mu postavili do cesty.

07:08

Adin Hill zapíná působí velmi jistě, protože ho Yanni Gourde opět nepřekonal, tentokrát pálil okamžitě po vyhraném buly.

06:23

Timo Meier šikovně protečoval kotouč do útoku, čímž poslal svůj tým do útoku, ale následné nepřesné nahození od modré čáry snahy o druhou branku zhatilo.

05:56

Morgan Geekie byl první u nahozeného puku, následně okamžitě pálil příklepem, ale jeho pokus byl pouze sražen za bránu.

05:14

Seattle se do toho konečně dostává a na soupeře začíná celkem tlačit. San Jose se nyní třeba nedostalo ani ze své třetiny.

03:37

Yanni Gourde zničehonic vedl přečíslení dva na jednoho, to nakonec zakončoval sám, ale Adin Hill zakryl veškerý volný prostor a úspěšně zasáhl!

03:03

Adam Raška nastupuje již ke svému střetnutí v NHL a nyní se konečně mohl prosadit, jeho pokus z pravé strany ale nakonec skončil jen na zadním hrazení.

01:43

San Jose je pořád o něco aktivnější, tentokrát už Philipp Grubauer dokázal zasáhnout. Po chvíli jeho spoluhráči dostali kotouč z pásma.

00:38

00:38 Tomáš HERTL - 0:1

00:38

San Jose právě vstřelilo branku!
Sharks okamžitě otevírají gólový účet duelu! Po rychlém přechodu do útoku byla domácí obrana rozhozená, čehož dokonale využil Alexandr Barabanov, který šikovným prostrčením uvolnil před odkrytou brankou TOMÁŠE HERTLA, který se poté nemohl mýlit. Asistence: Alexandr Barabanov.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Seattle Kraken: Grubauer (Bibeau) – Giordano (C), Borgen, Vince Dunn, A. Larsson, Lauzon, Soucy – Marcus Johansson, McCann, Jordan Eberle (A) – Gourde (A), Wennberg, Järnkrok – Donskoi, Geekie, Kuhlman – Donato, Sheahan, Appleton.
Trenér: David Hakstol

San Jose Sharks: Hill (J. Reimer) – M. Ferraro, B. Burns, Jaycob Megna, E. Karlsson (A), M.-É. Vlasic, R. Merkley – Barabanov, Hertl (A), T. Meier – Dahlén, Couture (C), Gregor – Cogliano, Bonino, Nieto – Viel, Weatherby, Adam Raška II.
Trenér: Bob Boughner

Rozhodčí: Walsh, Rank – Murschison, Johnson.
Československá stopa v zápase

San Jose Sharks

Tomáš Hertl
Adam Raška
Radim Šimek
Vzájemné zápasy:

Oba týmy se v historii střetly jen jednou. 15. prosince loňského roku uspěli Krakeni, když zvítězili 3:1.
San Jose Sharks

Žraloci vyhlíží po dvouleté odmlce účast v playoff. V Západní konferenci jim naleží 8. příčka, když v dosavadním průběhu NHL uhráli 44 bodů z 40 duelů. Naposledy San Jose porazilo na vlastním ledě divizního rivala z Los Angeles, a to 6:2. Zápas si naprosto podmanil Švýcar Timo Meier, jenž nasázel 5 branek a stal se prvním hráčem svého celku v historii, kterému se to povedlo. Českého fanouška jistě potěšilo, že čtyřmi asistencemi se na této one man show podílel i Tomáš Hertl.

Právě rodák z města Herisau patří mezi nejproduktivnější hráče celé soutěže. V kanadském bodování je osmý, a to s 20 góly a 25 asistencemi.
Seattle Kraken

Domácí celek se nachází v Západní konferenci na předposlední patnácté pozici, když za 38 zápasů uhrál pouhých 26 bodů. Nicméně v pondělí přerušil devět utkání trvající sérii proher, když v prodloužení udolal výběr Chicaga.

Hráči Krakenů ze Seattlu nikterak nezáří. Nejproduktivnějším hokejistou týmu je Jordan Eberle (12+12), jemuž patří v tabulce kanadského bodování až 114. příčka.
Zdravím všechny hokejové fanoušky a přeji pěkné ráno! Společně se mnou dnes budete moci sledovat střetnutí v rámci NHL, ve kterém na sebe narazí Seattle a San Jose. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

Seattle Kraken – San Jose Sharks

3:2

konec (0:1, 2:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 25. Soucy (Giordano, Appleton), 29. Soucy (Wennberg), 47. Järnkrok (Geekie, Giordano) – 1. Hertl (Barabanov), 50. T. Meier (Couture, Hertl)

Seattle Kraken: Grubauer (Bibeau) – Giordano (C), Borgen, Vince Dunn, A. Larsson, Lauzon, Soucy – Marcus Johansson, McCann, Jordan Eberle (A) – Gourde (A), Wennberg, Järnkrok – Donskoi, Geekie, Kuhlman – Donato, Sheahan, Appleton.
Trenér: David Hakstol

San Jose Sharks: Hill (J. Reimer) – M. Ferraro, B. Burns, Jaycob Megna, E. Karlsson (A), M.-É. Vlasic, R. Merkley – Barabanov, Hertl (A), T. Meier – Dahlén, Couture (C), Gregor – Cogliano, Bonino, Nieto – Viel, Weatherby, Adam Raška II.
Trenér: Bob Boughner

Rozhodčí: Walsh, Rank – Murschison, Johnson

Průběh zápasu
1. třetina
00:38 SJS 0:1 Hertl (Barabanov)
12:47 SJS 2 E. Karlsson, držení
Po 1. třetině
2. třetina
24:18 SEA 1:1 Soucy (Giordano, Appleton)
28:25 SEA 2:1 Soucy (Wennberg)
28:30 SJS 2 Viel, vysoká hůl
30:24 SJS 2 Couture, hákování
35:04 SJS 5 Adam Raška II, bitka
SEA 5 Giordano, bitka
SEA 2 Soucy, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
42:47 SEA 2 Soucy, sekání
46:27 SEA 3:1 Järnkrok (Geekie, Giordano)
49:00 SEA 2 Lauzon, držení
49:37 SJS 3:2 T. Meier (Couture, Hertl)
50:09 SEA 2 Lauzon, vysoká hůl
52:14 SEA 2 HL příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Marcus Johansson
58:53 SEA 2 Appleton, hákování
Konec