Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Severní Irsko – Izrael

3:0

konec (2:0)

11.09.2018, 20:45 • Windsor Park, Belfast (NIR) • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.38 3.01 3.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Fotbalisté Severního Irska v přípravném zápase porazili Izrael, když diváky ve Windsor Parku postupně potěšili Steven Davis, Stuart Dallas a po přestávce střídající Gavin Whyte. V bráně domácího výběru došlo o přestávce ke změně na postu brankáře, Carson ani McGovern ale neinkasoval. Severní Irsko 3 Izrael 0. (22:33:23)

90+1

Konec zápasu.

88

A další velká šance a potřetí branková konstrukce za zády brankáře Haimova, kterou tentokrát orazítkoval Steven Davis! Tak nakonec se o tyč nejednalo a Washington byl hráčem, který pálil těsně mimo.

86

Severní Irové nemají dost a ještě se snaží prosadit, střela střídajícího Washingtona ze slibné pozice ale byla zablokována!

86

Severní Irsko a vůbec britský fotbal je znám svou tvrdostí a fyzickou náročností, přesto ani jeden z jeho hráčů neviděl žlutou kartu. Rozhodčí Bas Nijhuis zatím udělil pouze jednu, když ji viděl Habashi.

85

Do konce utkání zbývá pět minut a je pochopitelné, že Severní Irsko už se snaží zápas dohrát bez zranění, zatímco Izrael už nemá síly na to, aby dokázal zápas v závěru zdramatizovat.

84

Střídající Turgeman se snažil se zápasem ještě něco udělat a dobře si nabíhal za obranu, jenže byl lapen do ofsajdové pasti.

82

Peretz z nadějné pozice minul bránu Severního Irska a poté mu hodně zatrnulo, protože na opačné straně pálil do tyče obránce Carhcart! Severní Irsko podruhé v zápase orazítkovalo brankovou konstrukci, za tříbrankového vedení ho to ale mrzet nemusí.

82

Izrael postupem času přešel z rozestavení 4-4-2 na ofenzivnější 3-5-2, jenže ani silnější středová řada mu zatím ke gólu nepomohla.

81

Fotbalisté izraelské reprezentace se po dlouhé době dostali ke střele, kterou zablokoval dobře postavený obránce Cathcart.

80

Jelikož Severního Irsko už oživilo hru na levém křídle i ve středu hřiště, k poslednímu střídání tudíž došlo na pravé straně, když ze hry odešel útočník Stuart Dallas a nahradil ho Shane Ferguson.

77

Střídání v týmu Severní Irsko: ze hřiště odchází Shane Ferguson, přichází Stuart Dallas.

77

Levá strana Severního Irska tedy dostala nový kyslík, stejně jako střed formace. Pravá strana zatím funguje dokonale.

76

Severní Irsko sáhlo během dosavadního průběhu zápasu k pěti střídáním, z nichž jedno bylo na postupu brankáře. Další dvě oživila levou stranu, když ze hry odešel levý záložník a útočník a také střed.

75

Do konce zápasu zbývá odehrát patnáct minut a třetí gól střídajícího Gavina Whytea naděje Izraele na dobrý výsledek pohřbil.

74

Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Munas Dabbur, přichází Omri Glazer.

71

Střídání v týmu Severní Irsko: ze hřiště odchází George Saville, přichází Michael Smith.

69

Steven Davis se pokusil podruhé v zápase skórovat, jenže jeho střela se stala snadnou kořistí brankáře Haimova.

67

67. Gavin WHYTE - 3:0

Severní Irsko – Izrael

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 13. Davis, 41. Dallas, 67. Whyte

Karty:   39. Habashi (ISR)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 9:6.

Severní Irsko: Carson (46. McGovern) – McNair, J. Evans, Cathcart, Lewis – S. Davis (C), C. Evans (46. Norwood), Saville (71. Smith) – Dallas (77. Ferguson), Grigg (65. Washington), Jones (65. Whyte).
Náhradníci: Peacock-Farrell, McGovern – C. McLaughlin, Smith, McGinn, Washington, K. Lafferty, Ferguson, Norwood, Boyce, Ward, Whyte. Trenér: Michael O'Neill.

Izrael: Haimov – Dasa (65. Bitton), Twatha (40. Scheimann), Habashi (46. Kapiloto), Yeini – Tibi, Natcho (C), D. Peretz, Micha (58. Turgeman) – Hemed (58. Seba), Dabbur (74. Glazer).
Náhradníci: Kannadli, Amos – Scheimann, Kapiloto, Plakuščenko, Einbinder, Turgeman, Seba, Glazer, Bitton. Trenér: Andreas Herzog.

Rozhodčí: Bas Nijhuis. Asistenti: Rob van de Ven, Joost van Zuilen. Čtvrtý rozhodčí: Dennis Higler (všichni NED)