Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Jižní Korea – Chile

0:0

konec (0:0)

11.09.2018, 13:00 • Suwon World Cup Stadium (Suwon) • David Suchý

Tipsport: 3.11 3.3 2.39 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (14:51:43)
Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 1:6. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:7.
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou, což určitě čekal málokdo. V prvním poločase jsme viděli pouze jednu vyloženou šanci, naopak v tom druhém jsme viděly ofenzivní hody. Chilané byli směrem dopředu aktivnější, z čehož pochopitelně pramenily také šance. Hosté se ale prosadit nedokázali, stejně tak na tom byli i Jihokorejci, kteří zkrátka nenašli cestičku za Ariasova záda.

90+4

Konec zápasu.

90+4

To je neskutečné! Jeden z domácích obránců udělal obrovskou minelu, po které se Valdés řítil sám na bránu. Hostující útočník udělal brankáři kličku, poté ale vůbec netrefil branku.

90+2

Jedna z posledních akcí tohoto zápasu, Chile chystá rozehrávku z vlastní poloviny. Domácí hráči okamžitě spěchají za balón.

90+1

Isla vhazoval od pravé postranní čáry, jeho kolega Díaz si ale s míčem moc dlouho nepohrál. Na druhé straně si In-Beom pomohl faulem.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází I Jong, přichází Hwan Kim.

88

Do konce zápasu nezbývá už moc času, určitě ale můžeme počítat s nastaveným časem. Navíc si domácí přichystali další rohový kop.

87

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Angelo Sagal, přichází Martin Rodríguez.

87

In-Beom se pokoušel poslat míč do pokutového území, jenomže jako poslední se dotkl míče právě domácí hráč. Odkop od hostující branky.

86

Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Hi-čchan, přichází Seon-Min.

86

Jenomže ten nebyl rozehrán vůbec dobře, neboť míč skončil za brankovou čárou. Nepomohl tomu ani In-Beom, jenž už nezachytil míč na hrací ploše.

85

Práce také pro Ariase, který musel po střele Jae-Sunga k zemi. Domácí hráč to zkusil ze dvaceti metrů, jeho spoluhráči mají k dispozici roh.

84

Isla se patičkou snažil uvolnit Pulgara, který se přes dobře bránícího In-Beoma do zakončení nedostal. Čin-hjon si s rozehrávkou dává hodně načas.

83

Chile se opět nadechuje k velkému náporu, hosté drží míč na kopačkách dobrou minutu. Jihokorejci spíše čekají, s čím soupeř přijde.

82

Rutinní práce pro domácího brankáře, který si počkal na přímý kop, který směřoval přímo doprostřed branky. Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut.

Jižní Korea – Chile

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   41. Jong-kwon (KOR), 90+1. In-Beom (KOR) – 13. Medel (CLE)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 1:6. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:7.

Jižní Korea: Čin-hjon – I Jong (89. Hwan Kim), Hjon-su, Jong-kwon, Hong-čchol (31. Suk Young) – Song-jung (74. In-Beom), Hee-Nam (64. Jae-Sung), Young-Jung – Hi-čchan (86. Seon-min), Ju-jo (58. Dong-Won), Hung-min (C)
Náhradníci: Seung-Gyu Bum-Keun – Moon-Hwan, Seung-Hyun, Suk-Young, Seung-Woo, Seon-Min, In-Beom, Min-Jae, Jae-Sung II, Dong-Won, Se-Jong

Chile: Arias – Isla, Lichnovsky, Maripán, Albornoz (66. Díaz) – Medel (C), Vidal (74. Hernández) – Sagal (87. Rodríguez), Valdés, Rubio (57. Jeraldino) – Aránguiz (46. Pulgar)
Náhradníci: Cortés, Vigouroux – Roco, Henríquez, Reyes, Sierralta, Hernández, Geraldino, Díaz, Pulgar, Rodríguez