Menu

Fotbal

FA Cup

Chelsea FC – Newcastle United

3:0

konec (2:0)

28.01.2018, 14:30 • Stamford Bridge, London • 1/16 finále • Ondřej Zoubek II

Tipsport: 1.32 5.23 8.89 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Michy Batshuayi byl velmi blízko hattricku, u postranní čáry doslova vykoupal Mbemba, z téměř nulového úhlu vypálil, Darlow se ale prostřelit nenechal.

83

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Hayden, přichází Atsu.

81

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Pedro, přichází Hudson-Odoi.

80

80.

80

Nádhera! Zappacosta se uvolnil na pravé straně a i přes vehementní gestikulaci Ampadu, který se hlásil o míč, vypálil. Nádherným zákrokem se blýskl Darlow, který výtáhnul téměř jasný gól.

78

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Kante, přichází Ampadu.

77

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Manquillo, přichází Murphy.

73

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Hazard, přichází Barkley.

72

72. ALONSO - 3:0

72

Chelsea právě vstřelila branku!
Neskutečná paráda! MARCOS ALONSO se do míče opřel svoji levou nohou, přestřelil zeď a Darlow na míč nedosáhnul! Krásný volný kop!

64

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Gayle, přichází Joselu.

57

57.

57

Tak toto byla ale fotbalová lahůdka! Pedro dlouhým centrem z pravé strany vyzval Alonsa, který se vůbec nerozpakoval a napálil míč z voleje na bránu. Darlow se blýskl parádním zákrokem!

52

Teď už Pedro ukázal svoje kvality! Z vápna vypálil jen kousek nad bránu Darlowa, to by byl moc pěkný gól.

45+2

45+2.

45+2

Obrovská šance po rohovém kopu hostů! Tuším, že to byl stoper Mbemba, který střílel z malého vápna v pádu. Skákavý míč, směřující do brány, tygřím skokem vyrazil skvěle chytající Caballero!

44

44. BATSHUAYI - 2:0

44

Chelsea právě vstřelila branku!
MICHY BATSHUAYI, trochu krutě pro Straky, dává druhou branku utkání! Byl to Saivet, který byl oloupen o míč ve středu hřiště, Eden Hazard poté našel střelce druhé branky, který vypálil na bránu. Ano, měl fúru štěstí, jeho střelu tečoval poslední bránící hráč, který si lehl do střely, odražený míč však přeloboval Darlowa a skončil v síti – 2:0!

41

41.

41

Tak teď německý stoper asi nejednoho fanouška překvapil! Nejprve doslova vyřadil ze hry Shelveyho svou zasekávačkou a následně z 25 metrů vypálil levačkou na bránu Darlowa. Nechybělo mnoho a míč mohl skončit v bráně!

31

31. BATSHUAYI - 1:0

31

Chelsea právě vstřelila branku!
Z čista jasna padla první branka utkání! Pedro vyslal do tahu Edena Hazarda, který předložil míč pod sebe nabíhajícímu Alonsovi. Ten nezazmatkoval a v tíživé situaci prvním dotekem našel svého spoluhráče, kterým byl MICHY BATSHUAYI, a ten už neměl problém vstřelit první gól utkání.

25

25.

25

Po kratší pauze jsme byli svědky krásného centru z kopačky Haïdara, který ve vápně našel Shelveyho, na jehož střelu Caballero jen tak tak dosáhnul a připravil tak Straky o téměř jistý gól.

17

No, tak teď Chancel Mbemba Hazarda znovu opravdu nešetřil. Lépe řečeno ho skluzem pořádně přebrousil na hranici pokutového území. Vidí za druhý faul v krátkém sledu žlutý kartonek.

4

No, poměrně brzo jsme byli svědky zákroku v pokutovém území Blues, po kterém volal Gayle po penaltovém rozuzlení. Sudí Friend naprosto správně nechal hru plynout a div neudělil útočníkovi hostí žlutou kartu.

Chelsea FC – Newcastle United

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 31. Batshuayi, 44. Batshuayi, 72. Alonso

Karty:   17. Mbemba (NEW)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 6:12.

Chelsea FC: Caballero – Rüdiger, Cahill (C), Christensen – Zappacosta, Kante (78. Ampadu), Drinkwater, Alonso – Pedro (81. Hudson-Odoi), Batshuayi, Hazard (73. Barkley)
Náhradníci: Eduardo – Ampadu, Barkley, Fabregas, Hudson-Odoi, Moses, Musonda

Newcastle United: Darlow – Clark, Lascelles (C), Mbemba – Manquillo (77. Murphy), Hayden (83. Atsu), Shelvey, Haïdara – Saivet, Gayle (64. Joselu), Ritchie
Náhradníci: Woodman – Atsu, Diame, Dummett, Murphy, Joselu, Yedlin

Rozhodčí: Friend