Menu

Hokej

Krajská liga: Středočeský kraj

HK Kralupy nad Vltavou – SK Černošice

1:0

po prodl. (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)

30.11.2019, 18:15 • Zimní stadion Kralupy nad Vltavou • 12. kolo • David Palán (@davidpalan14)

61:57

Kralupy právě vstřelily branku!

Je rozhodnuto! ONDŘEJ HAMPL prokličkoval až před Formánka a bekhendem procedil kotouč jeho výstrojí až do černošické brány! Jiří Exner si připisuje svou první nulu v sezóně! Asistence: Ota Řehák.

61:05

Další fantastický zákrok Jiřího Exnera! Levým betonem likviduje kralupský brankář černošický únik!

56:44

Fantastický zákrok Jiřího Exnera! Sám proti černošickému útočníkovi teď zabránil stoprocentní šanci! Domácí gólman teď drží svůj tým nad vodou.

51:25

Martin David fotbalově přikopl skákající kotouč u modré na Jakuba Kaprála, jeho střelu Formánek tentokrát nepříliš jistě vyrazil před Řeháka, který se snažil ještě dorážet, ale i tentokrát bez úspěchu.

50:01

Verbíkova střela mění o hráče před bránou směr, puk těsně míjí horní tyč!

49:31

Další velká příležitost pro domácí. 2 trestné minuty dostává Karel Vladyka za hrubost.

48:55

Smršť domácích šancí teď zlikvidoval Michael Formánek. Po Hamplovi se nedokázal prosadit Soukup ani Jakub Verbík, který mu nedokázal procedit kotouč mezi betony přímo z prostoru před brankovištěm.

47:19

Kralupská šance ve vlastním oslabení! Jakub Verbík vyvezl puk až před Formánkovo brankoviště, následně předával na volného Soukupa, který by to měl do prázdné brány, příhru však dostal na příliš dlouhou hůl.

46:25

Do šance v protiútoku teď mířili Hanžl s Davídkem. Druhý jmenovaný byl při objíždějí obránce faulovaný podrážením, rozhodčí si toho však nevšiml a když vzápětí podrazil černošického protihráče Davídek, už se pískalo. Černošice si zahrají přesilovku.

44:45

Tomáš Roubal v obrovské šanci sám proti Formánkovi! Ani tento bekhendový blafák ale neměl gólovou tečku, černošický brankář zůstává nadále stoprocentní.

43:15

Za hrubost dostávají shodně 2 minuty kralupský Martin Hanžl a černošický Marek Pulkrab. Bude se hrát ve čtyřech.

41:09

Třetí třetinu započnou Kralupy přesilovou hrou. Na 2 minuty na trestnou lavici za faul kolenem odchází Tomáš Brejcha.

37:15

Roman Verbík teď neovládl emoce na Exnerově brankovišti a krosčekoval dotírajícího protihráče. Rozhodčímu stojícímu opodál to samozřejmě neuniklo a posílá urostlého obránce na 2 minuty na trestnou lavici.

34:28

Přesilovou hru si zahrají Černošice. Za nedovolené bránění dostává 2 trestné minuty Jan Háva.

31:40

Příležitost pro domácí tým. Za držení odchází na 2 minuty na trestnou Václav Krudenc (ČRN).

29:55

Nechybělo málo, ale zdejšími ochozy by se začalo omílat staré známé "Nedáš – dostaneš!" Sám proti Exnerovi ujížděl Václav Krudenc, ale domácí brankář sklap své betony včas a drží nadále svou dnešní neprůstřelnost.

29:36

Dva na nikoho teď dokonce unikali Soukup s Hamplem! Druhý jmenovaný neměl rychlost, tak to Soukup vzal na sebe, bekhendovým blafákem si položil Formánka, puk ale nezvedl a příležitost ztroskotala na levém betonu černošického brankáře.

28:11

Šance teď střídá šanci na obou stranách. Nejprve kralupský obránce Tomáš Prášek zlikvidoval Mojžíše unikající samotného na Exnera, v následné protiakci se pak do úniku dostal Jakub Kaprál, jeho bekhendovou kličku ale lapačkou likviduje Formánek!

25:04

Tomáš Roubal ve velké šanci! Perfektní přihrávku mu mezi nohama černošického obránce poslal Martin Hanžl, Roubal ale tváří v tvář Formánkovi přestřeluje bránu.

21:23

Ve velké šanci se teď ocitá Václav Krudenc. Domácí obránce Martin David minul před svou bránou kotouč mířící z rohu kluziště a propustil ho až k černošickému útočníkovi, který se nerozpakoval a vystřelil. Jiří Exner ale vytahuje skvělý zákrok.

18:55

Ondra Hampl opět v samostatném úniku, přebruslil Vokurku a tváří v tvář Formánkovi se snažil bekhendem procedit puk mezi betony, černošický brankář ale zůstává stoprocentní.

18:07

Jan Háva ujíždí s Hamplem v přečíslení dvou na jednoho, kralupský centr nakonec dostává přihrávku přímo před Formánka, ale přestřeluje bránu.

16:39

Jan Háva ve velké šanci! Přímo před Formánka dostal přihrávku od Ondřeje Hampla, bekhendovým blafákem si ale na Formánka nepřišel.

8:28

Jakub Verbík teď zabránil černošické šanci vyseknutím hole hostujícího útočníka a dostává 2 minuty. Přesilovka pro Černošice.

3:09

Kralupy si zahrají první přesilovku. Za podražení odchází na trestnou lavici Dominik Šalamoun (ČRN).

1:26

Martin Hanžl se prokličkoval až téměř k Formánkovi, přes černošického obránce ještě našel Davídka, ale brankář Formánek předvedl skvělou poziční hru a kralupského útočníka z bezprostřední blízkosti vychytává.

HK Kralupy nad Vltavou – SK Černošice

1:0

po prodl. (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 62. Hampl (Řehák)

HK Kralupy nad Vltavou: Exner (Kresta) – David, R. Verbík, Cafourek, J. Verbík, Prášek, Šarše – Řehák, Kaprál, Brandejský – Soukup, Hampl, Háva – Roubal, Hanžl, Davídek – Tůma

SK Černošice: Formánek (Frolík) – Němeček (A), Vokurka, Staněk (C), Vladyka A) – Šalamoun, Pulkrab, Krudenc, Hofmeister, Červený, Jobek, Loskot, Mojžíš, Sobotka, Urbančík, Brejcha

Rozhodčí: Pavel Hrčka — Jakub Stanko, Petr Doskočil

Průběh zápasu
1. třetina
3:09 CRN 2 Šalamoun, podrážení
8:28 KRA 2 Verbík, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
31:40 CRN 2 Vokurka, držení
34:28 KRA 2 Háva, nedovolené bránění
37:15 KRA 2 Verbík, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
41:09 CRN 2 Brejcha, faul kolenem
43:15 KRA 2 Hanžl, hrubost
CRN 2 Pulkrab, hrubost
46:25 KRA 2 Davídek, podrážení
49:31 CRN 2 Vladyka, hrubost
Po 3. třetině
Prodloužení
61:57 KRA 1:0 Hampl (Řehák)
po prodl.