Menu

Fotbal

Belgická liga

KV Oostende – Sporting Lokeren

2:3

konec (1:1)

28.01.2018, 20:00 • Versluys Arena, Ostende • 24. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.76 3.77 4.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. Joseph AKPALA - 2:3

89

Oostende právě vstřelilo branku!
Fotbalisté domácího klubu nesložili zbraně a teď už regulérním gólem snížili na 2:3! Gano vylákal Verhulsta z brány a od levého okraje vápna poslal míč na přední tyč, aby JOSEPH AKPALA pohotovou střelou zadělal na drama.

84

Střídání v týmu Sporting Lokeren: ze hřiště odchází Robin Söder, přichází Tom De Sutter.

82

Domácí tým snížil na 2:3! Rozhodčí ale hned jasně ukazuje, že kontaktní gól neuzná. Co za tím vězí? Je to ofsajd zakončujícího hráče.

81

Tohle se nedělá! Richairo Živković (KV Oostende) mimo souboj o míč atakoval gólmana Verhulsta a smyslů zbavenému hráči rozhodčí udělil žlutý trest.

80

Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Sébastien Siani, přichází Emmanuel Banda.

79

79. Robin SÖDER - 1:3

79

Lokeren právě vstřelil branku!
Hosté přečkali krušné chvíle a sami udeřili. ROBIN SÖDER si vyměnil míč s Michelem a oku lahodící souhru uvnitř pokutového území chladnokrevně zakončil střelou zblízka.

78

Síť za Verhulstovými zády rozvlnil Bjelica a domácí fandové vstali ze sedaček! Velké bylo jejich zklamání, když zjistili, že z úhlu střílející Bjelica napnul pouze její boční část.

76

Střídání v týmu Sporting Lokeren: Amine Benchaib pustil na trávník Boba Straetmana.

74

Vyběhnuvší Verhulst (Sporting Lokeren) se vyznamenal proti ráně z bezprostřední blízkosti a udržel hubené vedení svého celku!

72

Střídání v týmu Sporting Lokeren: ze hřiště odchází Mehdi Terki, přichází Julian Michel.

64

Přímo před zraky hlavího arbitra podrazil Andile Jali (KV Oostende) de Riddera a nemohl očekávat nic jiného, než vytažení žlutě zbarveného kartonku.

63

Střídání v týmu KV Oostende: Franck Berrier přenechal své místo Josephu Akpalovi.

54

54. Steve de Ridder - 1:2

54

Lokeren právě vstřelil branku!
Lokerenští vlétli do druhého dějství jako uragán a dosáhli svého. Söder nabídl balon na hranici šestnáctky stojícímu STEVE DE RIDDEROVI a ten překvapivou střelou z otočky obrátil zápasový vývoj ve prospěch svého týmu.

50

O chvilku později to Hupperts (Sporting Lokeren) zkusil sám na vlastní pěst a bylo to správné rozhodnutí. Útočící hráč došel před hranici vápna a obráncem tečovanou střelu Dutoit s notnou dávkou štěstí vykopl na roh.

46

O poločasové pauze došlo v týmu KV Oostende k výměně hráčů. Na plac se nevrátil Brecht Capon, ale nastoupil místo něj Kevin Vandendriessche.

35

35. Amine BENCHAIB - 1:1

35

Lokeren právě vstřelil branku!
Zničehonic je vyrovnáno! Od levého rohu vápna centrovaný míč propadl klubkem hráčů přímo před bránu k volnému AMINE BENCHAIBOVI, který ho hlavou zavěsil pod břevno.

28

Žlutou kartu dostává Benchaib (Sporting Lokeren).

27

Živković (KV Oostende) vešel do šestnáctky s úmyslem zdvojnásobit náskok svého týmu, což se mu málem povedlo. V levé části vápna si před obráncem zasekl míč a poté vyslal tvrdou ránu, kterou Verhulst musel zkrotit nadvakrát.

25

Až nyní zavelel k útoku Hupperts a Aleksandar Bjelica (KV Oostende) ho zastavil za cenu žluté karty.

21

21. Žarko TOMAŠEVIĆ - 1:0

21

Oostende právě vstřelilo branku!
Reparát domácí složili a mohou se tedy radovat z otevření skóre. Rohový kop tentokrát rozehráli nakrátko a kombinační souhra u pravého rohu šestnáctky vyústila v Jaliho chirurgicky přesný centr na ŽARKA TOMAŠEVIĆE, který se u zadní tyče nemýlil.

17

Podstatně větší pozdvižení přinesl Benchaib (Sporting Lokeren) a jeho dalekonosná rána letící kolem pravého horního růžku brány!

12

Za nešetrný faul ve středu hřiště je žlutým kartonkem obdařen Mehdi Terki (Sporting Lokeren).

10

Druhé varování pro lokerenskou obranu připravil z dálky střílející Canesin, jehož dělovku musel Verhulst s vypětím všech sil vyrazit na roh.

7

Nebezpečný byl až další útok domácího klubu. Vedl ho Tomašević, který si ušlapal cestu do levé části pokutového území a křižnou střelou po zemi pořádně protáhl Verhulsta.

KV Oostende – Sporting Lokeren

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 21. Tomašević, 89. Akpala – 35. Benchaib, 54. de Ridder, 79. Söder

Karty:   25. Bjelica (OOS), 64. Jali (OOS), 81. R. Živković (OOS) – 12. Terki (LOK), 28. Benchaib (LOK)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:7.

KV Oostende: Dutoit – Capon (46. Vandendriessche), Milić, Tomašević, Bjelica – Jali, Siani (80. E. Banda) – R. Živković, Berrier (63. Akpala), Canesin – Gano.
Náhradníci: Vanhamel – Vandendriessche, Bossaerts, E. Banda, Akpala, Özkan, Conté.

Sporting Lokeren: Verhulst – Mpati Bibuangu, Rassoul, Filipović, A. Skúlason – Overmeire, Terki (72. Michel) – Hupperts, Benchaib (76. Straetman), de Ridder – Söder (84. De Sutter).
Náhradníci: De Wolf – Marzo, Michel, Mendy, De Sutter, Straetman, Monsecour.

Rozhodčí: Dierick – Meers, Wyns