Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Deportivo Alavés

2:1

konec (0:1)

28.01.2018, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • 21. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.09 13.0 29.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 78 % : 22 %.
Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 5:1. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 6:18. (22:37:41)
Je konec! Barcelona nakonec dokázal otočit nepříznivý výsledek z prvního poločasu a po dvou brankách se nakonec raduje z plného zisku bodů. S hostujícím celkem to dlouhou dobu vypadalo hodně dobře, nicméně závěrečná dvacetiminutovka byla katastrofální. Nejdříve se totiž trefil Suárez, následně fantastickým přímákem rozhodl o vítězství Messi.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Závěrečné slovo si opět mohl vzít Messi, který si naváděl balón do lepší pozice, jenomže poté zamířil bodlem pouze doprostřed.

90+2

Hosté se sice drží s míčem na kopačkách, nicméně stále je to daleko od branky ter Stegena. Barcelona okamžitě napadá rozehrávku.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Rubén Duarte, přichází Ermedin Demirović.

88

Hodně zajímavá situace v šestnáctce Barcelony. Alavés se totiž dožadoval odpískání pokutového kopu, píšťalka hlavního sudího ale zůstává němá.

87

V nadcházejících dnech určitě prolétne španělským tiskem situace před druhou branku. Paco se totiž dle opakovaného záběru nacházel v ofsajdu.

86

Messi se vydal napříč hostující obraně, která ho zcela očividně faulovala. Hlavní sudí ale nechal pokračovat ve hře a domácí mají k dispozici rohový kop.

85

V tuto chvíli to budou mít hostující hráči hodně složité. Nejen, že prohrávají o jednu branku, navíc do konce zápasu nezbývá už moc času.

84

84. Lionel MESSI - 2:1

84

Barcelona právě vstřelila branku!
A ta slaví úspěch! Odpovědnost na sebe vzal LIONEL MESSI, který neskutečně přesnou ránou zamířil přesně pod břevno. Nou Camp opěvuje svého hrdinu!

82

Kousek před pokutovým územím byl faulován Paco, který se ale v té době nacházel v ofsajdu. Pomezní si toho zřejmě nevšiml a Barcelona bude mít k dispozici standardku ze slušné pozice.

81

Časomíra se nám dostala do závěrečné desetiminutovky. Alavés je stále hodně daleko k bodovému zisku, v tuto chvíli by se určitě spokojil i s bodem.

80

Rakitič dlouho vymýšlel, co uděla s míčem a nakonec udělal to nejhorší. Svojí prudkou přihrávku totiž poslal mimo Robertův dosah.

79

V posledních minutách se ale hra trochu uklidnila a k vidění už není drtivý tlak domácích hráčů. Nyní se Pacheco staví k rozehrávce od své branky.

78

Velká hrubice hostující defenzívy dostala do další vyložené šance Suáreze. Ten zřejmě ještě mohl přihrávat pod sebe, nicméně to neudělal a místo toho vypálil nad branku.

FC Barcelona – Deportivo Alavés

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 72. L. Suárez (Iniesta), 84. Messi – 23. Guidetti (I. Gómez)

Karty:   22. Wakaso (DAL), 27. R. Duarte (DAL)

Držení míče: 78 % : 22 %.
Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 5:1. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 6:18.

FC Barcelona: ter Stegen – Semedo (52. Roberto), Piqué, Umtiti, Digne (52. Alba) – Coutinho (66. Alcácer), Rakitić, Iniesta (C) – Paulinho – L. Suárez, Messi.
Náhradníci: Cillessen – Busquets, Alcácer, Alba, Aleix Vidal, Roberto, Y. Mina.

Deportivo Alavés: Pacheco (C) – Alexis, Laguardia, Maripán, R. Duarte (89. Demirović) – I. Gómez, Medrán, Wakaso, H. Pérez (63. Pedraza) – Guidetti (75. Munir), Sobrino.
Náhradníci: Sivera – Vigaray, Pedraza, Diéguez, Demirović, Munir, Martín.