Menu

Fotbal

Francouzský pohár

Montpellier HSC – SM Caen

5:0

konec (3:0)

19.01.2020, 17:15 • Stade de la Mosson, Montpellier • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.32 4.91 9.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Montpellier postoupilo do další části Francouzského poháru, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (19:04:46)
Nepopulárního "bůra" inkasovalo Caen v pohárové bitvě s celkem z nejvyšší soutěže. Montpellier potvrdilo svou kvalitu a celkem v poklidu zamířil do další části Francouzského poháru. Hostující celek třicet minut hrál vyrovnanou partii, ale nezvládl závěr prvního poločasu, což rozhodlo. Následně byl ještě vyloučen Pi a rázem bylo po střetnutí.

90

Konec zápasu.

90

Běží poslední minuta základní hrací doby, hlavní rozhodčí asi nebude moc nastavovat, jelikož stav zápasu je zcela rozhodnutý.

87

Centr od postranní čáry mířil na první tyč, odkud byl útočníkem přizvednut a zamířil nad branku. Brankář Zelazny byl tentokrát klidný a bude rozehrávat od brány.

86

Po přenesení hry si domácí hráč míč píchl kolem obránce a už za ním mířil. Na pravé straně došlo k faulu, a tak Montpellier pošle do vápna další centr.

85

Fanoušci domácího klubu už prozpěvují vítězné chorály, vždyť jejich tým postoupí do další fáze Francouzského poháru.

84

Nově příchozí Vargas se rval směrem dopředu po levé straně, jenže jeho snažení zastavil útočný faul.

83

Další centr Montpellier letěl někam k penaltovému puntíku, kam si pro něj vyběhl Zelazny. Útočník Camara se jen chytil za hlavu, na znamení zmaru.

82

Střetnutí je dávno rozhodnuté, a tak se pouze dohrává. Na hostujícím celku je cítit, že by chtěl alespoň vsítit čestný zásah. Ovšem akce středem úspěch asi nepřinese.

80

Nepřesný pas domácího mužstva mířil až na levou stranu pokutového území, kam si pro balon vyběhl brankář Zelazny.

78

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Oyongo, přichází Vargas.

77

Po kvalitním zpracování si Camara posunul míč na střed a následně si jej pohlídal tělem. Soupeře tak musel vytáhnout zákrok za hranicí pravidel.

76

V šestnáctce domácího celku se srazili Oyongo a Vandermersch. Hostujícímu hráči pak byl odpískán faul, a tak je na tahu Montpellier HSC.

75

Další balonu na zadní tyč točil Savanier, který mu dal přílišnou razanci a poslal jej mimo hrací plochy. Následuje tak odkop od branky Montpellier.

73

Brankář Rulli musel dávat pozor, jelikož na jeho branku letěl pokus zpoza pokutového území. Střela mířila do levého spodního rohu branky, kam se argentinský gólman včas dostal.

73

Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Delort, přichází Camara.

72

Kombinace hráčů ve tmavé sadě dresů skončila před šestnáctkou. Ovšem ani hostující mužstvo se daleko nedostalo, a tak se může střídat.

71

Montpellier se znovu nachází u balonu a kombinuje na útočné polovině. Domácí trenér chystá změnu v sestavě svého mužstva.

69

Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Mousakki, přichází Repas.

65

Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Deminguet, přichází Beka Beka.
Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Ferri, přichází Sambia.

64

64. Andy DELORT - 5:0

64

Montpellier právě vstřelil branku!
Skvělým centrem za obranu se prezentoval Souquet, který poslal míč do šestnáctky. V pohybu se nacházel ANDY DELORT, jenž skočil rybičku a hlavou zamířil do pravého spodního rohu brány.

63

Po delší době se hostující celek probojoval do šestnáctky, kde vybojoval alespoň rohový kop. Centr od praporku byl z vápna rychle odklizen.

62

Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Kyeremeh, přichází Armougom.

59

59. Florent MOLLET - 4:0

59

Montpellier právě vstřelil branku!
Průniková přihrávka mířila na levou stranu, kam si naběhl Laborde, jenž na zadní tyči našel Delorta, jehož pokus byl na brankové čáře vykopnut. Před brankou se ve správné pozici nacházel FLORENT MOLLET, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě.

57

Ve druhém poločase už je vidět, že není o co hrát. Možná maličkou náplastí by bylo pro Caen, vstřelení čestné branky.

56

Nevydařený centr z pravé strany sice mířil do pokutového území, ovšem také pouze do moci hostujícího gólmana. Ve hře se objevuje stále více nepřesností.

55

Bohužel se hostující tým na útočné polovině neprosadil, podobně dopadlo i Montpellier. Přihrávku u postranní čáry totiž nezpracoval Oyongo.

54

Caen rozbilo útočnou akci soupeři, a tak může myslet alespoň na čestný zásah. Ovšem zatím se nachází daleko od branky.

52

Druholigové mužstvo už rozehrálo přímý kop, jenž místo brankáře, ohrozil fanoušky na tribuně. Tohle nebylo zakončení, které by si hostující aktér dal za rámeček.

51

Žlutou kartu dostává Daniel Congré (Montpellier HSC), který je tak dalším hříšníkem střetnutí.

50

Za rozhodnutého stavu byl toto zbytečný zákrok! Jeannot si píchl míč ze souboje pryč a v tom ho ve skluzu trefil Congré.

48

Centr domácího celku mířilo na zadní tyč, kde se nacházel osamocený hráč. Místo zakončení ale zvolil přihrávku před branku. Ovšem Laborte byl atakován a jeho pokus zastaven.

48

Druholigové mužstvo získalo balon a kombinovalo s ním na vlastní polovině. S rozehrávkou musel vypomoci Zelazny, jenž byl napadán, a tak zvolil nákop.

47

Při pohledu na zelený pažit to vypadá, že pokračujeme v základních sestavách. Jedinou změnou je fakt, že ve střetnutí nepokračuje vyloučený Pi.

46

Pokračujeme v utkání, které má na programu druhý poločas. Jako první se míče chopil Delort a Montpellier je znovu v kombinaci.

46

Začal druhý poločas.
Třicet minut se hrál vyrovnaný fotbal, ovšem poté se projevila kvalita domácího celku. Montpellier najednou bylo všude mnohem dříve, a tak je ve vedení o tři zásahy. V posledních minutách se naopak Caen dostávalo dostávalo na polovinu sporadicky a navíc byl pod sprchy předčasně poslán Pi.

45+1

První poločas skončil.

45+1

K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se bude hrát o šedesát vteřin déle.

44

Caen v posledních minutách hodně ubralo a už se spíše sporadicky dostává na polovinu soupeře. Hosté to budou mít ještě těžší, jelikož přišli o vyloučeného spoluhráče.

43

43. Červená karta po 2. žluté

43

To byl nesmyslný zákrok u půlící čáry, trochu asi z flustrace. Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Jessy Pi (Montpellier HSC), který skluzem zasáhl Ferriho.

42

Domácí mužstvo je při chuti a znovu se nachází u balonu. Vidíme tak další kombinaci, která byla přerušená faulem.

40

40. Andy DELORT - 3:0

40

Montpellier právě vstřelil branku!
Myslím, že o osudu zápasu už je rozhodnuto! Centr od rohového praporku byl odvrácen, ovšem míč rychle do šestnáctky vrátil Souquet. ANDY DELORT byl sice zády k bráně, ale míč přizvedl do vzduchu a poslal jej k levé tyči.

37

37. Gaetan LABORTE - 2:0

37

Montpellier právě vstřelil branku!
Brankou do kabiny se domácí mužstvo ujímá dvougólového vedení! Z pravé strany přišel centr na zadní tyč, odkud byl vracen před branku. GAETAN LABORTE pak zamířil přesně do pravého spodního rohu brány.

36

Přímý kop rozehrál Ferri, který balon nasměřoval do zdi. Montpellier se míče rychle zmocnilo znovu a bude se snažit o překonání obrany.

35

Montpellier se znovu dostalo blízko pokutovému území, kde došlo k faulu. Domácí tým bude rozehrávat standardní situaci z nadějné pozici.

33

Po pravé straně postupoval směrem dopředu Deminguet, který o balon přišel. Z flustrace pak soupeře u postranní čáry ve skluzu fauloval.

32

Žlutou kartu dostává Jessy Pi (SM Caen), který pozdě přispěchal do souboje a podrazil soupeře.

31

Montpellier míří do další útočné akce, ovšem centr byl ze šestnáctky odklizen. Zpoza vápna se ke střele ale dostal Ferri, který ohrozil diváky snad ve třicáté řadě.

30

Půlhodina hry je minulostí a favorit zápasu je ve vedení. Pomohl mu k tomu pokutový kop, jinak se ale hraje vyrovnané střetnutí.

27

Pokud se podíváme na ostatní zápasy Francouzského poháru zjistíme, že v každém utkání už padla branka. Pouze v utkání Rouen – Angers už diváci viděli čtyři zásahy.

26

Hostující tým se pokusil o přechod do útoku, ovšem přihrávka na straně byla nepřesná. Bude se tak odkopávat od branky, kterou hájí Rulli.

24

24. Teji SAVANIER - 1:0

24

Montpellier právě vstřelil branku!
Domácí mužstvo jde do vedení, když se z pokutového kopu prosadil TEJI SAVANIER! Jeho pokus zamířil do levé části branky, zatímco Zelazny se vůbec nepohnul.

23

23. Yago (CEN)

23

Pokutový kop pro Montpellier! Do šestnáctky se vydal Laborne, po němž nesmyslně sáhl Yago.

21

Žlutou kartu dostává Jordan Ferri (Montpellier HSC), který u postranní čáry poslal na zem Vandermerscha. Caen nevyužilo nechané výhody, a tak se trestalo až v přerušené hře.

21

Po zisku míče se na útočnou polovinu vydal Moussaki, který měl malou podporu spoluhráčů, a tak raději počkal. Caen to zkusí kombinačně, což bude těžký oříšek.

19

Caen vyslalo další pokus zpoza velkého vápna a znovu bylo blízko. Argentinský brankář na balon nedosáhl, a tak míč proletěl kousek od levé tyče.

18

Po jednom ze zákroků zůstal ležet na zeleném pažitu Savanier, který byl tvrdě atakován. Hostující hráč může být rád, že se jako první neprohlédl žlutou kartu.

17

Další centr letěl na zadní tyč, kde se nacházel pouze hráč v bílém. Montpellier se následně zmocnilo balonu a dál kombinuje na útočné polovině.

15

Montpellier se vydalo do rychlého protiútoku a za míčem běžel jeden z útočníků. Celou situaci vyřešil Mbengue, který měl více rychlosti.

14

Další míč hostujícího celku mohl letět do šestnáctky, ale byl sražen na další rohový kop. Centrem od praporku se prezentoval Deminguet, jenž našel jen soupeře.

13

Také domácí mužstvo zakončilo z velké dálky, ale balon zamířil jen na tribunu. Brankář Zelazny bude rozehrávat od branky,

12

Poprvé se mohlo měnit skóre a chybělo opravdu málo! Zpoza šestnáctky vyslal technickou střelu Pi, který orazítkoval pravou tyč domácí brány.

11

Do dnešního střetnutí nastoupilo Montpellier v tmavě modrých dresech, naopak účastník druhé nejvyšší soutěže se oblékl do bílého.

10

Montpellier vstřelil branku, která pro ofsajd neplatí. Míč ze středu letěl na pravou stranu, odkud zamířil před branku. Ovšem právě u postranní čáry došlo k prohřešku.

9

Domácí mužstvo kombinuje na útočné polovině, kde došlo k faulu. Montpellier tak zůstává u míče a dál hledá cestu do šestnáctky.

7

Po standardní situaci bylo k vidění první zakončení, které bylo z krkolomné pozice a tak šlo jen vedle branky. Na první tyči totiž dobře pracoval Laborde, jenž se za míčem musel otáčet, a jak to dopadlo už víte.

6

Asi málokdo čekal, že Caen bude takto aktivní, ale musí si dávat pozor také na zadní vrátka. Do protiakce se pustil Laborde, jehož k zemi poslal Rivierez.

5

O obstřelení zdi se pokusil Pi, který mířil k první tyči. Ve zdi ale výborně zapracoval Savanier, který míč nohou poslal do bezpečných míst.

4

Na pravé straně znovu operoval Moussaki, který proti sobě měl soupeře, přesto odcentroval. Míč mířil na zadní tyč, odkud se směrem před branku v tu chvíli posunul Deminguet.

3

Hostující mužstvo poprvé vystrčilo drápky, když se centrem z pravé strany prezentoval Moussaki. Ovšem z branky vystartoval Rulli, jenž celou situaci vyřešil.

2

Centr od praporku zamířil na první tyč, odkud byl odhlavičkován na hranici šestnáctky. K míči se sice dostal domácí hráč, ale byl tísněn.

1

Hlavní rozhodčí zahájil dnešní utkání, které začalo ve velkém stylu. Montpellier se hned hnal do akce a vybojoval rohový kop.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Montpellier HSC: Rulli – Congré, Hilton, Souquet, Oyongo, Le Tallec, Ferri, Mollet, Savanier, Delort, Laborte.
Náhradníci: Vidal, Bertaud, Chotard, Škuletič, Camara, Sambia, Vargas.

SM Caen: Zelazny – Rivierez, Yago, Vandermersch, Oniangué, Pi, Deminguet, Kyeremeh, Jeannot, Moussaki.
Náhradníci: Beka Beka, Repas, Wa Saka, Tchokounté, Gioacchini, Riou, Armougom.
Vítám vás u fotbalového přenosu z francouzského poháru, v němž se utkají týmy ze dvou nejvyšších soutěží. Ještě loni Caen patřilo mezi francouzskou smetánku, ovšem zamířilo do Ligue 2, kde mizérie tohoto klubu pokračuje. Hostující celek se totiž nachází na patnáctém místě a bojuje o záchranu také v druhé nejvyšší soutěži. Naopak Montpellier patří k účastníkům Ligue 1, kde se mu daří. Domácí celek pošilhává po evropských pohárech, jelikož se aktuálně vyhřívá na šestém místě tabulky – dva body za splněním snu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:15.

Montpellier HSC – SM Caen

5:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 24. Savanier (pen.), 37. Laborte, 40. Delort, 59. Mollet, 64. Delort

Karty:   21. Ferri (MON), 51. Congré (MON) – 32. Pi (CEN)   43. Pi (MON)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 9:5. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:0.

Montpellier HSC: Rulli – Congré, Hilton, Souquet, Oyongo (78. Vargas), Le Tallec, Ferri (65. Sambia), Mollet, Savanier, Delort (73. Camara), Laborte.
Náhradníci: Vidal, Bertaud, Chotard, Škuletič, Camara, Sambia, Vargas.

SM Caen: Zelazny – Rivierez, Yago, Vandermersch, Oniangué, Pi, Deminguet (65. Beka Beka), Kyeremeh (62. Armougom), Jeannot, Moussaki (69. Repas), Mbengue.
Náhradníci: Beka Beka, Repas, Wa Saka, Tchokounté, Gioacchini, Riou, Armougom.