Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Island – Slovensko

2:3

konec (1:0)

11.09.2018, 17:30 • KR-völlur, Reykjavik • Skupina 2 • Denisa Józsová

Tipsport: 3.14 3.54 2.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

90+4. RODÁK - 2:3

90+4

Slovensko právě vstřelilo branku!
Tak to je opravdu neskutečné, co mohou diváci vidět v islandském hlavní městě! MAREK RODÁK se vydal do pokutového území, kam se po rohu dostal míč a slovenský gólman zamířil přesně do brány, kde neměl domácí brankář šanci.

90+3

Žlutou kartu dostává Vestenický (Slovensko).

90+3

90+3. GUÐMUNDSSON - 2:2

90+3

Island právě vstřelil branku!
Máme zde opět remízový stav! Neskutečné, co se děje v posledních minutách na hřišti. ALBERT GUDMUNDSSON se postavil k penaltě, počkal si na pohyb brankáře a poslal míč na opačnou stranu.

90+1

90+1. Penaltový zákrok

90+1

Penalta pro Island!

90

90. VESTENICKÝ - 1:2

90

Slovensko právě vstřelilo branku!
Euforie na straně Slovenska, protože hráči ze střední Evropy jdou do vedení! TOMÁŠ VESTENICKÝ si osamocený naskočil na centr, který poslal hlavou na přední tyč, kde neměl Fridriksson šanci.

89

89. Velká šance Guðmundssona

89

Neskutečné, co hráči obou týmů zahazují! Guðmundsson se ocitl v dobré pozici, jenže jeho střela šla těsně vedle brány!

88

88. Dobrá šance Špalka

88

Jenže i tak přišla dobrá šance Slovenska! V tomto zápase může opravdu vyhrát jakýkoliv z týmů. Na nadýchaný centr si naskočil Špalek, který poslal míč přímo do rukavic Fridrikssona.

86

Albert Guðmundsson se opřel do míče a jeho rána jen prosvištěla okolo tyče Rodáka! Dobrá střela islandského hráče.

83

Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Herc, přichází Vestenický.
Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Jirka, přichází Špalek.

81

A velká šance také na druhé straně! Na rohový kop si naskočil slovenský obránce, jehož hlavička skončila na tyči!

80

A druhá branka klidně mohla přijít! Guðmundsson šel proti třem slovenským hráčům, přesto se dostal ke střele na vzdálenější tyč. Tam však dokázal Rodák míč vyškrábnout a obrana ho odpálila pryč!

78

Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Káčer, přichází Fábry.

76

Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Anderson, přichází Haraldsson.

76

Rodák vyběhl hodně z branky a mohlo ho to mrzet! Míč se dostal za vápno k Sampstedovi, ale slovenský brankář se stihl vrátit do brány a střela islandského hráče byla sražena na roh.

70

Znovu Karlsson v akci! Sampsted posílal přízemní centr do šestnáctky, kam si na něj naběhl právě Karlsson, jenže ten neodkázal zakončit mezi tři tyče!

65

65. Gól z ofsajdu

65

Island se již radoval, jenže branka nakonec neplatí! Karlsson se dostal k hlavičce z bezprostřední blízkosti, jenže byl v těsném ofsajdu a gól nemůže být uznán.

58

Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Þorsteinsson, přichází Hauksson.

58

58. BÉNES - 1:1

58

Slovensko právě vstřelilo branku!
Máme srovnáno! Podobná situace jako v prvním poločase, když skóroval Island. LÁSZLO BÉNES si navedl míč a jeho střela na zadní tyč skončila v síti!

54

54. Šance Slovenska

54

Dlouhý aut v podání islandské reprezentace našel jen hlavu slovenského hráče. Potom se dostali Slováci do obrovské šance, kterou na poslední chvíli hasil islandský obránce.

50

Žlutou kartu dostává Andrej Kadlec (Slovensko).

44

44. Neskutečný zákrok Fridrikssona

44

Další neskutečný zákrok domácího gólmana! Slovenský útočník dostal míč před gólmana a stačilo mi dorazit míč do prázdné. Tam se však objevila noha Fridrikssona, který chytil i tuto tutovku hostí!

43

43. Dobrá střela Jirky, která byla ještě tečovaná.

43

Skvělý zákrok Fridrikssona zamezil vyrovnávací brance! Jirka se dostal ke střele z hranice šestnáctky, která byla tečovaná domácím obráncem. Islandský gólman však předvedl parádní zákrok, díky kterému stále Island vede.

40

Další šance Islandu! Dobrý přízemní centr před bránu vyprodukoval domácí obránce, ale míč nakonec jen proskákal před bránou.

33

33. GUÐMUNDSSON - 1:0

33

Island právě vstřelil branku!
Hosté byli sice lepším týmem, jenže jako první inkasují! Kapitán domácího týmu ALBERT GUDMUNDSSON měl hodně prostoru ve vápně, a tak toho využil. Navedl si míč a parádní střelou překonal Rodáka v bráně.

26

Pěkná akce Slovenska! Velmi dobrou průnikovou přihrávku vyslal hráč hostí na svého spoluhráče. Ten našel u tyče Jirku, který nedokázal dostat balon mezi tři tyče.

22

Pekná střela v podání Slovenska! Jirka se rozhodl vypálit ještě před vápnem, avšak jeho střelu velmi dobrým zákrokem lapil Fridriksson.

19

19. Dobrá střela Islandu

19

Tak to byla jednoznačně největší šance Islandu v tomto utkání! Parádní střela na zadní tyč, na kterou Rodák nemohl dosáhnout. Nakonec však skončila těsně vedle!

13

13. Neproměněná penalta

13

Tak to byla hrozně kopnutá penalta! Denis Vavro se k míči postavil a chtěl poslat přízemní střelu. Tu však Fridriksson bez větších potíží lapil, když mu stačilo vystihnout směr střely.

12

Žlutou kartu dostává Þorsteinsson (Island).

12

12. Zákrok na penaltu

12

Centr Jirky stihl srazit jeden z domácích hráčů na rohový kop. Benešův centr našel spoluhráče, jenž si s ním vyměnil míč. Poté byl slovenský hráč stažen a bude se kopat penalta!

9

Obrovská šance v podání Islandu! Parádní centr našel hlavičku islandského hráče, jehož hlavička šla přesně k tyči. Skvělý zákrok předvedl Rodák, jenž míč dokázal vyrazit na rohový kop.

5

To mělo k dispozici první rohový kop utkání po odkopu Islanďanů. Balon propadl obranným valem, jenže nikdo ze Slováků nedokázal zakončit!

Island – Slovensko

2:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 33. Guðmundsson, 90+3. Guðmundsson (pen.) – 58. Bénes, 90. Vestenický, 90+4. Rodák

Karty:   12. Þorsteinsson (ISL) – 50. Kadlec (SVK), 90+3. Vestenický (SVK)

Střely na branku: 5:13. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:13. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 6:12.

Island: Fridriksson – Sampsted, Örn Fridriksson, T. Gunnarsson, Andresson – Friðjónsson, Anderson (76. Haraldsson), A. Sigurdsson, Karlsson – Guðmundsson (C), Þorsteinsson (58. Hauksson).
Náhradníci: Olafsson, Hauksson, Haraldsson, Ljubicic, Gunnarsson, Magnusson, Guðmundsson.

Slovensko: Rodák – Kadlec, Vavro (C), Hancko, Sipľak – Herc (83. Vestenický), Káčer (78. Fábry), Bénes – Mrát, Haraslín, Jirka (83. Špalek).
Náhradníci: Greif, Šulek, Vestenický, Košťál, Dimun, Fábry, Špalek.

Rozhodčí: Harkam – Witschnigg, Steinacher