Menu

Fotbal

Kvalifikace ME U21

Švédsko – Turecko

0:1

konec (0:1)

11.09.2018, 18:30 • Olympia (Helsingborg) • Skupina 6 • David Suchý

Tipsport: 1.58 4.12 5.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:8. (20:23:25)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí velice překvapivým vítězstvím Turecko, kterému k výhře stačila jediná branka, o kterou se už v prvním poločase postaral Kanatsizkus. Švédsko sice bylo v dnešním utkání aktivnější, avšak doplácelo na neproměňování vyložených šancí. Turecko se postupem času zatáhlo do defenzivy, která dnes bránila opravdu na jedničku. Výsledkem je čisté konto proti vedoucímu celku skupiny.

90+5

Konec zápasu.

90+3

Andersson vyrazil podél autové čáry, jenomže tudy cestička směrem k šestnáctce soupeře nevedla. Švédsko má na vyrovnání necelé dvě minuty.

90+2

Obrannou povinnost si nyní splnil Toköz, který u postranní čáry zastavil Wahlqvista. Zdá se, že křeče postihly hostujícího pravého obránce.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o pět minut.

90+1

Domácí se opět nedočkali, Svanberg to zkoušel přímo na bránu, jenomže trefil pouze dobře postavenou zeď. Turecko se drží zuby, nehty.

90

Je tu šance na vyrovnání, Svanberg byl totiž faulován kousek před šestnáctkou. Domácí mají k dispozici přímý kop z lukrativní pozice.

89

Domácím se čas krátí, na případné vyrovnání už není moc času. Turecko výborně kouskuje hru, nyní podniká další útok směrem dopředu.

88

Střídání v týmu Turecko: ze hřiště odchází Yildirim Cetin, přichází Muhayer Oktay.

87

Hosté se po delší době podívalo na útočnou polovinu, tam se ale moc dlouho nezdrželi. V souboji si totiž pomáhal faulem Oktay.

84

I tentokráte se k rozehrávce postavil Jonsson, který ani v tomto případě nenašel nikoho z kolegů. Včas z branky vystoupil Cakir, jenž ale doslova zboural jednoho z domácích hráčů.

83

Hlavní sudí dnes nastavil hodně benevolentní metr, tentokráte si ale Dursun přeci jenom pomohl faulem. Následovat bude standardní situace z pravé strany.

82

Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. V posledních vteřinách se hraje na jednu branku, Dahlberg se v domácí brance nudí.

81

Cakir si ani tentokráte nepřipíše žádný zákrok, zakončující Raki vpádu zamířil vedle. Sudí ukazuje k rohovému praporku, míč ještě tečoval protihráč.

80

Střídání v týmu Turecko: ze hřiště odchází Kubilay Kanatsizkus, přichází Atakan Cankaya.

80

Turecko se nemůže dostat z vlastní poloviny. Soupeř si přichystal další z řady rohových kopů, rozehrávka nakrátko nebyla zrovna povedená.

79

Střídání v týmu Švédsko: ze hřiště odchází Alexander Isak, přichází Gustaf Nilsson.

78

Dursun vhazoval od levé postranní čáry, následně se do útočení zapojil také Asoro, avšak ani on nedokázal získat kulatý nesmysl.

Švédsko – Turecko

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 31. Kanatsizkus

Karty:   73. Salétros (SWE) – 73. Okutan (TUR)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:8.

Švédsko: Dahlberg – Andersson, Brorsson, Dagerstal, Wahlqvist (C) – Jonsson, Ssewankambo (65. Larsson), Svanberg, Levi (61. Rakip) – Asoro, Isak (79. Nilsson)
Náhradníci: Linnér – Beijmo, Hadzikadunic, Hallberg, Larsson, Nilsson, Rakip

Turecko: Cakır – Toköz, Demiral, Demirbag, Dursun – Özcan, Hümmet – Okutan (C), Oktay (88. Cetin), Alici (63. Alici) – Kanatsizkus (80. Cankaya)
Náhradníci: Sengezer – Aksu, Bozok, Cankaya, Cinar, Ildiz, Yilmaz

Rozhodčí: Lapochkin – Averjanov, Širajev (všichni Rusko)