Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

SC Paderborn 07 – Bayer Leverkusen

1:4

konec (0:3)

19.01.2020, 18:00 • Benteler-Arena (Paderborn) • 18. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 4.61 4.38 1.72 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

75

Leverkusen právě vstřelil branku!
Tato branka už domácím zřejmě definitivně bere jakoukoliv naději na bodový zisk. Diaby rozkmital své rychlé nohy a zleva narýsoval kolmici pro KAIU HAVERTZE, který skóroval s pomocí teče skluzujícího obránce.

51

Paderborn právě vstřelil branku!
Gjasulovu pumelici už ale finský gólman s československými kořeny neudržel a ve skluzu dorážející DENNIS SRBENY snížil na 1:3! Že by se Paderborn ještě dokázal vrátit do zápasu?

36

Leverkusen právě vstřelil branku!
Paderborsnká defenziva už létá v pořádném maléru! Pokračovat v její demolici si dovolil JULIAN BAUMGARTLINGER a podíl na třetí inkasované brance má její strážce Zingerle. Domácí gólman nejprve sice skvěle odhadl trajektorii centru, který vyrazil, avšak při opětovném kopu už tak dobrý odhad neměl. Míč letící ze strany nechal propadnout za sebe, kde už číhal nestřežený střelec z Rakouska.

14

Leverkusen právě vstřelil branku!
Netrvalo to dlouho a KEVIN VOLLAND přidal druhý gól! Znovu se tak stalo po zakončení vzduchem, které mu centrem z koncové čáry tentokrát připravil Havertz. Aktuálně nejlepšímu střelci Leverkusenu pak stačilo přehlavičkovat Vasiliadise a bylo hotovo.

11

Leverkusen právě vstřelil branku!
Po deseti minutách otevírá skóre KEVIN VOLLAND! Hrotový útočník si na úrovni penaltového puntíku vyšplhal do vzduchu, aby mohl trknout do Diabyho načechraného centru ze strany. Za míčem letícím ze svého pohledu k levé tyči skákal Zingerle zbytečně.

SC Paderborn 07 – Bayer Leverkusen

1:4

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 51. Srbeny – 11. Volland (Diaby), 14. Volland (Havertz), 36. Baumgartlinger, 75. Havertz (Diaby)

Karty:   22. Vasiliadis (PDN), 35. Gjasula (PDN), 73. Sabiri (PDN) – 90. Havertz (LEV)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 3:2. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 8:12.

SC Paderborn 07: Zingerle – Dräger, Kilian, Schonlau, Jans (46. Holtmann) – Pröger, Vasiliadis, Gjasula (C) (59. Sabiri), Antwi-Adjei – Michel, Srbeny (66. Mamba).
Náhradníci: J. Huth – Hünemeier, Holtmann, Kapić, Sabiri, Mamba, Ritter, Zolinski, Strohdiek.

Bayer Leverkusen: Hrádecký – L. Bender (C), Tah, S. Bender, Sinkgraven (78. Weiser) – Demirbay, Baumgartlinger – Bellarabi (71. Alario), Havertz, Diaby – Volland.
Náhradníci: R. Özcan, Lomb – Amiri, Alario, Dragović, Weiser, Pohjanpalo, P. Retsos.

Rozhodčí: Siebert – Schiffner, Neitzel