Menu

Fotbal

Liga národů UEFA - Liga D

Moldavsko – Bělorusko

0:0

konec (0:0)

11.09.2018, 20:45 • Stadionul Zimbru • Skupina 2 • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 4.4 3.23 1.99 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že jsme vítěze nenašli a branku neviděli, se s vámi loučím a zároveň vám přeji příjemný zbytek úterního večera. (22:45:16)
Statistiky utkání:

Držení míče: 48 % : 52 %. Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 4:10. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:12.
No, tak to bylo utkání plné šancí, ale branky jsme se nedočkali. Maličko lepším celkem bylo Bělorusko, které sahalo po vítězství, ale v závěru duelu zahrozilo Moldavsko. Domácí celek v posledních vteřinách utkání odmítlo přijmout vítězství, a tak si oba týmy rozdělily body.

K samotné hře můžeme říci, že se často hrálo nahoru a dolů, zatímco Moldavsko ztroskotávalo na předfinální fázi, tak Bělorusko pokazilo spoustu útoků při kombinaci. Domácí celek si připisuje tak do tabulky první bodík a Bělorusko už čtvrtý a nachází se na druhém místě skupiny D. Tu vede Lucembursko, které zdolalo San Marino 3:0.

90+3

Konec zápasu.

90+3

90+3. Epureanu mohl rozhodnout, ale velkou příležitost odmítl proměnit ve tři body

90+3

Moldavsko odmítlo jasnou šanci ke skórování a tím pádem také tři body! Černik se zcela nesmyslně vydal z branky, ale balon ho přeletěl. Do volného prostoru si naběhli hned dva domácí hráči, kteří se v nejhorším možném momentu střetli. K hlavičce se nakonec procpal Epureanu, jenž odkrytou bránu přestřelil!

90+2

Hraje se druhá minuta nastavení a v běloruské rozehrávce je cítit hodně velká nejistota! Naopak se hosté museli bránit, ale úprk Damaşcana zlikvidoval včasným výběhem Černik. Moldavsko pošle do vápna centr od rohového praporku.

90+1

K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby. Bělorusku už moc času ke skórování a potvrzení role favorita, moc nezbývá.

90

Centr od rohového praporku byl příliš krátký, s čímž si domácí obrana opět hravě poradila. Ovšem Bělorusko rychle získalo míč zpátky a žene se do dalšího útoku.

89

Bělorusko se opět hnalo do rychlého protiútoku, ovšem opět selhal centr do šestnáctky soupeře. Alespoň pro hostující tým se balon odrazil opět k hráčům v červených dresech, kteří vybojovali další rohový kop.

87

Střídání v týmu Moldavsko: ze hřiště odchází Antoniuc, přichází Platica.

86

Odkop se jednomu z domácích zadáků moc nevydařil, jelikož trefil soupeře do obličeje. Stasevič se okamžitě skácel k zemi, ale po chvíli vstal a je jasné, že bude moci dále pokračovat.

84

Další kombinace Běloruska končí nepřesnou přihrávkou. Stasevič se vydal pro míč do hloubky hřiště, jenže lehkou přihrávku na útočníka hodně pokazil.

83

Další útok táhlo hostující mužstvo po levé straně, ale Saroka měl velmi blízko soupeře, tak alespoň vybojoval autové vhazování blízko šestnáctky soupeře.

82

Bělorusko šlo do utkání v pozici favorita, ale stav zápasu je stále vyrovnaný. Ovšem na zeleném pažitu je cítit, že hráči v červených dresech utahují šrouby.

80

Moldavsko poslalo do šestnáctky dlouhé autové vhazování, o střelu se pokusil Antoniuc, jenž trefil soupeře. Jenže ještě předtím byl pískán útočný faul.

78

Střídání v týmu Bělorusko: ze hřiště odchází Bressan, přichází Kendyš.

77

Ivan Majevskij je v posledních minutách hodně aktivním hráčem. Tentokrát dostal přihrávku do vápna, kde se pokoušel zakončit, ale kolem sebe měl čtyři bránící hráče, a tak vybojoval alespoň rohový kop.

Moldavsko – Bělorusko

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   45. Nicolaescu (MOL)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 4:10. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:12.

Moldavsko: Koşelev – Graur, Posmac, Epureanu (C), Reabciuk – Carp (63. Cociuc), Gatcan – Ginsari, Ionita, Antoniuc (87. Platica) – Nicolaescu (68. Damaşcan).
Náhradníci: Namaşco – Racu, Cociuc, Cojocari, Platica, Anton, Damaşcan.

Bělorusko: Černik – Šitov, Martynovič (C), Politevič, Volodjko – Dragun, Bressan (78. Kendyš), Majevskij – Nechajčik (72. Balanovič), Laptev (59. Saroka), Stasevič.
Náhradníci: Gutor, Klimovič – Poljakov, Kovalev, Šikavka, Korzun, Saroka, Kendyš, Sivakov, Matvejčik, Rjos, Balanovič.

Rozhodčí: Mario Zebeć – Borut Križarić, Jerko Crnčić (všichni CRO)