Menu

Fotbal

Belgická liga

Standard Lutych – RSC Anderlecht

3:3

konec (2:3)

28.01.2018, 18:00 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • 24. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.44 3.23 2.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:55:48)
Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 12:0.
Je konec! Standard Lutych nakonec dokázal vyrovnat a s Anderlechtem uhrál remízu 3:3! Domácí celek se už po sedmi minutách ujal vedení, když se trefil Orlando Sá! Anderlecht však bleskově odpověděl. Centr z pravé strany uklidil do sítě Sofiane Hanni! Ve 25. minutě přišla fotbalová paráda! Christian Luyindama Nekadio po rohovém kopu vystřihl parádní nůžky přímo pod břevno! To ale nebylo vše! Pět minut před přestávkou si Sofiane Hanni naběhl na vysokou přihrávku a střelou na zadní tyč vyrovnal na 2:2! Anderlecht se navíc dostal do vedení! Chybu v rozehrávce potrestoval střelec Sofiane Hanni, který zaznamenal čistý hattrick! Anderlecht se po změně stran vytratil ze hry a přišel trest! Po dalším rohu se podruhé v utkání trefil Christian Luyindama Nekadio.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Žlutou kartu dostává Leander Dendoncker (RSC Anderlecht).

90+2

Dennis Appiah zastavil rodící se akci Standardu zatažením soupeře za dres a dopustil se nedovoleného zákroku. Domácí mají poslední šanci.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Uroš Spajić na polovině hrací plochy uspěl v souboji s Emondem. Důrazný stoper Anderlechtu jej tělem vytlačil k postranní čáře a míč zakopl do autu.

89

Dennis Appiah nedovolil jednomu z domácích fotbalistů odcentrovat. Pravou nohou totiž zakopl balón na rohový kop.

88

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Duje Čop, přichází Moussa Djenepo.

87

Na druhé straně střílel z těžké pozice Renaud Emond, nicméně dobře postavený Spajič jeho ránu zablokoval a míč se od něj odrazil do autu.

86

Silvere Ganvoula zahodil obrovskou možnost! Na malém vápně si naskočil na parádní centr z pravé strany, ale hlavičkoval přímo do míst, kde byl Guillermo Ochoa!

85

Francis Amuzu se z levé strany uvolnil ke střele. Z dobrých pětadvaceti metrů vyslal přizemní střelu, která postrádala potřebnou razanci.

84

Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Răzvan Marin, přichází Carlinhos.

83

Další akci Standardu zastavuje hvizd hlavního arbitra! Na hřišti totiž zůstává ležet Corentin Fiore, který se drží za levý kotník.

82

Sofiane Hanni si naběhl na přihrávku do pokutového území, ale tentokrát se zjevil v roli přihrávajícího hráče. Jeho pobídku zastavil Cavanda.

81

Střídající Silvere Ganvoula se při průniku na polovinu domácího celku dopustil útočného faulu. Standard tak může rozehrát.

80

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Adrien Trebel, přichází Francis Amuzu.

79

Střídání v týmu RSC Anderlecht: ze hřiště odchází Pieter Gerkens, přichází Silvere Ganvoula.

78

Hra je přerušena! Hostující stoper Uroš Spajić schytal při skluzu nepříjemný zásah do stehenního svalu a s bolestivou grimasou zůstává ležet na trávníku.

77

Standard měl k dispozici rohový kop. Hostující brankář Matz Sels vyrazil na malé vápno, kde vysoký centr schoval do rukavic.

76

Leander Dendoncker si připsal další skvělý defenzivní zákrok. Hostující obránce nejprve odhlavičkoval centr z levé strany a před dotírajícím soupeřem míč odkopl do bezpečí.

75

Ochoa se nyní zapojil do rozehrávky Standardu na vlastní polovině. Domácí brankář nakopl míč na polovinu Anderlechtu, kde neuspěl nikdo v červeném.

74

Také hosté nyní zahrávali přímý kop. Jeho exekuce se chopil Sven Kums, jehož skákavou střelu schoval Guillermo Ochoa do rukavic.

73

Pieter Gerkens si naběhl na krásnou přihrávku za obranu Standardu. Gerkens si ale nepotykal se zpracováním a nechal se vytlačil do zámezí.

72

Leander Dendoncker zachránil Anderlecht před pohromou! Renaud Emond střílel z voleje z ostrého úhlu a hostující stoper míč vyhlavičkoval na brankové čáře!

71

Exekuce rohového kopu se ujal Răzvan Marin, jehož centr přiletěl na malé vápno. Renaud Emond se dostal k hlavičce, ale branku minul o pořádný kus.

70

Luis Pedro Cavanda uspěl v souboji s Trebelem, potáhl si míč na hranici pokutového území, ale obránce jeho centr srazil na rohový kop.

69

Anderlecht se po delší době vydal do útoku, ale tentokrát byl opravdu neefektivní. Dennis Appiah dostal přihrávku do běhu, jenže odcentroval na tribunu.

68

Orlando Sá si před brankou Anderlechtu nabíhal na centr z pravé strany hrací plochy, jenže z těžké pozice míč nedokázal uklidit mezi tři tyče.

67

Trebel dojel na polovině Standardu Emonda a dopustil se ostrého faulu, za který vidí žlutou kartu.

66

Domácí fanoušci se najednou probudili a rozjeli na tribunách bouřlivé oslavy. Nechybí ani pyrotechnika, takže do akce musí i bezpečnostní složky.

64

64. Christian Luyindama Nekadio - 3:3

64

Standard právě vstřelil branku!
Teď už je vyrovnáno a branka platí! Anderlechtu se po rohovém kopu nepovedlo odkopnout míč do bezpečí. Před branku přiletěl přízemní centr a CHRISTIAN LUYINDAMA vyrovnal!

63

Răzvan Marin se na pravé straně probil k odraženému míči, připravil si jej k odcentrování a vyslal prudkou pobídku na přední tyč. Hostující obrana zažehnala na roh.

62

Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Za faul na vlastní polovině ji dostává Josué Sá!

61

Domácí hráči nyní obestoupili hlavního arbitra a dali se s ním do debaty. Verdikt se už ale měnit nebude. Standard musí pokračovat v útočení.

60

Už to vypadalo, že je vyrovnáno, jenže hlavní rozhodčí dal na radu svého asistenta a po poradě branku odvolal kvůli ofsajdu!

58

Paul-José Mpoku se sám ujal jeho exekuce. Domácí fotbalista vystřelil nártem, jenže jeho pokus zastavila čtyřčlenná zeď. Anderlecht po přestávce brání mnohem lépe.

57

Paul-José Mpoku se zpoza hranice pokutového území odhodlal ke střele, ale pod nohy se mu položil Trebel. Sudí nakonec odpískal přímý kop pro Standard.

56

Josué Sá si na levé straně hrací plochy naběhl na pěknou přihrávku a pokusil se překvapit domácí obrana. Při kličce k postranní čáře si však míč ukopl do autu.

55

Corentin Fiore se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže rána mu vůbec nesedla a balón prosvištěl vysoko nad břevnem.

54

Duje Čop poslal oblouček do pokutového území. Chorvatský útočník chtěl najít právě Emonda, jenže Matz Sels skvěle přečetl hru a došel si pro míč.

53

Uroš Spajić si nepotykal se zpracováním a musel si pomoci skluzem. Aktivní Renaud Emond jej totiž vytlačil až k postranní čáry. Hostující zadák vše zvládl.

52

Pieter Gerkens byl faulován na polovině hrací plochy a s bolestivou grimasou v obličeji zůstává ležet na trávníku. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

51

Do rozehrávky Anderlechtu se zapojil také Matz Sels. Hostující brankář nakopl míč na polovinu Standardu a Anderlecht si nyní vyměňuje krátké přihrávky.

50

Dennis Appiah si na polovině hrací plochy pokryl míč před dotírajícím Renaudem Emondem. Hostující rychlík si do souboje dal tělo a nechal se faulovat.

49

Sofiane Hanni vystihl nepřesnou rozehrávku domácího celku. Útočník Anderlechtu se s míčem nedokázal uvolnit a obránce jeho akci zastavil.

48

Poprvé ve druhé půli se do útoku vydali také hráči Standardu. Paul-José Mpoku se rychlou zasekávačkou dostal k odcentrování, ale nikdo v červeném na míč nedosáhl.

47

Anderlecht se usadil na polovině domácího celku a hráči hostujícího celku hledají cestičku do pokutového území. Kenneth Saief však poslal nepřesnou přihrávku.

46

Anderlecht obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale nikdo v šedém zatím nezakončil.

46

Začal druhý poločas.
Neuvěřitelná první půle je u konce! Domácí celek se už po sedmi minutách ujal vedení, když se trefil Orlando Sá! Anderlecht však bleskově odpověděl. Centr z pravé strany uklidil do sítě Sofiane Hanni! Ve 25. minutě přišla fotbalová paráda! Christian Luyindama Nekadio po rohovém kopu vystřihl parádní nůžky přímo pod břevno! To ale nebylo vše! Pět minut před přestávkou si Sofiane Hanni naběhl na vysokou přihrávku a střelou na zadní tyč vyrovnal na 2:2! Anderlecht se navíc dostal do vedení! Chybu v rozehrávce potrestoval střelec Sofiane Hanni, který zaznamenal čistý hattrick!

45+1

První poločas skončil.

45

Nastavuje se jedna minuta!

44

44. Sofiane HANNI - 2:3

44

Anderlecht právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné! Anderlecht po obrovské chybě v domácí rozehrávce otáčí vývoj utkání! SOFIANE HANNI dostihl špatnou malou domů, obhodil si vyběhnutého brankáře a střelou do prázdné branky dovršil hattrick!

44

Dennis Appiah chtěl odkopnout míč z vlastní poloviny, jenže při pokusu o odkop trefil také kopačku jednoho ze soupeřů.

43

Pieter Gerkens se při napadání domácí rozehrávky dopustil šlapáku a poslal k zemi Fioreho. Standard tak může rozjet akci z vlastní poloviny hřiště.

41

41. Sofiane HANNI - 2:2

41

Anderlecht právě vstřelil branku!
Anderlecht ještě před přestávkou znovu vyrovnává! SOFIANE HANNI si tentokrát naběhl na vysokou přihrávku za obranu domácích, převzal si míč hrudníkem a střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci!

40

Kenneth Saief spěchal za další prudkou přihrávkou na levou stranu, nicméně balón se svezl po mokrém trávníku a prosvištěl do autu.

39

Renaud Emond dostal dobrým napadáním pod tlak hostujícího stopera Spajiče. Zadák Anderlechtu se otočil na poslední chvíli a míč posunul na volného spoluhráče.

38

Kenneth Saief si náběhem řekl o přihrávku do volného prostoru na levé straně hrací plochy. Saief si však nepotykal se zpracováním a domácí budou vhazovat.

37

Dennis Appiah si po autovém vhazování pokryl míč tělem a dotírající Renaud Emond jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Hosté mohou rozehrát.

36

Duje Čop po rohovém kopu udržel míč v blízkosti pokutového území soupeře. Domácí útočník si poté naběhl na nadýchaný centr, jenže hlavičkoval těsně vedle!

35

Exekuce přímého kopu se chopil Paul-José Mpoku, jehož rána sice mířila pod břevno, jenže Matz Sels se proletěl vzduchem a parádním zákrokem vyrazil míč na roh!

34

Leander Dendoncker fauloval Emonda v těsné blízkosti pokutového území a rozhodčí bez váhání nařídil přímý kop pro domácí celek. Standard může ohrozit Selsovu svatyni.

33

Adrien Trebel bojoval o balón v blízkosti rohového praporku. Trebel svedl souboj s Laifisem, jenže obránce domácího celku byl důraznější.

32

Collins Fai si na polovině Anderlechtu zakřičel o přihrávku na levou stranu. Do dalšího souboje se pustil Duje Čop, jenže hosté se dostali k míči.

31

Răzvan Marin se z hranice pokutového území opřel do míče. Domácí hráč mířil na zadní tyč, jenže Uroš Spajić jeho dělovku špičkou kopačky tečoval na roh.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme nesmírně zajímavý souboj. Domácí Standard vede 2:1 a navíc bude zahrávat přímý kop.

29

Hanni spěchal za pomalou malou domů. Domácí brankář Ochoa dával pozor, vystartoval za míčem a odkopl jej do autu.

28

Adrien Trebel napadal Faie u postranní čáry. Hostující fotbalista vlétl do souboje moc agresivně a přímo před zrakem asistenta rozhodčího fauloval.

27

Renaud Emond na pravém křídle dohnal prudkou přihrávku, jenže před vracejícím se Appiahem si míč nedokázal pokrýt. Standard bude alespoň vhazovat.

25

25. Christian Luyindama Nekadio - 2:1

25

Standard právě vstřelil branku!
Domácí celek si bere zpět ztracené vedení! Standard tentokrát udeřil po rohovém kopu! První centr sice obrana Anderlechtu odvrátila, ale CHRISTIAN LUYINDAMA se položil do vzduchu a akrobatickým způsobem poslal míč pod břevno!

24

Domácí celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Răzvan Marin tentokrát zvolil prudký centr, který na přední tyči odvrátil pozorný Pieter Gerkens.

23

Před branku Anderlechtu přiletěl dlouhý míč z autového vhazování. Nikdo v červeném dresu se k hlavičce nedostal. Pozorná obrana Anderlechtu nebezpečí zažehnala.

22

Sofiane Hanni se v pokutovém území natlačil před Cavandu a špičkou kopačky se dostal k zakončení. Jeho pokus prosvištěl těsně vedle levé tyče.

21

Standard se mohl vrátit do vedení! Răzvan Marin se z hranice pokutového území opřel do zpětné přihrávky, ale Matz Sels vytáhl parádní zákrok!

20

Standard se po vzepření soupeře vrací zpátky do tempa. Domácí fotbalisté zapojili do rozehrávky také Ochou a nepouštějí hráče Anderlechtu k míči.

19

Uroš Spajić se pustil do hlavičkového souboje s domácím křídelníkem Emondem. Hostující stoper si do souboje dal tělo a nechal se faulovat.

18

Dennis Appiah dostal přihrávku do běhu. Díky skvělému zpracování se dokonce prosmýkl do pokutového území, ale přes Cavandu nestačil zakončit.

17

Paul-José Mpoku si zpracoval přihrávku na polovinu Anderlechtu, posunul si míč do běhu, ale neustál souboj se soupeřem. Standard však vybojoval přímý kop.

15

15. Sofiane HANNI - 1:1

15

Anderlecht právě vstřelil branku!
A zábava pokračuje! Anderlecht totiž po čtvrthodině hry vyrovnává na 1:1! Dennis Appiah dohnal přihrávku na pravé křídlo, odcentroval před branku a osamocený SOFIANE HANNI s přehledem dopravil míč do sítě!

14

Na vyprodaném stadionu panuje fantastická atmosféra! Domácí fanoušci tlačí své oblíbence do útoku. Dnes nás čeká nesmírně zábavné utkání.

13

Duje Čop se dral za odraženým míčem do pokutového území. Chorvatský reprezentant svedl souboj se Spajičem. Rozhodčí nařídil odkop od branky.

12

Paul-José Mpoku si naběhl na vysokou přihrávku na levé křídlo. Domácí rychlík se dostal k odcentrování a Duje Čop jen těsně prošvihl obrovskou šanci.

11

Dennis Appiah fauloval na vlastní polovině dosavadního autora vedoucí branky. Hostující rychlík si za svůj ostrý zákrok vysloužil důraznou domluvu.

10

Kenneth Saief obdržel přihrávku do volného prostoru na polovině Standardu. Hostující fotbalista chtěl míč potáhnout vpřed, ale ihned k němu přistoupil Fai.

9

Anderlecht se ihned tlačí za vyrovnáním. Hostující celek se nastěhoval na polovinu Standardu Lutych, ale nikdo v šedém zatím Ochou neohrozil.

7

7. Orlando SÁ - 1:0

7

Standard právě vstřelil branku!
Standard se hned v úvodu utkání ujímá vedení! Domácí celek zahrával rohový kop! Krátký centr prodloužil osamocený hráč na zadní tyč a dobíhající ORLANDO SÁ už měl snadnou práci!

6

Paul-José Mpoku se díky dobrému pohybu dokázal uvolnit na levé straně hrací plochy. Domácí fotbalista poté odcentroval, ale nenašel nikoho v červeném.

5

Uroš Spajić potáhl míč na polovinu domácího celku, kde prudkou přihrávkou oslovil Hanniho, na jehož přihrávku do šestnáctky dosáhli jen zadáci Standardu.

4

Matz Sels musel vyrazit ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Hostující brankář chtěl míč nakopnout na levé křídlo, ale poslal jej do autu.

3

Zadáci Anderlechtu kombinují s míčem na vlastní polovině a snaží se najít skulinku v obraně Standardu. Nikdo v šedém dresu však nehýří pohybem.

2

Lokonga se na polovině hrací plochy pustil do hlavičkového souboje s Emondem, kterého ve vzduchu přetlačil a získal balón pro Anderlecht.

1

Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Fanoušci na tribunách odpálili pyrotechniku a na trávník takřka nejde vidět.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy nastupují na hrací plochu. Standard bude hrát v červeném, zatímco Anderlecht přijel v šedém.
Úvodní sestavy:

Standard Lutych: Ochoa – Cavanda, Luyindama Nekadio, Laifis, Fai – Marin, Fiore – Sá, Čop, Mpoku – Emond.
Náhradníci: J-F. Gillet – Carlinhos, Djenepo, Goreux, Ndongala, Lučkevič, Scholz.

RSC Anderlecht: Sels – Spajić, Dendoncker, Josué Sá – D. Appiah, Kums, Lokonga, Saief – Gerkens, Hanni, Trebel.
Náhradníci: B. de Jong – Amuzu, Bruno, Deschacht, Ganvoula, Teodorczyk, Chipciu.

Rozhodčí: Delferiére – de Neve, Monteny.
Standard Lutych

Také Standard zaostává za časy své velké slávy. Dnešní domácí celek totiž v této sezóně nasbíral dvacet devět bodů a patří mu až jedenáctá pozice ligové tabulky. Doma ale patří mezi lepší celky v soutěži. Naposledy zajížděl na půdu rozjíždějícího se Waregemu, kde prohrál 2:1 až kvůli brance z nastaveného času.
RSC Anderlecht

Účastník posledního ročníku Ligy mistrů zatím neprožívá vydařenou sezónu. Anderlecht totiž nasbíral čtyřicet čtyři bodů a zatím mu patří až třetí pozice. Na vedoucí Bruggy už ale ztrácí třináct bodů. Venku je navíc až čtvrtým nejlepším celkem v soutěži. Navíc vsítil pouze třicet čtyři branek, což je na celek ofenzivní kvality Anderlechtu málo. V posledním utkání doma remizoval 2:2 s Waaslandem.
Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům belgické ligy! Společně se podíváme na duel mezi Standardem Lutych a Anderlechtem! Výkop je stanoven na 18 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Standard Lutych – RSC Anderlecht

3:3

konec (2:3)

Zpět na online

Branky: 7. Sá, 25. Luyindama Nekadio, 64. Luyindama Nekadio – 15. Hanni, 41. Hanni, 44. Hanni

Karty:   62. Josué Sá (AND), 67. Trebel (AND), 90+2. Dendoncker (AND)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 12:0.

Standard Lutych: Ochoa – Cavanda, Luyindama Nekadio, Laifis, Fai – Marin (84. Carlinhos), Fiore – Sá, Čop (88. Djenepo), Mpoku – Emond.
Náhradníci: J-F. Gillet – Carlinhos, Djenepo, Goreux, Ndongala, Lučkevič, Scholz.

RSC Anderlecht: Sels – Spajić, Dendoncker, Josué Sá – D. Appiah, Kums, Lokonga, Saief – Gerkens (79. Ganvoula), Hanni, Trebel (80. Amuzu).
Náhradníci: B. de Jong – Amuzu, Bruno, Deschacht, Ganvoula, Teodorczyk, Chipciu.

Rozhodčí: Delferiére – de Neve, Monteny