Menu

Fotbal

U20 Elite Tournament

Česko – Portugalsko

2:4

konec (1:2)

11.09.2018, 17:30 • Na Litavce, Příbram (CZE) • 2. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

88

Další centr z levé strany hřiště tentokrát přinesl obrovské nebezpečí a míč po teči jednoho z Lvíčat zamířil těsně nad!

85

Antonín Růsek se po přízemním centru z levého křídla na přední tyči dostal dvakrát do zakončení, přičemž jeho první střela byla zablokována a druhá po teči těsně minula vzdálenější pravou tyč!

82

Příbramský Rostislav Jandera se pokusil potěšit domácí fanoušky a vůbec ne špatně, když jeho střela na ose hřiště téměř od středového kruhu těsně zamířila vedle levé tyče portugalské brány!

80

Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Nuno Henrique, přichází Filipe Soares.

80

Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Moura, přichází Ruben Vinagre.

80

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Jan Král, přichází Dominik Plechatý.

78

A znovu Jakub Klíma, který z pravé strany pronikl do šestnáctky a zpětnou přihrávkou oslovil ze druhé vlny nabíhajícího Christiána Frýdka, hráč Táborska ale z blízkosti pálil těsně nad!

76

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Pavel Bucha, přichází Christián Frýdek.

76

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Libor Holík, přichází Jakub Klíma.

75

Dnešní utkání sleduje 476 diváků.

71

Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Nuno Santos, přichází Elves Baldé.

71

Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Mesaque Dju, přichází Domingos Quina.

71

Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází David Carmo, přichází Romain Correira.

70

Trincao si na hranici šestnáctky zpracoval míč a levačkou mířil ke vzdálenější pravé tyči, jeho pokus ovšem nebyl dostatečně prudký na to, aby ho brankář Jan Šiška nezachytil.

63

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Matěj Chaluš, přichází Antonín Růsek.

63

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Denis Granečný, přichází Martin Rychnovský.

63

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Patrik Žitný, přichází Rostislav Jandera.

63

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Ondřej Šašinka, přichází David Douděra.

63

Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Michal Sadílek, přichází Dominik Janošek.

63

Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Pedro Neto, přichází José Gomes.

63

Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Pedro Correira, přichází Miguel Luis.

63

Střídání v týmu Portugalsko: ze hřiště odchází Diogo Teixeira, přichází Trincao.

62

A další česká šance! Patrik Žitný si na levé straně šestnáctky naběhl na prudkou kolmou přihrávku a přízemní střelou z ostrého úhlu těsně minul vzdálenější pravou tyč portugalské brány.

60

Další šanci měl po špatně odvráceném přízemním centru z pravé strany šestnáctky Pavel Bucha, který na hranici pokutového území předvedl sérii zasekávaček a poté vypálil těsně nad bránu!

58

Pedro Correira na pravé straně útočné poloviny portugalského týmu ostře napadal rozehrávku českého týmu a viděl žlutou kartu.

57

Filip Havelka se málem postaral o další nádherný gól, když zpoza šestnáctky napřáhl k prudké táhlé střele a jeho tečovaný pokus těsně skončil nad předním levým rohem portugalské brány!

56

56. Pedro CORREIRA - 2:4

56

Portugalsko právě vstřelilo branku!
PEDRO CORREIRA využil parádní kolmé přihrávky za obranu, když na pravé straně pokutového území doběhl míč a kolem vybíhajícího brankáře Jana Šišky ho poslal ke vzdálenější levé tyči! Jeho zakončení nebylo vůbec prudké, nicméně, v blízkosti české brány nebyl nikdo, kdo by zabránil tomu, aby se míč doslova dokutálel za brankovou čáru.

50

50. Pedro NETO - 2:3

50

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Stadion Na Litavce krátce po vyrovnávacím gólu a obrovské radosti utichl jako diváci v hledišti při začátku divadelní hry v Národním divadle poté, co si PEDRO NETO z pravé strany hřiště kolem tří protihráčů navedl míč na osu a zpoza šestnáctky napřáhl levačkou k parádní střele, která vymetla přední pravý horní roh brány! Portugalci přichystali bleskovou a nádhernou odpověď, jejíž zásluhou vedou 3:2.

49

49. Filip HAVELKA - 2:2

49

Česko právě vstřelilo branku!
FILIP HAVELKA po zpětné přihrávce Lukáše Pfeifera z pravé strany pokutového území napřáhl zpoza hranice šestnáctky k výstavní střele, která se od břevna odrazila za brankovou čáru! Češi krátce po přestávce vymazali portugalský náskok a vyrovnali na 2:2.

47

Pedro Correira rozehrál druhý poločas a po ostrém přízemním centru z pravého křídla se ocitl na přední tyči ve velké šanci, z blízkosti ale českou bránu trestuhodně minul!

36

36. Patrik ŽITNÝ - 1:2

36

Česko právě vstřelilo branku!
PATRIK ŽITNÝ využil obrovského zkratu portugalské obrany, která podcenila malou domů z levé strany obranné poloviny hřiště, včetně vybíhajícího brankáře Luise Maximiana, a z blízkosti mu nedělalo problém po zemi uklidit míč do zívající prázdné brány! Češi se deset minut před přestávkou vrátili zpět do zápasu.

33

Patrik Žitný neváhal a na levé straně šestnáctky se pokusil o boční nůžky, které byly povedené, ale ne natolik, aby míč skončil v síti místo náruče připraveného Luise Maximiana.

30

Mesaque Dju na pravé straně hřiště vybojoval standardní situaci a po krásné kolmé přihrávce od rozehrávajícího Nuna Santose pálil na pravé straně šestnáctky z úhlu ke vzdálenější levé tyči, Jan Šiška ale dával pozor a jeho přízemní střelu zachytil!

27

Češi se dožadovali penalty a můj osobní názor je, že oprávněně! Libor Holík na pravém křídle po krásné dlouhé kolmé přihrávce do běhu z prvního dotyku poslal míč do šestnáctky a na přední tyči trefil do ruky Mouru. Po Holíkově přízemním centru se ovšem penalta nepískala.

24

Moura si na hranici šestnáctky parádně narazil míč s Nunem Santosem a pěkným zaseknutím posadil na zadek vybíhajícího brankáře Jana Šišku. S Českem už to vypadalo hodně špatně, jenže portugalský hráč napálil místo prázdné brány jednoho ze dvojice vracejících se Lvíčat!

22

Češi vydřeli na pravém křídle rohový kop a po rozehrávce na krátko přilétl do ohně nádherný centr, na který si na vzdálenější levé tyči počkal Libor Holík a pohotovými bočními nůžkami minul přední tyč portugalské brány! První česká šance a potlesk z ochozů stadionu Na Litavce.

8

8. Pedro CORREIRA - 0:2

8

Portugalsko právě vstřelilo branku!
PEDRO CORREIRA si na levé straně šestnáctky po rychlém útoku Portugalska podél pravé postranní čáry a krásné patičce svého spoluhráče zpracoval míč trochu za sebe, přesto přízemní střelou zamířil přesně k přední levé tyči! Česku se vůbec nepovedl vstup do zápasu a Lvíčata prohrávají rychle 0:2.

4

4. Nuno SANTOS - 0:1

4

Portugalsko právě vstřelilo branku!
Nuno Henrique sice před pár okamžiky hlavičkoval těsně nad, hned vzápětí se ale prosadil NUNO SANTOS, když si na vzdálenější levé tyči naběhl na přetažený centr z rohového kopu a z blízkosti se hlavou nemýlil!

3

Pedro Neto po přiťuknutí spoluhráče rozehrál na levé straně hřiště standardní situaci a do šestnáctky poslal velmi pěkný centr, na který si na vzdálenější pravé tyči naběhl Nuno Henrique a z blízkosti hlavičkoval těsně nad!

Česko – Portugalsko

2:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 36. Žitný, 49. Havelka – 4. Nuno Santos, 8. Pedro Correira, 50. Pedro Neto, 56. Pedro Correira

Karty:   58. Pedro Correira (POR)

Česko: Šiška – Holík (76. Klíma), Sadílek (63. Janošek), Bucha (76. Ch. Frýdek), Havelka, Šašinka (63. Douděra), Král (80. Plechatý), Žitný (63. Jandera), Granečný (63. Rychnovský), Chaluš (C) (63. Růsek), Pfeifer.
Náhradníci: Jedlička – Janošek, Klíma, Plechatý, Douděra, Jandera, Rychnovský, Růsek, Ch. Frýdek. Trenér. Karel Krejčí.

Portugalsko: Maximiano – Carmo (71. Romain Correira), Luis Silva, Dju (71. Quina), Henrique (80. Soares), Moura (80. Vinagre), Teixeira (63. Trincao), Pedro Correia (63. Luis), Neto (63. Gomes), Santos (C) (71. Baldé), Oliveira.
Náhradníci: Benjamin, Ricardo Silva – Romain Correia, Vinagre, Florentino, Trincao, Miguel Luis, José Gomes, Quina, Thierry Correia, Baldé, Soares. Trenér: Hélio Sousa.

Rozhodčí: Jochem Kamphuis. Asistenti: Jiří Pečenka, Petr Kotalík. Čtvrtý rozhodčí: Ondřej Berka

Diváci: 476