Menu

Fotbal

Italská Serie A

Bologna FC – Hellas Verona

1:1

konec (1:0)

19.01.2020, 15:00 • Stadio Renato Dall'Ara (Bologna) • 20. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.11 3.49 3.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Hrdinou zápasu se mohl stát Borini (Verona)! Technickou střelu namířil do vzdálenější levé šibenice a od rozpoutání vítězných oslav ho dělily jen centimetry! Jaká škoda...

90+3

Skorupski (Bologna) se blýskl dalším důležitým zákrokem! Polský gólman ho předvedl proti Lazovićově skákavé střele, kterou vyrazil do strany. Nebezpečí přetrvávalo až do chvíle, kdy z úhlu střílející Amrabat rozvlnil pouze boční síť.

90+1

Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Samuel Di Carmine, přichází Giampaolo Pazzini.

90

Žlutou kartu za podražení viděl Andrea Poli (Bologna).

85

Na obrat pomýšlel také Lazović (Verona)! Překvapivý pokus z ostrého úhlu Skorupski vytáhl konečky prstů nad svou bránu a čelit tak bude dalšímu kopu z rohu hřiště.

81

81. Fabio BORINI - 1:1

81

Hellas Verona právě vstřelila branku!
Oslabená Bologna inkasuje vyrovnávací gól! FABIO BORINI si mezi penaltovým puntíkem a malým vápnem naskočil na načechraný centr ze strany, aby míč uklidil dolů k pravé tyči.

74

Ibrahima M'Baye (Bologna) šel do souboje příliš riskantně a to se mu nevyplatilo.

73

Skvělý Skorupski zachránil svůj tým od inkasované branky! Domácí gólman zasáhl proti Di Carmineho volejovce a publikum ho za důležitý zákrok odměnilo vroucím potleskem.

69

Třetí výměna hráčů v týmu Bologna: ze hřiště odchází Jerdy Schouten, přichází Andrea Poli.

69

Střídání v týmu Bologna: ze hřiště odchází Nicolás Martín Domínguez, přichází Nehuén Paz.

66

66. Červená karta po 2. žluté

66

Mattia Bani (Bologna) se potkal se Zaccagnim v pro oba aktéry nepříjemné srážce. Hůře z ní vyšel prvně jmenovaný, který střet podle názoru rozhodčího zavinil. Výsledkem je druhá žlutá samozřejmě znamenající vyloučení.

63

Nucené střídání v týmu Bologna: zraněného Nicolu Sansoneho nahradil debutant Musa Barrow.

62

Střídání v týmu Verona: trávník opustil Miguel Veloso, opačným směrem přišel Fabio Borini.

55

Držíš protihráče? Dostaneš žlutou kartu. Své o tom ví Jerdy Schouten (Bologna).

48

48. Zahrál Dawidowicz rukou, nebo ne?

48

Giovanni Ayroldi odvolává červenou kartu! Původně ji za ruku ve vápně udělil Dawidowiczovi, avšak po zhlédnutí videozáznamu vyšlo najevo, že míč nezasáhl ruku, nýbrž prsní sval. Hosté si tak zhluboka oddechli, že budou pokračovat v plném počtu.

45+1

V nastaveném čase měl velkou šanci Orsolini (Bologna)! Před brankářem se zjevil jako duch, ale obloučkem ho nedokázal přehodit.

40

Silvestri (Verona) zůstal v pozoru a tentokrát musel spoléhat jenom sám na sebe. Jeho schopnosti prověřil střelou do levého spodního kouta branky Santander.

39

Pořádně nahlas se ozvali i domácí. To když Sansone doslova protančil kolem tří obránců a pohlednou akci zakončil střelou do tyče!

36

Skorupski (Bologna) musel během krátké chvíle předvést dva učebnicové zákroky! První z nich vytáhl proti hlavičce z bezprostřední blízkosti a druhý proti skákavé střele Rrahmaniho.

35

Byl to Mattia Bani (Bologna). K zisku míče si však pomohl šlapákem a trestu se tak nemůže vůbec divit.

27

Zdá se, že Giovanni Ayroldi zvolil přísný metr. Další žlutou kartu ukázal hlavní arbitr Nicolu Sansonemu (Bologna) za faul na Rrahmaniho.

25

Mattia Zaccagni (Verona) vletěl do souboje jako uragán a stal se druhým potrestaným hráčem utkání.

25

Nucené střídání v týmu Verona: ze hřiště odkulhal Maraš Kumbulla, nahradil ho Paweł Dawidowicz.

23

Soriano (Bologna) mohl náskok navýšit! Po Orsoliniho předávce pálil z hranice vápna na levou tyč, kterou minul jen o necelý metr.

20

20. Mattia BANI - 1:0

20

Bologna právě vstřelila branku!
Bologna zvolila uspávací taktiku, své soupeře na vlastní polovině ukolébala a po přesunu na jejich území udeřila z rohového kopu. Hlavičkový pokus zblízka ještě Silvestri vyrazil, na dorážku MATTII BANIHO už byl ale krátký.

14

Už po necelé čtvrthodince známe jméno prvního hříšníka. Sufján Amrabat (Verona) uviděl žlutou kartu za podkopnutí Roberta Soriana.

Bologna FC – Hellas Verona

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 20. Bani – 81. Borini

Karty:   27. N. Sansone (BLG), 35. Bani (BLG), 55. J. Schouten (BLG), 74. M'Baye (BLG), 90. A. Poli (BLG) – 14. S. Amrabat (VRN), 25. Zaccagni (VRN)   66. Bani (BLG)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 2:3. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 2:3.

Bologna FC: Skorupski (C) – Tomijasu, Danilo, Bani, M'Baye – Orsolini, Domínguez (69. Paz), J. Schouten (69. A. Poli), R. Soriano, N. Sansone (63. Barrow) – Santander.
Náhradníci: A. Da Costa, Sarr – Barrow, Corbo, Džemaili, Palacio, Paz, A. Poli, Skov Olsen, Svanberg.

Hellas Verona: Silvestri – Rrahmani, Kumbulla (25. Dawidowicz), Günter – Faraoni, Veloso (C) (62. Borini), S. Amrabat, Lazović – Pessina, Zaccagni – Di Carmine (90+1. Pazzini).
Náhradníci: A. Berardi, B. Radunović – Adjapong, Badu, Bocchetti, Borini, Dawidowicz, Empereur, Jocic, Pazzini, Stępiński, Verre.

Rozhodčí: Ayroldi – Giovane, Tolfo