Menu

Hokej

2. liga skupina Sever (ČR)

HC Děčín – Mostečtí Lvi

6:7

konec (2:4, 1:3, 3:0)

30.11.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 22. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.72 4.6 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:16:49)
Je dobojováno. Medvědi dokázali stáhnout čtyřbrankové manko na rozdíl jediné branky, srovnat se jim ale už nepodařilo. Most tak z ledu Děčína veze všechny tři body.

Konec zápasu.

59:38

Děčínská lavička si bere oddechový čas.

59:08

Hosté drží puk před brankou Děčína a nepouštějí Medvědy k odvolání brankáře.

58:23

Sebastian Dörner se prosmýkl obranou hostů, ale před Hosnedlem se k zakončení nedostal.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:05

Loukota vybojoval puk a dostal ho do útočného pásma, ale tam ho sebrala obrana Mostu a hosté otáčejí hru před Lavingera.

56:37

Hosté se ubránili a už jsou v plném počtu.

54:51

Děčín se usadil v útočném pásmu a ostřeluje Hosnedla. Ten nyní neviděl puk, který mu prosvištěl jen těsně kolem levé tyče.

54:37

Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (David Drašar – 2 min., nedovolené bránění).

53:53

Děčín právě vstřelil branku!
Tak a nyní už je to opravdu jen o jedinou branku a domácí jsou Mostu na dostřel jediného gólu. JAN SMOLA procpal puk za Hosnedla po tom, co Medvědi rozhodili mosteckou obranu. Rázem tak jsou už blízko vyrovnání. Asistence: Pavel Gottfried a Jan Kaltenböck.

53:28

Děčín právě vstřelil branku!
Sýkora nabil PAVLU ZAJANOVI a ten se nerozpakoval. Svou střelou poslal puk za Hosnedlova záda a už je to "jen" o dva góly. Šance pro Děčín tak stále žije – 5:7. Asistence: Ondřej Sýkora.

52:17

Fojt vystihl rozehrávku hostující obrany a zatáhl puk před branku Hosnedla. Tam ale poté stejný hráč poslal puk jen vedle jeho branky.

51:25

Nyní je už Most kompletní.

51:00

Hosté své oslabení hrají velmi dobře a drží kotouč co nejdále od své branky.

49:49

Medvědi zatlačili soupeře před jeho brankou, střelu Zajana pak zachytila obrana Mostu a poslala puk až před děčínskou branku. Hosté se tak osvobozují.

49:25

Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (František Bakrlík – 2 min., hákování).

48:44

Medvědům začíná velmi rychle ubíhat čas, stále ztrácejí tři góly. Dohnat svého soupeře je tak pro ně čím dál těžší.

47:55

Čmolík na nic nečekal, vystřelil na děčínskou klec a jeho pokus se otřel o Lavingerovy betony.

47:28

Medvědi poslali puk na zakázané uvolnění a hra se stěhuje před Lukáše Lavingera. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

46:21

Štěpán Kuchynka proskočil do útočného pásma a rodila se další slibná akce domácích. Jenže děčínský útočník byl v ofsajdové pasti a je pískáno.

45:16

Děčín právě vstřelil branku!
Medvědi se dokázali usadit v pásmu soupeře a je z toho jejich čtvrtý gól. PAVEL ZAJAN prostřelil zblízka Hosnedla a ještě vykřesal jiskru naděje pro úspěch v tomto utkání. Ovšem Děčínští stále ztrácejí tři góly. Asistence: Zdeněk Petráš a Ondřej Sýkora.

44:41

Přihrávku Sýkory na Pavla Zajana vystihl Ivan Řehoř a poté dostal puk znovu před branku Lavingera.

43:29

Hosté založili další útočnou akci, ve které se snažil překonat Lavingera Martin Mical, ale jeho pokus po zemi skončil jen u zadního mantinelu.

42:43

Zakázané uvolnění Mostu stěhuje hru před branku Lukáše Hosnedla. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

41:42

Medvědi jeli tři na jednoho, Petráš pak posílal puk na levou stranu, ale ten vypíchla obrana hostů a Most otáčí hru před branku Děčína.

41:01

Radek Fojt neobral o puk obránce před sebou a hosté se tak zpět natlačili do útočného pásma.

40:06

Oba celky hrají v plném počtu.

40:01

Začala třetí třetina.
Také druhá třetina je u konce. V ní se Medvědi dostali na kontaktní branku a měli velkou šanci srovnat v přesilové hře. Avšak v ní inkasovali dvakrát a hosté tak ve vlastním oslabení odskočili na tříbrankový rozdíl a poté se trefili ještě jednou. Mají tak velmi dobře nakročeno k zisku tří bodů. Děčínští se ještě pokusí se zápasem něco udělat, ale nečeká je tedy vůbec nic lehkého. Třetí třetina začne přibližně v 19:41.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:19

Dalekonosnou střelu Miroslava Kuncla chytá do lapačky Lukáš Lavinger a poté raději uklidňuje hru jejím přerušením. Vhazuje se po jeho pravé ruce.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:06

Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Vladimír Kýhos – 2 min., hrubost).

37:02

Medvědi jsou pochopitelně jako opaření a na rozdíl od hostů se jim nedaří souhra. Nyní získali pásmo, když se hosté dopustili zakázaného uvolnění.

36:07

MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
V závěru prostřední části hry hosté domácím odskakují na čtyřbrankový rozdíl. ROMAN FUČÍK sklepl puk před Lavingerem, který sice zakročil, ale nakonec mu proklouzl těsně za brankovou čáru – 3:7. Asistence: Ivan Řehoř.

35:27

Hosté protečovali puk do útočného pásma, tam ho ale zachytil Jakub Loukota a dostal ho na svoji hokejku. Poté ho domácí vyvážejí na opačnou stranu.

34:58

Už je vše v pořádku a hra pokračuje vhazováním po pravé ruce Lukáše Hosnedla.

34:58

Mostecká branka je vychýlena ze svého postavení a je třeba ji uchytit zpět. Hra je na chvíli přerušena.

34:58

Ondřej Sýkora pálil z levé strany a orazítkoval vnější tyč Hosnedlovy branky!

34:07

Hosté hrají v pohodě, nikam se příliš neženou a drží své slibné vedení. Medvědům se tak nedaří dostat se na snížení, aby měli šanci ještě na kontaktní branku.

32:50

Medvědi si vynutili před hostující brankou tlak, ale nic z toho nevytěžili. A to ani po dalším pokusu Jana Smoly, jenž z pravé strany Hosnedla neprostřelil.

32:32

Hosté se natlačili před Lavingera, jejich pokus domácí brankář kryje.

31:46

Po střele Radka Fojta zakročil po dlouhé době Lukáš Hosnedl a nechal hru zastavit.

30:56

Medvědi měli ideální možnost v početní výhodě srovnat stav, ale nakonec díky ní prohrávají už o tři góly. Ještě se pokusí vrátit do zápasu, ale proti rozjetým Lvům to nebude vůbec jednoduché.

30:37

Hosté jsou už v plném počtu.

30:13

MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
Tato přesilovka Děčína hostům rozhodně vyhovuje více, než domácím. Podruhé se v ní totiž hosté prosazují. PAVEL SMOLKA poslal puk nad padajícím Lavingerem a ten opět končí za jeho zády – 3:6. Asistence: Vladimír Kýhos.

28:54

MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
Hosté paradoxně ve vlastním oslabení navyšují své vedení. Kaltenböck neudržel kotouč a neposlal ho pryč z pásma. Následně pak se k němu dostal JAN BEČVÁŘ a svou střelu umístil za Lavingerova záda – 3:5. Asistence: Ivan Řehoř.

28:37

Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (František Bakrlík – 2 min., nedovolené bránění).

27:00

Slibně se rozvíjející akci Mostu zastavilo postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.

26:05

Daniel Volráb nejprve netrefil branku hostů, poté se dostal k odraženému kotouči, objel klec Hosnedla a zakončoval u jeho levé tyče, kde byl prostor odkrytý. Ale nakonec se puk zastavil těsně vedle ní!

25:36

Další zákrok Hosnedla, který zneškodnil štiplavou střelu z hole Daniela Volrába.

25:10

Jan Smola dostal nabito na pravou stranu a jeho následná prudká střela končí na dalším zákroku Lukáše Hosnedla. Medvědi zvyšují svůj tlak a prahnou po vyrovnání.

24:05

A hned na to měli domácí další velkou šanci a díky Hosnedlovi zřejmě není vyrovnáno. Brankář Mostu totiž u své levé tyče utěsnil prostor, kam mířila střela Zdeňka Petráše!

23:21

Děčín právě vstřelil branku!
Děčínští se dostávají svému soupeři na dostřel jediné branky. Fojt našel přihrávkou DANIELA VOLRÁBA, jenž svižnou střelou nedal Hosnedlovi šanci – 3:4. Asistence: Radek Fojt a Štěpán Kuchynka.

22:32

Sebastian Dörner zastavil akci hostů a puk srazil do rohu kluziště. Výrazně tak pomohl obraně Medvědů, která pak poslala kotouč do bezpečí.

21:35

David Drašar se dostal na levou stranu, poté puk poslal pro spoluhráče, ale ten kotouč trefil jen do boční sítě Lavingerovy branky.

20:54

Na druhé straně se k odraženému kotouči dostal Miroslav Kuncl, ale jeho žabka skončila jen na pozorném Lukáši Lavingerovi.

20:18

Děčín se hned po vhazování dostal do útočného pásma, ale před Hosnedlem nezahrozil.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je za námi. V ní se do vedení dostali hosté, ale Medvědi nejen, že vyrovnali, ale také zápas otočili na svou stranu a vedli 2:1. Ovšem Most dokázal srovnat a poté dvěma slepenými góly odskočit Děčínu na rozdíl dvou branek. Děčínští tak mají v dalším průběhu hry co dohánět. Druhá třetina začne přibližně v 18:48.

20:00

První třetina skončila.

19:13

MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
A je to od dva góly.. Lvi měli signalizovanou výhodu, kterou okamžitě využili. MIROSLAV POLÁK po chybě obrany Medvědů prostřelil domácího brankáře a dává hostům náskok o dva góly – 2:4. Asistence: Jakub Dohnal a Jakub Čmolík.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:09

MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
Hosté svou přesilovou hru využívají v jejím samotném závěru a jdou znovu do vedení. MAREK HAVLÍK na pravé straně švihl do kotouče a prostřelil tak Lukáše Lavingera – 2:3. Medvědi tak musí znovu dotahovat. Asistence: Jan Bečvář.

17:34

Až nyní se domácí dostali na kotouč a vyhazují ho až před Lukáše Hosnedla.

17:00

František Bakrlík se natlačil před Lavingera, jeho pokus zblízka pak domácí brankář srazil vedle sebe. Dorážku Kýhose si už ale pohlídal. Nicméně hosté stále drží útočné pásmo.

16:25

Vyloučení v týmu HC Děčín (Radek Fojt – 2 min., nedovolené bránění).

15:29

MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
Hosté mažou svou ztrátu a je znovu vyrovnáno. Odražený kotouč se proskákal k DAVIDU DRAŠAROVI, jenž ho poté poslal zvednutou střelu k víku Lavingerovy branky a kotouč pak proskočil za brankovou čáru – 2:2. Asistence: Jan Bečvář a Marek Havlík.

14:30

Další šance se zrodila na straně Děčína, medvědí akce ale končí na pozorném zákroku Lukáše Hosnedla.

14:04

A nyní jsou už i v plném počtu.

13:48

Ondřej Sýkora si sjížděl k bližší tyči, ale nedokázal z bekhendu zakončit. Následně pak se hosté znovu osvobozují.

13:16

Až nyní se to povedlo, Most se osvobozuje a střídá unavenou čtveřici hráčů.

12:50

Děčínští se uhnízdili v mosteckém pásmu, ale hosté se zatím velmi dobře brání. Nedaří se jim však vyhodit puk před děčínskou branku.

12:17

Medvědi mají možnost navýšit své vedení, hrají totiž další přesilovou hru.

12:04

Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Marek Havlík – 2 min., vysoká hůl).

11:32

Zdeněk Petráš objel branku soupeře, poté ale puk poslal jen do boční sítě. Na druhé straně se do šance dostával Pavel Smolka, jenž by šel do samostatného úniku, pokud by ho nezastavil ofsajd.

11:15

Pavel Zajan z pravé strany vyprášil betony Lukáše Hosnedla, které jen zaduněly.

10:03

David Drašar, jenž v loňské sezóně působil v Děčíně, si nyní sjel před Lavingera a jeho pokus zblízka jeho bývalý spoluhráč kryje.

09:32

Mical nabral rychlost ve středním pásmu a poté z vrcholu levého kruhu napálil puk, který kryje svojí hrudí Lukáš Lavinger. Po jeho přesném zákroku je hra pozastavena.

08:42

Děčín právě vstřelil branku!
Medvědi strhávají vedení na svou stranu. Po pěkně sehrané kombinaci dostal na levou stranu nabito Jakub Loukota, jehož dělovku u Hosnedla přesně doklepl za jeho záda ONDŘEJ SÝKORA – 2:1. Asistence: Jakub Loukota a Pavel Zajan.

07:36

Nyní měl velkou šanci Jakub Čmolík, ten na levém kruhu napřáhl a jeho pumelici vykryl Lukáš Lavinger, jenž bravurním zákrokem jeho akci zneškodnil.

07:20

Jan Bečvář se protáhl kolem pravého mantinelu před branku Děčína, ale poté jeho přízemní střela končí v moci Lukáše Lavingera, který nechal hru přerušit.

06:15

Medvědi po vyrovnání ožili a hned se natlačili před hostující branku. Z levé strany střílel Pavel Zajan, ale Hosnedl se stihl přesunout k pravé tyči a puk, který mířil do jeho branky, vyrazil ven!

05:31

Děčín právě vstřelil branku!
Záhy je však vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Kuchynka poslal před branku přesný pas na RADKA FOJTA, který poté propálil Hosnedla – 1:1. Asistence: Štěpán Kuchynka a Daniel Volráb.

04:23

MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
Hosté se ujímají vedení. Mical nechal puk PAVLU SMOLKOVI, který projel obranou Děčína jako nůž máslem a poté u přední tyče zakončil z bekhendu. Lukáš Lavinger se po puku natahoval, ale nedokázal inkasované brance zabránit – 0:1. Asistence: Martin Mical a František Bakrlík.

03:39

Děčín první oslabení zvládl a nyní je už v plném počtu.

03:21

Děčín se opět dostal k puku v obranné třetině a bez čekání ho poslal zase až před Hosnedlovu klec.

02:31

Mostečtí jsou už zase zpět před brankou domácích a z pravého kruhu prověřil prudkou střelou Lavingera Bečvář, jenž trefil jeho betony, které jen zaduněly. Následně pak se Medvědi opět osvobozují.

01:56

Hosté už rozjížděli první přesilovkovou akci, ale puk poté sebral Erik Mareš a podél levého mantinelu ho poslal až do obranného pásma Mostu.

01:39

Jako první si přesilovou hru zahrají mostečtí Lvi, když byl vyloučení Petráš. Už sedí na trestné lavici a bude tam chtít pobýt po celou dobu.

01:39

Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., podrážení).

00:58

Na druhé straně si musel dávat pozor Lukáš Lavinger, který kryl přízemní pokus Milana Böhma.

00:28

Volráb přiťukl puk pro najíždějícího Radka Fojta, ten už směřoval do pásma Mostu, ale nakonec mu puk sjel z čepele a bylo po akci.

00:10

U puku jsou po úvodním vhazování hosté. Natlačili se do útočného pásma, ale zastavilo je postavení mimo hru. Ta se tak stěhuje do středního pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba celky jsou už na ledové ploše a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
Úvodní sestavy:

HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Loukota, Kaltenböck, Tůma, Zicho, Mareš, Balcar – Zajan (A), Smola, Fojt, Gottfried, Dörner, Ineman, Sýkora, Petráš, Kuchynka, Volráb (C)

MOSTEČTÍ LVI: Hosnedl (Kovařík) – Kuncl, Havlík, Havlůj (C), Fučík, Bakrlík, Polák – Smolka, Mical, Kýhos (A), Řehoř, Čmolík, Bečvář, Drašar, Böhm, Dohnal

Rozhodčí: Hornáček – Goltsch, Juránek.
Vzájemná utkání

Oba celky se v letošní sezóně utkaly už dvakrát a pokaždé se zrodil těsný výsledek 3:2. Nejprve brali tři body na ledě Děčína hokejisté Mostu, poté zase Děčínští v mosteckém teritoriu. Kdo vzejde jako vítěz v sobotním duelu?
MOSTEČTÍ LVI

Hosté z Mostu jsou na tom lépe a stále drží druhou příčku za prvním Vrchlabím. Na své konto hokejisté mosteckých Lvů zapsali devětatřicet bodů za třináct výher a šestkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Lvi po vysoké prohře na domácím ledě, kdy prohráli s jabloneckými Vlky 1:10, poté stejným výsledkem zvítězili v Trutnově a tento debakl tak odčinili a zapsali další tři body do tabulky. Ve středu před svými diváky porazili Buldoky z Řisut 5:2 a vrátili se tak na vítěznou vlnu. Na děčínský led tak jedou s cílem navázat na poslední úspěch a natáhnout sérii úspěchů v řadě za sebou. Proti Medvědům budou papírovým favoritem a uvidíme, zda tuto roli zde naplní, nebo zda děčínští hokejisté budou tím úspěšnějším celkem. Pikantní bude duel pro Davida Drašara, jen v loňské sezóně hájil děčínské barvy. Čeká nás zajímavé utkání, rozhodně si ho nenechte ujít.

Nejproduktivnější hráči

Martin Mical – 30 bodů (14+16)
Ivan Řehoř – 24 bodů (10+14)
David Drašar – 22 bodů (10+12)
HC DĚČÍN


Děčínští hokejisté se v tabulce ve skupině Sever nacházejí na čtvrtém místě se ziskem dvaatřiceti bodů. Po skvělém startu do sezóny, kdy drželi sérii výher a dlouho i neporazitelnost a okupovali první či druhé místo v tabulce, přišla zase série neúspěchů. Pět zápasů v řadě si připsali prohru a následoval pád na čtvrtou pozici. Pořád ale mají Medvědi prakticky na dosah druhé místo, na které ztrácejí sedm bodů a udržují se tak v kontaktu na vyšší pozici. Na první Vrchlabí pak ztrácejí už bodů osmnáct. Naposledy se Děčínští vydali do Nové Paky, kde ve středu protrhli neúspěšnou šňůru a znovu plně bodovali. Nad houževnatým nováčkem nakonec zvítězili 6:4. Novopacké hokejisty tak porazili už potřetí v sezóně. Na tuto výhru by rádi navázali i dnes, ovšem proti mosteckým Lvům to nebudou mít vůbec jednoduché. Medvědům by měl chybět kapitán a třetí nejproduktivnější děčínský hráč Michal Oliverius, jenž se zranil v posledním domácím duelu.

Nejproduktivnější hráči

Zdeněk Petráš – 35 bodů (15+20)
Ondřej Sýkora – 28 bodů (13+15)
Michal Oliverius – 22 bodů (6+16)
Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje. Druhá hokejová liga má dnes ve skupině Sever na programu dvaadvacáté kolo a v jeho rámci se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC DĚČÍN a MOSTEČTÍ LVI.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

HC Děčín – Mostečtí Lvi

6:7

konec (2:4, 1:3, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Fojt (Kuchynka, Volráb), 9. Sýkora (Loukota, Zajan), 24. Volráb (Fojt, Kuchynka), 46. Zajan (Petráš, Sýkora), 54. Zajan (Sýkora), 54. Smola (Gottfried, Kaltenböck) – 5. Smolka (Mical, Bakrlík), 16. Drašar (Bečvář, Havlík), 19. Havlík (Bečvář), 20. Polák (Dohnal, Čmolík), 29. Bečvář (Řehoř), 31. Smolka (Kýhos), 37. Fučík (Řehoř)

HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Loukota, Kaltenböck, Tůma, Zicho, Mareš, Balcar – Zajan (A), Smola, Fojt, Gottfried, Dörner, Ineman, Sýkora, Petráš, Kuchynka, Volráb (C)

Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kovařík) – Kuncl, Havlík, Havlůj (C), Fučík, Bakrlík, Polák – Smolka, Mical, Kýhos (A), Řehoř, Čmolík, Bečvář, Drašar, Böhm, Dohnal

Rozhodčí: Hornáček – Goltsch, Juránek

Diváci: 547

Průběh zápasu
1. třetina
01:39 DEC 2 Petráš, podrážení
04:23 MOL 0:1 Smolka (Mical, Bakrlík)
05:31 DEC 1:1 Fojt (Kuchynka, Volráb)
08:42 DEC 2:1 Sýkora (Loukota, Zajan)
12:04 MOL 2 Havlík, vysoká hůl
15:29 MOL 2:2 Drašar (Bečvář, Havlík)
16:25 DEC 2 Fojt, nedovolené bránění
18:09 MOL 2:3 Havlík (Bečvář)
19:13 MOL 2:4 Polák (Dohnal, Čmolík)
Po 1. třetině
2. třetina
23:21 DEC 3:4 Volráb (Fojt, Kuchynka)
28:37 MOL 2 Bakrlík, nedovolené bránění
28:54 MOL 3:5 Bečvář (Řehoř)
30:13 MOL 3:6 Smolka (Kýhos)
36:07 MOL 3:7 Fučík (Řehoř)
38:06 DEC 2 Volráb, hrubost
MOL 2 Kýhos, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
45:16 DEC 4:7 Zajan (Petráš, Sýkora)
49:25 MOL 2 Bakrlík, hákování
53:28 DEC 5:7 Zajan (Sýkora)
53:53 DEC 6:7 Smola (Gottfried, Kaltenböck)
54:37 MOL 2 Drašar, nedovolené bránění
Konec